Gönderen Konu: 06.09.2018 lifehair şahin bey 2.seans 3000 saç 850 sakal toplam 3850 greft  (Okunma sayısı 53466 defa)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi ilk sayfadaki fotolar gibi tepeden ve arkadan foto paylaşırmısın, kıyas yapalım 2.ekim neler kattı net görelim

Gençadam

• Full Member
Abi ilk sayfadaki fotolar gibi tepeden ve arkadan foto paylaşırmısın, kıyas yapalım 2.ekim neler kattı net görelim
Katılıyorum aynı pozları verme şansın var mı abi?

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kolay gelsin arkadaşlar sigara Çok etkili mi dedikleri gibi ben de ektirmeyi düşünüyorum Bir ay içinde hala içiyorum Ne kadar etkili çıkıp çıkmaması unda
Günde iki paket ...

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi yarın gündü atayım inşaallah

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Buyrun

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arka taraf

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saç yıkama sonrası taşı belki farklı olur diye atıyorum

stoper

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

Planlama ve 6 aylık bir ekim sonucu içün gayet güzel. Kesinlikle ilk teessüfettirecek kadar iyi oldu. Gülerek kullan üstad.
...

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Planlama ve 6 aylık bir ekim sonucu içün gayet güzel. Kesinlikle ilk teessüfettirecek kadar iyi oldu. Gülerek kullan üstad.
Saol kardeşim.
Birazda kumralligin ekmeğini yiyoruz aslında. Şahin bey ile ilk konuşmamızda onlere Ekim yapmayalım demiştim ben. O da yok on hattı düzeltelim saç çizgisi dizgin olursa kendini daha iyi hissedersin demişti ( önden göreceksin ve beğenmesi gereken adam sensin diye) iyilik dinlemiştim diyorum arkalar malum seyrek lakin ne. Önden görüntüyü çok beğeniyorum

ibr26

• Full Member
Çok güzel bir sonuç. Tabiki imaja çok yakışmış. Güle güle tarayın. Size çok yakışmış.  Umarım bizim saç ekimide güzel sonuçlanır. Bende 8 ine 4200 greft Ekim şahin beye yaptırdım. Bende de açıklık çok vardı. Gerçekten dürüstçe herşeyi söylüyor en başta.. Umarım sonuçları güzel olur. Devam resimlerini bekleriz
« Son Düzenleme: 15 Nisan 2019, 19:52:28 Gönderen: ibr26 »

Gastamonulu

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ilk ekimi ve ikinci ekimi inceledim bastan sona. Ve gercekten mutlu oldum ;) usta hayirli olsun yeni goruntun. Olabilecek en guzel sonuc olmus ikinci ekim ve bu alan icin. Ayrica donor de masaAllah saglammis :) iki ekim atlatmis olmasina ragmen bu kisalikta belli olmuyor

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
220. gün

Ferhatyılmaz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yakışmış hocam hayırlı olsun