Gönderen Konu: 06.09.2018 lifehair şahin bey 2.seans 3000 saç 850 sakal toplam 3850 greft  (Okunma sayısı 53363 defa)

Drarda

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Rsnkl Hocam yeni ekimin hayırlı ugurlu olsun dilediğin sonucu bu kez alırsın inşallah

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
güzel görünüyor abi , takviye olarak sabah akşam xpecia kulkanabilirsin ek olarak istersen finestriedı yani proscar kullanabilirsin xpecia kullanacaksan biotin kulkanmana gerek yok eger kullanmayacaksan 5mg biotine 1. Aydan sonra baslayabilirsin ama digerleri icin hemen baslayabilirsin.

Ben kendim biotine 20.gün itibari ile başlayacağım
Ek olarak Revigen Adli bir takviye var onu kullaniyorum xpecia kullanmak istemedim.
Minoxil konusunda bende korkuyorum kullanacaksam bile 40.gün itibari ile haftada bir yada iki kez şeklinde kullanırım çıkışları hızlandırmak için daha fazlasi döngüye sokabilir.

Şampuan desen bence ilk bir ay dalinden başka birsey kullanma sonrasında ise sebamed falan kullanabilirsin
Yada bıttım sabunuda olabilir onuda kullanabilirsin.

Ben kendim sadece dedigim iki ilacı kullanacagim sampuan olarak dalin kullanıyorum bence takviye al.

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar Rsnkl, ekim sonrası süreç nasıl gidiyor?
sakaldan bölgesinden kök alımında sakal bölgesi saçlı bölgesinde olduğu gibi şişirme yapılıyor mu?
sakaldan kök alınan bölgeye bandaj uygulanıyor mu yoksa açık mı kalıyor?
anestezi işlemi ağrılı mi?
Rsnkl sakaldan ekimle ilgili detaylı bilgi verebilirmisin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çünkü şahin ben abi 10 numara olacak süper olacak vs demedi. Ben ekim bitince ayrılırken dedim ki keşke ilk Ekim'de seni tanıyor olsaydım. Cevaben Ruşen ekim sonuçlansin öyle konuşuruz bunları sonuç görmeden erken bunlar için.Sonra teşekkür edersin dedi. En azından delikanlı ve reel bir adam bana yeter artarda

Hastaya verilebilicek en doğru cevap
Global Moderator

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ek sonucu da da güzeldi aslında. Şimdi ekimden aonragunde 2 kez xpecia almamış öylesi hoca başka da bir şey yok. Acaba minoxidil az da olsa kullansak mi ya da procapil sprey ya da başka bir şey bilemiyorum. Ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Çünkü ilk Ekim'de nerdeyse hiç bir şey kullanmadım...
minoxil değişiik bir şey, çoğu doktor kullanılmasını önermiyor fakat bazı doktoralrda 6 aylık sonucu 4-5 ayda görürsünüz diyor ilk 6 kullanın diyende var.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
güzel görünüyor abi , takviye olarak sabah akşam xpecia kulkanabilirsin ek olarak istersen finestriedı yani proscar kullanabilirsin xpecia kullanacaksan biotin kulkanmana gerek yok eger kullanmayacaksan 5mg biotine 1. Aydan sonra baslayabilirsin ama digerleri icin hemen baslayabilirsin.

Ben kendim biotine 20.gün itibari ile başlayacağım
Ek olarak Revigen Adli bir takviye var onu kullaniyorum xpecia kullanmak istemedim.
Minoxil konusunda bende korkuyorum kullanacaksam bile 40.gün itibari ile haftada bir yada iki kez şeklinde kullanırım çıkışları hızlandırmak için daha fazlasi döngüye sokabilir.

Şampuan desen bence ilk bir ay dalinden başka birsey kullanma sonrasında ise sebamed falan kullanabilirsin
Yada bıttım sabunuda olabilir onuda kullanabilirsin.

Ben kendim sadece dedigim iki ilacı kullanacagim sampuan olarak dalin kullanıyorum bence takviye al.
Sabah akşam xpecia alıyorum başka bir şeye gerek yok ilk ay dedi hoca.Sonrasinda ya bu şekil devam ya da 1 xpecia 1 biotin (2500-5000) olabilir dedi. 1 ay Sebamed bitince prozinc e geç dedi. Minoxidil sordum ben hiç tavsiye etmem dedi ...
Hafta da 2 kez kirkland minoxidil acaba olmaz mı ?
Procapil sprey kullanan ve tavsiye eden yerler var.
Ben bir şekilde ek takviye kullanmalıyız diye düşünüyorum... Ama ne ?
İlginize teşekkürler

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar Rsnkl, ekim sonrası süreç nasıl gidiyor?
sakaldan bölgesinden kök alımında sakal bölgesi saçlı bölgesinde olduğu gibi şişirme yapılıyor mu?
sakaldan kök alınan bölgeye bandaj uygulanıyor mu yoksa açık mı kalıyor?
anestezi işlemi ağrılı mi?
Rsnkl sakaldan ekimle ilgili detaylı bilgi verebilirmisin.
Bensurecden memnunum kabuk dökümü sonrasıni çok beğendim ama nasib.
Sakal alımında sisiirilme yapılmadı ya da ben anlamadım.
Sakal alınırken kemiklere çok yakın yerler inanılmaz acıdı (ağrı eşiğin yüksektir) çene ve kulak altındaki kemiklere ne deniyor bilmiyorum işte orası çok acıdı. Boğaz altına vurduğunu anlamadım desem yeri var .Bandaj 1 gün kaldı saç donöründe 2 gün biliyorsunuz.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hastaya verilebilicek en doğru cevap
Adamı sinir edecek kadar dürüst hoca var var yok yok gayet net bir Adam :))))

emvey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
dostum hayırlı olsun ekimin, çok temiz bir operasyon gözüküyor. inşallah
istediğin sonucu alırsın.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tesekkur ederim.

Rsnkl

• Hero Member