Gönderen Konu: sürekli saç mı ektirdin diye sorulması  (Okunma sayısı 6007 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: sürekli saç mı ektirdin diye sorulması
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2018, 16:47:34 »
Düzeltme ekimi yaptırabilirsiniz ama bence gerek yok saçların kalın telli bu arada ekimi yapan kişiyi tebrik etmiş sanırım on çizgi komple ekim ve fire yok bence hiç birşeye bulaşma böyle güzel berber yerine kuaföre gidersen o saci yumusata bilir yada keratinli saç kremi , spreyi kullanabilirsin.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 08 Eylül 2018, 17:36:16 »
ben aslında ön çizgiye istememiştim sadece şakaklara olsun demiştim ama inadına oraya yaptılar kuaförde bi çözüm bulmaya çalışırım artık şimdilik idare ederim böyle

hayattaki en büyük pişmanlığım saç ektirmek bence saç ekim teknolojisi ilerlemeden  yaptırmamak en iyisi
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2018, 17:52:01 Gönderen: fernando16 »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 11 Eylül 2018, 11:38:28 »
Burada ekim oncesi foto var mi

myimmortal35

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 11 Eylül 2018, 15:00:14 »
böyle sacım olacak arkadas isterse kafana kuş sıcmıs desinler umurumda olmaz :D takma kafana dostum gayet güzel duruyor her türlü burada ki çoğu insan böyle sacları olması için binlerce lira veriyorlar ve acı cekiyorlar gayet güzel duruyor sacların :)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 11 Eylül 2018, 20:40:03 »
Ayrica bu sacın ekilmiş hali burak ozcivitten farksiz yazik ekilenleri cikartiyosan böyke saçım olsun ömur boyu aylık 300 tl borcum olsun😂😂

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 11 Eylül 2018, 21:29:48 »
Öncesi foto paylaşormısın? Bana kalırsa ekimin gayet güzel olmuş... çıkarttırdım demişsin? Nasıl yaptılar o işlemi? Nerde ektirdin? Ben çok beğendim 2. Ekimimde o merkezi tercih edebilirim:) gayet başarılı

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 11 Eylül 2018, 22:05:03 »
Saç ekimi olduğunu genelde saç ektirmek isteyen Arastirwn kişiler biliyor. Başka insanların umrunda değil bence

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Eylül 2018, 22:25:33 »
Öncesi foto paylaşormısın? Bana kalırsa ekimin gayet güzel olmuş... çıkarttırdım demişsin? Nasıl yaptılar o işlemi? Nerde ektirdin? Ben çok beğendim 2. Ekimimde o merkezi tercih edebilirim:) gayet başarılı
adamın zaten 1cm alana ekim yapmışlar, genel saç durumunu görüp başarılı diyorsunuz, bence ilk fotoğrafta ekim olduğu aşırı sırıtan bir görüntü var.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 11 Eylül 2018, 22:55:44 »
adamın zaten 1cm alana ekim yapmışlar, genel saç durumunu görüp başarılı diyorsunuz, bence ilk fotoğrafta ekim olduğu aşırı sırıtan bir görüntü var.

Cahillik işte, konuya hakim olmadıgımızdan kaynaklanıyor mazur görün lütfen.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 11 Eylül 2018, 23:08:45 »
Saç ekimi olduğunu genelde saç ektirmek isteyen Arastirwn kişiler biliyor. Başka insanların umrunda değil bence

umurlarında değil ama saç ekimiyle alakası olmayan insanların ektirdin mi diye sorması o işin başarısız olduğunu gösterir bu kadar yapay olacaksa hiç ektirmemek daha iyidir

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 12 Eylül 2018, 17:28:57 »
umurlarında değil ama saç ekimiyle alakası olmayan insanların ektirdin mi diye sorması o işin başarısız olduğunu gösterir bu kadar yapay olacaksa hiç ektirmemek daha iyidir

Dostum açıklığın az, saçların çok kaliteli, yaşadığın problemin asıl sebebi aslında bu. Kendi saçların çok kaliteli ve hiç bir ekim aynı kaliteyi yakalayarak homojen bir şekilde doğal bir görüntü sağlayamaz. Saç tellerin inçe olaydı yada mevcut saçların bu denli kaliteli olmasaydı emin ol doğallık konusunda bu endişelerin olmaz idi.
Doğal sonuç İçin maalesef riskli olan tekli ve inçe greftler, enseyde boyuna yakın yada temple bölgesinden greftler  seçilerek ön çizgi oluşturulması daha doğal bir görüntü sağlayacaktır. Fakat bu seferde farklı farklı riskler doğacaktır. Ekilenlerden fire artacak, güvenli bölge olmadıgı için ilerleyen yıllarda dökülme riski ortaya çıkacaktı.
Ama İnan hemen hemen her iyi ekim yakından bakıldığında seninki gibi doğallık problemi ile karşı karşıyadır. Açıklığı çok olanlar “zaten keldim, bari sacım var” diyip gözardı ederler. Bence hiç takma soranlara da “evet ektirdim” de geç..
Ekim öncesi hali ve merkez’in ismini de paylaşırsan seviniriz .

