Gönderen Konu: 06.09.2018 lifehair şahin bey 2.seans 3000 saç 850 sakal toplam 3850 greft  (Okunma sayısı 53361 defa)

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi hayırlı olsun inşallah bu ekim güzel sonuçlanacak
Çok teşekkür ederim kardeşim var ol

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
3. Gün ilk yıkanmayı kendim yaptim

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önler

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ön ve arka

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Abi hayırlısı olsun , donörü uzun tutman gerekecek baya bence hatta istersen pigmentasyon bile yaptırabilirsin donörde sorun olursa ekime gekecek olursak inşallah kayıpsız bir sonuç alırsın.
Ve bencr sakaldan bi o kadar greft daha cikar senin alim alanın geniş bende 1000 çıktığı halde bi 500-600 daha çıkabilir dediler sende hayli hayli çıkabilir Maşallahı var tabi bunu konuşmak için erken, sonuca göre jarar verirsin bekki vertexe düşünebilirsin tabi tecrübeli kişilerin yorumlarıda duymak lazim.

Tekrardan hayırlı olsun, bu durumu ayni duyguyu yasayan biri olarak çok iyi anlıyorum

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bir o kadar daha çıkma ihtimali var sakaldan evet farkındayım ama şimdilik memnunum. Hoca su ön kısmı kurtaralım da dedi ilk başta . Ön saç çizgisi çok gerideydi ( aslında bir talebimde olmadı bu yönde . Benim derdim önden bakıldığında kurtarır bir ekimdi çünkü alanım çok geniş ve ilk ekim çok kötü.
Donörü uzatma işine gelirsek tam tersi hoca bunu sorduğunda tam tersi aksi bir durum olmadığı sürece herhafta 0 a makine ile vuracağım üst kısmı da makul bir şekilde kısa tutacağım dedim . Mümkünse donöründen en üstüne kadar çıkmasini istedim ki hem mümkün olduğunca çok greft alınsın hemde orada siyah bir çizgi kalıyor ve uyuz oluyorum.
Pigmentasyonu hem verteks hem de donör için düşünüyorum. 6. Ay herşey belli olur nasib bakalim

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekiminiz hayırlı olsun umarım sizi tatmin edecek bi sonuç çıkar. bende byburkayın dediğine katılıyorum donör böllgeniz için pigmentasyon yapılabilir.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, temiz duruyor ekim. Bol sabır dilerim.

Aahmett_1907

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Rsnkl, sakal bölgesinde şişlik mi var?
Saç ekimin tekrardan hayırlı olsun.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler hepinize.Sakalda şişlik yok da kalan fazla 10 kilonun gıdığı var :)

Turk_NL

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
2 yildir sac ekimi uzerine ekim yapan klinik doktor veya uzman kisileri arastirdim koray erdogan muttalip keser disinda en cok dikkatimi ceken sahin bey oldu bildigim kadari ilede doktor degil kendisi doktorum diyen bircok sac ekimi doktoruna tabiri caiz ise 1000 basar vede dogrulardan kacinmiyan birisi kendisi ile bizzat gorusen biri olarak yaziyorum bunlari sac ekiminiz birinci ekiminizden cok farkli olacagini dusunuyorum umdugunuzdan daha ii bir netice alacaginizi umuyorum

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
2 yildir sac ekimi uzerine ekim yapan klinik doktor veya uzman kisileri arastirdim koray erdogan muttalip keser disinda en cok dikkatimi ceken sahin bey oldu bildigim kadari ilede doktor degil kendisi doktorum diyen bircok sac ekimi doktoruna tabiri caiz ise 1000 basar vede dogrulardan kacinmiyan birisi kendisi ile bizzat gorusen biri olarak yaziyorum bunlari sac ekiminiz birinci ekiminizden cok farkli olacagini dusunuyorum umdugunuzdan daha ii bir netice alacaginizi umuyorum
Tesekkur ederim. Yorumunuz doğru. O kadar saçma bir ilk ekim geciridim ki anlatamam.

Rsnkl

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
7. Gün kabuklar kurudu deriden ayrıldı. Bende akşam ılık su altında yumuşak bir şekilde pamuk yardımı ile döktüm. Kabuk dökümü sonrasıni çok beğendim

komsermesutgüneri

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi gayet güzel duruyor ben de çok beğendim. İnşallah bundan sonrasında da her şey yolunda gider.

Facebook Twitter Instagram