Gönderen Konu: sürekli saç mı ektirdin diye sorulması  (Okunma sayısı 6022 defa)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: sürekli saç mı ektirdin diye sorulması
« Yanıtla #31 : 12 Eylül 2018, 18:55:32 »
sana yapmaları gereken ön çizgiyi indirmeden şakakları doldurmalarıydı, galiba aşağıda indirmeyede çalışmışlar sende o aşağı indirilen yerleri söktürmüşsün sadece, benzer saç çizgimiz var sadece benim ön taraf daha doluyken şakaklar daha boş v şeklinde yani.
Kaç senedir araştırıyorum, genelde kadın ekimlerine bakıyorum çünkü onlar bizim duruma daha çok benziyor, ön çizgiyi yeniden yapıyorlar ve saç çizgisi belli olması gereken ekimler.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 12 Eylül 2018, 18:57:43 »
resimlerde bana iyi gozuktu saclarin. bence ekilenleri hic cikarttirma.

hocam ön çizgide olanların zaten büyük bir bölümünü çıkartırtım ilk mesajdaki son 2 resim çıkartılmış hali

sana yapmaları gereken ön çizgiyi indirmeden şakakları doldurmalarıydı, galiba aşağıda indirmeyede çalışmışlar sende o aşağı indirilen yerleri söktürmüşsün sadece, benzer saç çizgimiz var sadece benim ön taraf daha doluyken şakaklar daha boş v şeklinde yani.
Kaç senedir araştırıyorum, genelde kadın ekimlerine bakıyorum çünkü onlar bizim duruma daha çok benziyor, ön çizgiyi yeniden yapıyorlar ve saç çizgisi belli olması gereken ekimler.

siz memnun musunuz hocam konu var mıydı bakayım

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 12 Eylül 2018, 19:42:44 »
hocam ön çizgide olanların zaten büyük bir bölümünü çıkartırtım ilk mesajdaki son 2 resim çıkartılmış hali

siz memnun musunuz hocam konu var mıydı bakayım
bende onu söyledim zaten.

ben saç ektirmedim konuları takip ediyorum sadece, kafamda var bir şeyler ama hem şuanlık öğrenci olduğumdan bütçem çoğu doktora yetmiyor hemde tam olarak bir isme karar vermiş değilim, zamanında doktorlara mail gönderdiğimde yaşım yüzünden beklemem gerektiğini söylediler.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 12 Eylül 2018, 19:49:40 »
bende onu söyledim zaten.

ben saç ektirmedim konuları takip ediyorum sadece, kafamda var bir şeyler ama hem şuanlık öğrenci olduğumdan bütçem çoğu doktora yetmiyor hemde tam olarak bir isme karar vermiş değilim, zamanında doktorlara mail gönderdiğimde yaşım yüzünden beklemem gerektiğini söylediler.

benimle benzerse acele etme ben serdar gökremden görüş almak için yazdım bakalım ne diyecek

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 13 Eylül 2018, 00:29:56 »
benimle benzerse acele etme ben serdar gökremden görüş almak için yazdım bakalım ne diyecek

valla güzel kardesim sen bu sacınıda dert ediyosan eğer derdin yok kendine dert arıyosun. yaw allah aşkına ne var sacında sırma gibi sacın var daha ne istiyorsun. ya havaalanı gibi olsaydı kafanamı sıkacaktın bu kadar takılma lütfen şükret haline.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 13 Eylül 2018, 18:32:10 »
valla güzel kardesim sen bu sacınıda dert ediyosan eğer derdin yok kendine dert arıyosun. yaw allah aşkına ne var sacında sırma gibi sacın var daha ne istiyorsun. ya havaalanı gibi olsaydı kafanamı sıkacaktın bu kadar takılma lütfen şükret haline.

dert etmiyorum yapay durduğu için dışardan bakışlar hoş olmuyor onun dışında bi sorun yok pişman oldum ektirdiğime

samos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 18 Eylül 2018, 22:14:31 »
ön hattan kaç graft çıkartırdın herhangi bir iz kaldımı acaba saçlar çıktıktan sonra delik kalıyormu yoksa eski ekilmemişmi gibi oluyor eğer yakın bi foto varsa paylaşırsan sevinirim bu arada saçlar gayet doğal kafana takma

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 18 Eylül 2018, 22:41:22 »
ön hattan kaç graft çıkartırdın herhangi bir iz kaldımı acaba saçlar çıktıktan sonra delik kalıyormu yoksa eski ekilmemişmi gibi oluyor eğer yakın bi foto varsa paylaşırsan sevinirim bu arada saçlar gayet doğal kafana takma

ekilenlerin yarısını çıkarmışlardır sanırım tam rakam bilemiyorum delik izi yok ancak kalan ekili saçlar yine de sırıtıyor kafaya takıyorum şakak bölgesine sıklaştırma ekimi yaptırıcam kesmeden yapan güzel bi yer bulabilirsem bu haliyle hiç bir şekilde girmiyor

saça sprey sıktığımda 2.fotodaki gibi yapışıyor saçlar birbirine iyice açılıyor sprey sıkmasam zaten saçma sapan duruyor kısa falanda yakışmadığı için baya kafaya takıyorum yani

