Gönderen Konu: sürekli saç mı ektirdin diye sorulması  (Okunma sayısı 6006 defa)

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
sürekli saç mı ektirdin diye sorulması
« : 07 Eylül 2018, 20:15:22 »
merhaba arkadaşlar yıllar önce büyük bi hata yapıp şakak bölgelerine saç ektirdim ondan sonra hayatım kabus oldu diyebilirim sosyal hayattan falan tamamen soğudum insanların saçıma dik dik bakıp bazılarının da saç mı ektirdin diye sürekli sorması üzerine gittim ekilen saçları çıkarttırdım ama yine de tam olarak çıkmadı böyle bi durumda düzeltme ekimi yapılsa daha mı kötü olur acaba

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Ynt: sürekli saç mı ektirdin diye sorulması
« Yanıtla #1 : 07 Eylül 2018, 20:25:55 »
merhaba arkadaşlar yıllar önce büyük bi hata yapıp şakak bölgelerine saç ektirdim ondan sonra hayatım kabus oldu diyebilirim sosyal hayattan falan tamamen soğudum insanların saçıma dik dik bakıp bazılarının da saç mı ektirdin diye sürekli sorması üzerine gittim ekilen saçları çıkarttırdım ama yine de tam olarak çıkmadı böyle bi durumda düzeltme ekimi yapılsa daha mı kötü olur acaba

Düzeltme ekibi yaptırabilirsiniz , tabi resimlerinizi gormek lazım eger ilk sira falansa belki lazer epilasyonda olabilir
Tabi daha işinin ehli yorumlari beklemek daha doğru olacaktır

Geçmiş olsun

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2018, 20:44:39 »
attığım ilk 2 resim ekimden sonraki resimler son resim ise ekktirdiklerimi geri çıkartırdığım resim saç mı ektirdin demesinler diye ekilenleri çıkarttırdım yine kurtulamadım şu yapaylıktan bi ekim daha yaptırsam daha berbat olur diye korkuyorum şu saç yüzünden bi gün kafayı yiyicez ama hayırlısı doktor önerilerni alabilirim

hscagri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2018, 21:35:00 »
saçların gayet iyi gibi geldi bana sıkıntı yok doğal duruyor gibi

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2018, 21:47:31 »
Kardeş senin saçında bir problem yok, berber sorunun olabilir.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2018, 21:57:04 »
sağolun arkadaşlar bende öyle düşünüyorum aslında ama biri saç mı ektirdin diye sorunca tepem atıyor yapay duruyor diye düşünüyorum sonra

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 07 Eylül 2018, 22:01:31 »
resimler arasındaki farkı göremeyen tek benmiyim.  bu arada saçlar can yakıyo? sen millete ne takılıyon bir gün derler 2. gün alışırlar.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 07 Eylül 2018, 22:03:02 »
resimler arasındaki farkı göremeyen tek benmiyim.  bu arada saçlar can yakıyo? sen millete ne takılıyon bir gün derler 2. gün alışırlar.

hocam eski resimlerde saç dipleri biraz daha kara ve yapaydı aldırdıktan sonra biraz daha seyreldi haliyle pek kolay şekle girmiyor spreyle falan tutturuyorum o da saça zararlı tabi teşekkürler yorumun için

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Eylül 2018, 22:12:57 »
evet karartıları fark ettim etmesinede ışık açısından diye düşündüm. kaç greft ekilmişti. millet onu sordu diye saçmı söktürülür.
sen o kadar eziyete katlan. millet şöyle böyle dedi diye söktür. yapma güzel kardeşim milleti bu kadar kafana takma rahat ol biraz.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 07 Eylül 2018, 23:51:06 »
çizgi çok düz ilk resimde bide kalın teller yakından çok rahat belli olur ama son resim güzel duruyor,biraz daha ön bölgeyi gölgeleyici saç stilleri kullanırsan daha güzel gözükür, arkaları öne tarayıp ön tarafı kaldırabilirsin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 08 Eylül 2018, 11:27:06 »
Çizgi biraz düz ön bölgeden düzelttirebilirsin çok rahatsız oluyorsan ama resimlerden gayet güzel duruyor
« Son Düzenleme: 08 Eylül 2018, 14:19:52 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 08 Eylül 2018, 13:10:27 »
bana söylenen 2000 greft ekildiğiydi yalan olduğunu düşünüyorum aslında şuan çok memnun olmasamda idare ediyorum şakaklara düzgün bi şekilde ekselerdi çok güzel olacaktı ama olmadı sağolun moral oldu burası  saçlı bölgeye sıklaştırma ekimi yapan birini bulsam tekrar düşünebilirim çok örnek göremedim bu konuda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 08 Eylül 2018, 14:20:54 »
bana söylenen 2000 greft ekildiğiydi yalan olduğunu düşünüyorum aslında şuan çok memnun olmasamda idare ediyorum şakaklara düzgün bi şekilde ekselerdi çok güzel olacaktı ama olmadı sağolun moral oldu burası  saçlı bölgeye sıklaştırma ekimi yapan birini bulsam tekrar düşünebilirim çok örnek göremedim bu konuda

Forum saç ekiminde olabilicek en üst sevıye zengin durumda örnekler ile araştırırsan dilediğin bilgiye ulaşırsın
Global Moderator

zebercet

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 08 Eylül 2018, 14:51:28 »
Arkadaşım sen moralini bozma bir sıkıntın yok senin bence. takma kafana.

fernando16

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2018, 14:52:05 »
Forum saç ekiminde olabilicek en üst sevıye zengin durumda örnekler ile araştırırsan dilediğin bilgiye ulaşırsın

bakıyorum hocam benim tarz da bi ekim çok az var bazıları iyi bazıları kötü insan kararsız kalıyor

Facebook Twitter Instagram