Gönderen Konu: 06.09.2018 lifehair şahin bey 2.seans 3000 saç 850 sakal toplam 3850 greft  (Okunma sayısı 53368 defa)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim sağolun. Tamamen iyileşti diyebilirim hiç bir iz yok hamd olsun

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi merhaba 2. operasyon hayırlı olsun senin adına çok sevindim bu sefer inşallah olacak bu iş, insanın umut bağlayıp boşa çıkması kolay bir durum değil Allah yardımcın olsun .
artık sabır zamanı bakımlarını kontrollerini düzenli bir şekilde yaparak sonucu bekleyeceğiz.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi merhaba 2. operasyon hayırlı olsun senin adına çok sevindim bu sefer inşallah olacak bu iş, insanın umut bağlayıp boşa çıkması kolay bir durum değil Allah yardımcın olsun .
artık sabır zamanı bakımlarını kontrollerini düzenli bir şekilde yaparak sonucu bekleyeceğiz.
Sağol Hamit kardeşim. Beni en iyi anlayacak insanlardan birisin. Öyle bir psikoloji ki ulan bunların yarısı da çıksa tamam işte diyecek durumdayım. Korkudan iki ekim arasındaki bariz farka bile sevinemiyorum...

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hayirli olsun kardesim. sakalin gidisatinida paylasabilirmisin?

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
16 . Gün şok dökülme 12. Gün başladı hızla devam ediyor. İlk Ekim'de bu kadar olmamıştı.bugun donör Makine ile 0 a vuruldu.Sıkıntı görünmüyor

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Günde sadece 2 adet xpecia alıyorum çocuk aspirini 1 alıyordum bıraktım. Sebamed hergün şampuanı ile her akşam yıkıyorum. 1 ayın sonunda prozinc e baslandemisti hoca

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sigara devam mı azalttın mı

Buz9

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Senin konunda çok fazla değinilen bir konu sigara mevzusu buradan ekim yapıp sonucu sigara'ya bağlayan embeleklere sesleniyorum o zaman sigara içenlere ekim yapmayın veya yapacaksanız sigara içtiğiniz için sizin sonuç iyi olmaz deyin lütfen işinizi düzgün yapın  sonucu kötü olunca bin bir türlü takla atıyorsunuz
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2018, 15:32:31 Gönderen: Buz9 »

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
sigara devam mı azalttın mı
Hayır aynen devam .

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin konunda çok fazla değinilen bir konu sigara mevzusu buradan ekim yapıp sonucu sigara'ya bağlayan embeleklere sesleniyorum o zaman sigara içenlere ekim yapmayın veya yapacaksanız sigara içtiğiniz için sizin sonuç iyi olmaz deyin lütfen işinizi düzgün yapın  sonucu kötü olunca bin bir türlü takla atıyorsunuz
+ 1 tesekkurler

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şok dökülme hızla devam ediyor. Daha önce demiştim İlk Ekim'de bu kadar olmamıştı

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herşey olması gerektiği gibi ilerliyor.

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben şahsen şok dökülmenin erken olmasının kötü bir şey olduğunu sanmıyorum belki saçlar hızlı gelişiyordur o yüzdendir.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım herşey 2.bu ekiminde güzel gider abi. Gönlünce olsun herşey bekleyip görelim. P ro capil içerikli sprey kullanabilirsin. Biotin ve xpecia sabah akşam finanstreid ben şahsen önermiyorum ama takviyelerle herşey daha iyi olabilir

Facebook Twitter Instagram