Uzm. Dr. Gamze Menteşoğlu

• Saç Ekim Uzmanı
  • Yeni üye
  • *
  • Saç Ekimi Uzmanı
    • ACA Hair Clinic
« Yanıtla #26 : 12 Eylül 2018, 17:43:23 »
Merhabalar, saçınız gayet iyi ve normal durmaktadır.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Eylül 2018, 18:29:40 »
Merhabalar, saçınız gayet iyi ve normal durmaktadır.

teşekkürler hocam biraz daha doğal olsa sorunum kalmayacaktı zaten ekilenlerin çoğunu çıkartırdım geri kalanlarda kendi saçım

Dostum açıklığın az, saçların çok kaliteli, yaşadığın problemin asıl sebebi aslında bu. Kendi saçların çok kaliteli ve hiç bir ekim aynı kaliteyi yakalayarak homojen bir şekilde doğal bir görüntü sağlayamaz. Saç tellerin inçe olaydı yada mevcut saçların bu denli kaliteli olmasaydı emin ol doğallık konusunda bu endişelerin olmaz idi.
Doğal sonuç İçin maalesef riskli olan tekli ve inçe greftler, enseyde boyuna yakın yada temple bölgesinden greftler  seçilerek ön çizgi oluşturulması daha doğal bir görüntü sağlayacaktır. Fakat bu seferde farklı farklı riskler doğacaktır. Ekilenlerden fire artacak, güvenli bölge olmadıgı için ilerleyen yıllarda dökülme riski ortaya çıkacaktı.
Ama İnan hemen hemen her iyi ekim yakından bakıldığında seninki gibi doğallık problemi ile karşı karşıyadır. Açıklığı çok olanlar “zaten keldim, bari sacım var” diyip gözardı ederler. Bence hiç takma soranlara da “evet ektirdim” de geç..

hair time diye bi yerde yaptırmıştım hocam dediklerine katılıyorum ben zaten yüzde yüz doğal diyebileceğim bi ekime pek rastlamadım tekli greftleri doğru açıyla ekince daha doğal olabiliyor ancak o şekilde yapılan yer sayısı çok az ve çok pahalı haliyle

ekim öncesi

« Son Düzenleme: 12 Eylül 2018, 18:38:18 Gönderen: fernando16 »

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 12 Eylül 2018, 18:39:48 »

+1 ve doğal gözükenlerin çoğuda kalitesiz fotoğraflar oluyor blurlanıyor ön çizgi, yüksek çözünürlükteki fotolarda doğal gözükenini ben hiç görmedim, gözükenlerde saç çizgisini saklayan saç stilleri kullanıyordu.Çünkü büyük ihtimal doğal saç çizgilerinde babyhair dedikleri ufakımsı saçlardan çok fazla bulunuyor.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 12 Eylül 2018, 18:45:30 »
+1 ve doğal gözükenlerin çoğuda kalitesiz fotoğraflar oluyor blurlanıyor ön çizgi, yüksek çözünürlükteki fotolarda doğal gözükenini ben hiç görmedim, gözükenlerde saç çizgisini saklayan saç stilleri kullanıyordu.Çünkü büyük ihtimal doğal saç çizgilerinde babyhair dedikleri ufakımsı saçlardan çok fazla bulunuyor.

evet hocam asıl olay ince saç teli şeklinde ekebilmek yoksa gerçekten kabak gibi belli oluyor bi protez saçları bide saç ekimini 1 km öteden anlayacak seviyeye geldim bu saç ekimi teknolojisinin yıllardır hiç gelişmemesi çok üzücü

ek olarak cenk tosun gibi milyon eurolar kazanan bi adamın ektirdiği saça bakın belki açıklığı çok olabilir ancak dünyanın en iyi doktoruyla çalışabilecek adam bile bu sonucu alıyorsa bence bu işte bi sıkıntı vardır

Facebook Twitter Instagram