umurlarında değil ama saç ekimiyle alakası olmayan insanların ektirdin mi diye sorması o işin başarısız olduğunu gösterir bu kadar yapay olacaksa hiç ektirmemek daha iyidir
Dostum açıklığın az, saçların çok kaliteli, yaşadığın problemin asıl sebebi aslında bu. Kendi saçların çok kaliteli ve hiç bir ekim aynı kaliteyi yakalayarak homojen bir şekilde doğal bir görüntü sağlayamaz. Saç tellerin inçe olaydı yada mevcut saçların bu denli kaliteli olmasaydı emin ol doğallık konusunda bu endişelerin olmaz idi.
Doğal sonuç İçin maalesef riskli olan tekli ve inçe greftler, enseyde boyuna yakın yada temple bölgesinden greftler seçilerek ön çizgi oluşturulması daha doğal bir görüntü sağlayacaktır. Fakat bu seferde farklı farklı riskler doğacaktır. Ekilenlerden fire artacak, güvenli bölge olmadıgı için ilerleyen yıllarda dökülme riski ortaya çıkacaktı.
Ama İnan hemen hemen her iyi ekim yakından bakıldığında seninki gibi doğallık problemi ile karşı karşıyadır. Açıklığı çok olanlar “zaten keldim, bari sacım var” diyip gözardı ederler. Bence hiç takma soranlara da “evet ektirdim” de geç..
Ekim öncesi hali ve merkez’in ismini de paylaşırsan seviniriz .