Gönderen Konu: LifeAnkara (Şahin Bey) 2800 greft  (Okunma sayısı 17213 defa)

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: LifeAnkara (Şahin Bey) 2800 greft
« Yanıtla #45 : 26 Eylül 2018, 23:38:02 »
  daha erken cörek otu yagı felan masaj icinde bence 1 ay dan sonra basla

Zaten dün 1 kez yaptım çörekotuyağ ile masajı bugünde yapacaktım iyiki paylaşmışım önerilerinizi hemen dikkate alıyorum.Teşekkürler

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 26 Eylül 2018, 23:43:41 »
Sizde olmasanız teşekkürler cevap için :) alovera bitkisini kullanmaya devam edıyorum ozaman yağ ile masajı ne zaman başlayım. Şok dökülme ne kadar daha sürer acaba.

Şok 2 ay civarında tamamlanır dostum, ondan sonra hafif masaj iyi gelir. Yağ tavsiye etmem, bunlar her ne kadar sağlıklı yağlar olsada taşıyıcı yağlarla falan karıştırmak lazım, karışık iş. Ayrıca yağların saç köklerine zerre faydası olmaz, sadece kafa derisini besler ki o da yüzde 10 u emiliyor. Düzgün yıkanmazsa gözenekleri de tıkar. Mevcut saçın formuna geçici etki yapar, kalınlık ve parlaklık verir. Süreç gayet güzel gidiyor, kendi haline bırakmak en sağlıklısı bence. Sabredemeyip kurcalayınca sürecimiz hızlanmıyor ne yazık ki.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 26 Eylül 2018, 23:44:02 »
Arada yorumları okuyordum harbiden süreç uzun olduğunu hissettikçe zormuş biraz İnşallah güzel sonuçlanır şahin beyle 2 gün önce görüştüm.Çıkışların daha erken olacağı tahmininde süreç iyi gidiyor dedi.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 26 Eylül 2018, 23:46:45 »
Şok 2 ay civarında tamamlanır dostum, ondan sonra hafif masaj iyi gelir. Yağ tavsiye etmem, bunlar her ne kadar sağlıklı yağlar olsada taşıyıcı yağlarla falan karıştırmak lazım, karışık iş. Ayrıca yağların saç köklerine zerre faydası olmaz, sadece kafa derisini besler ki o da yüzde 10 u emiliyor. Düzgün yıkanmazsa gözenekleri de tıkar. Mevcut saçın formuna geçici etki yapar, kalınlık ve parlaklık verir. Süreç gayet güzel gidiyor, kendi haline bırakmak en sağlıklısı bence. Sabredemeyip kurcalayınca sürecimiz hızlanmıyor ne yazık ki.

Anladım yağ ile masajı 1 kez yaptım zaten dahada yapmıyorum.2 ay olasıyada elimi sürmüyorum inş o 1 keredende bişey olmaz.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 26 Eylül 2018, 23:47:16 »
eyv şahin hoca ya bende sordum 1 aydan sonra dedi bende ıssırgan otu kaynatıp yıkamayı dusnuyorum 1 aydan sonra haftada bir denicem

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 26 Eylül 2018, 23:54:34 »
eyv şahin hoca ya bende sordum 1 aydan sonra dedi bende ıssırgan otu kaynatıp yıkamayı dusnuyorum 1 aydan sonra haftada bir denicem

Bence hiç deneme dostum ısırgan otu falan bunlar hikaye. 1 ayda zaten kafa derisi kıpkırmızı, alarm veriyor, diyor ki bak ben tamir ederim kendimi, sen elleme. Deri zaten hassas, alerji olur birşey olur yazık günah. Ye meyveni yumurtanı havucunu etini, iç sütünü, suyunu, çayını, kafayıda günlük yıkadınmı olay tamamdır. Allah muhafaza bozarsın kafanın ph ını sonra uğraş dur dermatitdi alerjiydi. Bırak kendi haline, muazzam bir metabolismamız var, ne yapacağını bizden iyi biliyor. Bol saçlar dilerim.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 27 Eylül 2018, 00:00:35 »
Bence hiç deneme dostum ısırgan otu falan bunlar hikaye. 1 ayda zaten kafa derisi kıpkırmızı, alarm veriyor, diyor ki bak ben tamir ederim kendimi, sen elleme. Deri zaten hassas, alerji olur birşey olur yazık günah. Ye meyveni yumurtanı havucunu etini, iç sütünü, suyunu, çayını, kafayıda günlük yıkadınmı olay tamamdır. Allah muhafaza bozarsın kafanın ph ını sonra uğraş dur dermatitdi alerjiydi. Bırak kendi haline, muazzam bir metabolismamız var, ne yapacağını bizden iyi biliyor. Bol saçlar dilerim.
eyv kardes haklısın zaten yapabilcegim en iyi şeyi yaptım sigarayı bıraktım:) ugrasmamak lazım bide zaten sivilce problemi olan biiriyim dedigin gibi deriyi üzmeyelim

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 07 Ekim 2018, 17:30:48 »
Merhaba arkadaşlar 37. gün dökülme 4 - 5 gündür hiç olmadı 7 - 8 gün öncesindede tek tük dökülüyordu.Şampuan HC ve günde 1 adet Xpecia kullanıyorum haftada 2 kezde aleovera bitkisini sürüyorum.Sizce nasıl gidiyor süreç?

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 08 Ekim 2018, 22:00:52 »
Güncel. Saçlarımda dökülme hiç olmuyor bu durum çok şaşırtıyor neden acaba ?

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 08 Ekim 2018, 22:14:24 »
Şok dökülme bitmistir

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 08 Ekim 2018, 22:18:23 »
Şok dökülme bitmistir

30 gün içinde bitmesi mümkün mü hocam birde resimlere göre yorum yaptığında durum nasıl sence

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 08 Ekim 2018, 22:22:23 »
Şok dökülme bitmiş olabilir bana göre zaten yüzde 70 i dölülmüş zaten geriye kalanların kurtulması normal.
Kardeşim aloe vera bitkisi sürüyorum demişsin çok mantıklı geldi bana ama nerden tedarik ediyorsun ve nasıl sürüyorsun.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 08 Ekim 2018, 22:26:18 »
Şok dökülme bitmiş olabilir bana göre zaten yüzde 70 i dölülmüş zaten geriye kalanların kurtulması normal.
Kardeşim aloe vera bitkisi sürüyorum demişsin çok mantıklı geldi bana ama nerden tedarik ediyorsun ve nasıl sürüyorsun.

Faydasını gördüm gerçekten kasılmış ekim bölgesi deriler vardı kasılmayı önledi. İlk 3 kullanımını direk bitkinin kendisinden terak ettim arkadaşımda vardı diğer kullanımları şifalı bitkiler satan büyük bir dükkanda %99 doğal bir ürün bulup onu aldım.

samo

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 08 Ekim 2018, 22:31:17 »
Kardeşim kasılmış deri ne demek nasıl bir etki gösteriyor yumuşatıyor mu?

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 08 Ekim 2018, 22:33:00 »
Daha çok erken süreç sabir la beklicez

Facebook Twitter Instagram