Gönderen Konu: LifeAnkara (Şahin Bey) 2800 greft  (Okunma sayısı 17193 defa)

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: LifeAnkara (Şahin Bey) 2800 greft
« Yanıtla #31 : 13 Eylül 2018, 11:46:00 »
kabuk döküm yıkamasını şahin beyle birlikte mi yaptınız

Evet şahin bey ilgilendi.

Darkness

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 15 Eylül 2018, 00:03:53 »
Şahin çelik ekimlerinde ön çizginin çok yoğun ekildiği farkediyorum ,sizinkide öyle olmuş şahin beyin ekimlerindeki başarısının püf noktalarından biri bu galiba .neden başklarıda böyle ekmez anlamıyorum

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 16 Eylül 2018, 21:17:05 »
Şahin çelik ekimlerinde ön çizginin çok yoğun ekildiği farkediyorum ,sizinkide öyle olmuş şahin beyin ekimlerindeki başarısının püf noktalarından biri bu galiba .neden başklarıda böyle ekmez anlamıyorum

Dediğiniz gibi bu ön hat sık ekimi inşallah şok dökülmeden sonrada iyi bir şekilde çıkış yapar

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 21 Eylül 2018, 09:23:33 »
Arkadaşlar 21. gün.Günde 4 5 adet dökülme oluyor şok dökülme başladı galiba benim merak ettiğim şok dökülme esnasında ekim olmayan saçlarıma bişey  olur mu? Sanki onlar daha küçük kaldı aralarda ve onlarda dökülür mü dökülmemesi için ne yapmalıyım?

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 21 Eylül 2018, 09:28:24 »
Arkadaşlar 21. gün.Günde 4 5 adet dökülme oluyor şok dökülme başladı galiba benim merak ettiğim şok dökülme esnasında ekim olmayan saçlarıma bişey  olur mu? Sanki onlar daha küçük kaldı aralarda ve onlarda dökülür mü dökülmemesi için ne yapmalıyım?
Evet olur hocam. Yalnız çok sıkıntı olmaz eski saçlarınızda onu dert etmeyin. Ekiminiz güzel olmuş. Şahin bey bence güzel bir seçim. Hayırlı olsun.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 21 Eylül 2018, 09:59:27 »
Evet olur hocam. Yalnız çok sıkıntı olmaz eski saçlarınızda onu dert etmeyin. Ekiminiz güzel olmuş. Şahin bey bence güzel bir seçim. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim peki bir öneriniz var mı şöyle yaparsan iyi olur diye mevcut saçlarımında doğallığı artıracağını düşündüğüm için önemsiyorum.

kelman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 21 Eylül 2018, 10:03:30 »
Teşekkür ederim peki bir öneriniz var mı şöyle yaparsan iyi olur diye mevcut saçlarımında doğallığı artıracağını düşündüğüm için önemsiyorum.
Yani genel şeyler proscar, xpecia, biotin fayda ediyormuş. Bana kalırsa porscarın riskini düşünğrsen senin risk alacak kadar kötü bi durumun yok. Eminim var olan saçıbla bu ekim saçların birleştiğinde baya yoğun bi saç olacak.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 21 Eylül 2018, 10:19:47 »
Yani genel şeyler proscar, xpecia, biotin fayda ediyormuş. Bana kalırsa porscarın riskini düşünğrsen senin risk alacak kadar kötü bi durumun yok. Eminim var olan saçıbla bu ekim saçların birleştiğinde baya yoğun bi saç olacak.

Eyvallah maşallah ağzından bal damlıyor moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum , şahin bey xpecia kullanmamı söyledi 4. haftadan sonrada ufak ufak çörekotu yağı ile 10 dk masaj yapıp yıkayacağım. Elimde baştan beri kullandığım sebamet şampuan var o kutu bitincede Prozinc Plus kullanmamı önerdi.Sence iyi mi?

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 22 Eylül 2018, 22:27:16 »
Maşallah. Şok başlamış. Eski saçlara birşey olmaz ama adrenalinden dolayı damarlar daralıyor ve eski saçlar çok yavaş büyüyor. Xpecia ve aloe vera bitkisi faydalı olur. Bitkinin kendisi oldukça faydalı ve doğal. Bir tane edinip yapraklarındaki jeli haftada 2 sefer 1 saatliğine uygulayabilirsiniz. İyileşme sürecine katkı sağlar.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 23 Eylül 2018, 00:32:40 »
Maşallah. Şok başlamış. Eski saçlara birşey olmaz ama adrenalinden dolayı damarlar daralıyor ve eski saçlar çok yavaş büyüyor. Xpecia ve aloe vera bitkisi faydalı olur. Bitkinin kendisi oldukça faydalı ve doğal. Bir tane edinip yapraklarındaki jeli haftada 2 sefer 1 saatliğine uygulayabilirsiniz. İyileşme sürecine katkı sağlar.

Çok teşekkür ederim. Bilgi çok faydalı oldu keşke daha once bılseydım.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 26 Eylül 2018, 22:03:00 »
Arkadaşlar 26.Gün ufak ufak sivilcelenmeler oluyor ancak patlatmıyorum, akşamları çörekotu yağı ile masajlara başladım.Ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama ufak ufak çıkışlar var daha erken değil mi ? Birde öyle çok fazla dökülmem  bu güne kadar günde oralama 10 tane anca.

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 26 Eylül 2018, 23:28:32 »
Süreç normal gidiyor. Bana kalırsa masaj için erken henüz, şok sonrasında daha güvenli olur. Ayrıca bu süreçte saçınıza yağ falan sürmeyin, günlük yıkama yeterli. Bu yağların en organik olanında bile kimyasal vardır. Ayrıca saç derisi şu an hassas, alerjik reaksyon olursa çok uğraşırsınız.

cag3

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 26 Eylül 2018, 23:34:11 »
Süreç normal gidiyor. Bana kalırsa masaj için erken henüz, şok sonrasında daha güvenli olur. Ayrıca bu süreçte saçınıza yağ falan sürmeyin, günlük yıkama yeterli. Bu yağların en organik olanında bile kimyasal vardır. Ayrıca saç derisi şu an hassas, alerjik reaksyon olursa çok uğraşırsınız.

Sizde olmasanız teşekkürler cevap için :) alovera bitkisini kullanmaya devam edıyorum ozaman yağ ile masajı ne zaman başlayım. Şok dökülme ne kadar daha sürer acaba.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 26 Eylül 2018, 23:36:20 »
  daha erken cörek otu yagı felan masaj icinde bence 1 ay dan sonra basla

Facebook Twitter Instagram