« Son Düzenleme: 18 Eylül 2018, 23:00:17 Gönderen: fernando16 »

samos

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 18 Eylül 2018, 22:59:16 »
ekilenlerin yarısını çıkarmışlardır sanırım tam rakam bilemiyorum delik izi yok ancak kalan ekili saçlar yine de sırıtıyor kafaya takıyorum şakak bölgesine sıklaştırma ekimi yaptırıcam kesmeden yapan güzel bi yer bulabilirsem bu haliyle hiç bir şekilde girmiyor
hocam bence gayet doğal duruyor aradaki boşluklar zaten doğallık katmış seni rahatsız eden saçların yönlerimi yoksa açılırımı çünkü bu saçı ekim yaptırmış bi kişi bile zor anlar ön bölgeden alınan saç alınan yerleri dökülmüş gibi pürüsüzmü ? eğer alınan yerleri yakın ve daha net çekersen forum için bilgilendirici olur teşekkürler

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 19 Eylül 2018, 00:15:54 »
hocam bence gayet doğal duruyor aradaki boşluklar zaten doğallık katmış seni rahatsız eden saçların yönlerimi yoksa açılırımı çünkü bu saçı ekim yaptırmış bi kişi bile zor anlar ön bölgeden alınan saç alınan yerleri dökülmüş gibi pürüsüzmü ? eğer alınan yerleri yakın ve daha net çekersen forum için bilgilendirici olur teşekkürler

hocam yönleri de sorunlu saç diplerinin çok kalın durması da sırıtıyordu  alınan yerler gayet normal duruyor merak etme zaten cilt soyucu kremler var en kötü onları kullanırsan delikli olsa bile geçiyor yaptıracaksan yaptırabilirsin şuan elimdeki net fotolar bunlar kamera kalitesi yüksek

relax57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 12 Ekim 2018, 19:41:49 »
dostum bende senin ekime yakın bir ekim yaptırdım geçen sene ama çıkış yönlerinden dolayı rahatsızım geri nerede aldırdın ektirdiğin saçları bana da söyler misin çünkü ekim yaptırdığım merkeze başvurdum geri alın diye iz kalacağından bahsettiler açıkçası biraz tırstım bir kaç yerle daha görüştüm onlarda iz kalacağından bahsetti mutsuz ve kararsızım ne yapacağımı şaşırdım aynı psikolojideyiz ekimden umduğum sonucu alamadım maalesef eskiden kendi saç açıklığımla daha doğal duruyordu sürekli saçı tarayıp uğraşmak zorunda kalmıyordum izi de göze alarak en sonunda hepsini komple çıkarttıracağım gibi ama senden biraz bilgi almak istiyorum

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 13 Ekim 2018, 16:34:28 »
Hayati bir konu..Benimde saçlar sağ ve soldan açık ve dipleri görünür şekilde bir ekim istemiyorum .Ön hat çok önemli ilk göze gelen yer ..Aslında insanların takıldıgi yer dip görüntüsü ..Bende araştırıyorum on bölgede en doğal sonuç nasıl alırız kaçı çıkar kaçı sırıtır vs vs..Saç ekimi başarılı olsada onden bakıldığı zaman aaa ekimmi denmesini istemiyorum ..Koray hoca en iyisi ama çok pahalı gücüm yetmez..hasan akıl iyi gibi ama ne biliyim kararsızım :/

relax57

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 14 Ekim 2018, 16:12:07 »
Nerede ektirirsen ektir dipleri mutlaka görünüyor öncelikle saç ekiminden beklentini sorgulayıp sonra yaptırmanı tavsiye ederim ben yaptırdım ve oldukça pişmanım yön ve seyreklik konusunda hatta ekilenleri aldırmak için bu aralar görüşmeler yapıyorum hiçbir şey doğalı gibi durmuyor bana göre bu saç ekimi denen şey fiyasko ve saçmalıktan başka bir şey değil keşke hiç bulaşmasaydım

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 15 Ekim 2018, 13:09:07 »
Relax dostum çokmu kötü duruyor ya ?? :/ bende kararsizim sağ ve solan 4 er cm açıklık var..yaş 36 ..düze yakın bir alın çizgisi istiyorum bazıları kötü durur biraz kenarlar açık kalsın diyor ama gözüm hep oralarda ..kararsız kaldım

Facebook Twitter Instagram