Saç Ekimi Sonuçları
Üstadım aslında alıştım ama yine ara ara geliyor aklıma. Geçenlerde benim gibi kel eski bi dostla karşılaştım. O yaptırmış ön kısımlara. Çokca değil onunkiler çok da doğal görünmüyodu ama yinede herifin mizacını tamamen değiştirmiş 100-200 tane tüy parçası. Ondan sonra tekrar başladım araştırmaya.
dediğim gibi güzel kardeşim önemli olan senin ekimden beklentin. dediğin gibi sadece ön tarafta saçım olsun gerisi önemli değil dersen ve o halin şimdiki halinden daha mutlu hissetmeni sağlayacaksa tabi ektir. önemli olan senin kendini iyi hissetmen.ekimden önce finasterid kullanıp donörünü güçlendirmelisin. sakaldanda destek alınması şart. herhangi bir ekim merkeziyle görüştün mü ?İlk görüştüğüm kişi siz oldunuz Öncelikle olabileceğinden emin olup sonra kendimi o 15 günlük sürece hazırlamam lazım. Ama anladığım kadarıyla karar verdikten sonra ilaç kullanıp beklenilen bi dönem var. Sagol abicim bilgiler için
Ekim için tüm istenmeyenler sende toplanmış abi-zayıf donör -silme kellik-çok geniş bir vertex-geniş bir alın....Boşver uğraşma...[/quot]AHahah eyvallah
O zaman klonlama olayı çıkana kadar rafa kaldırıyorum. Teşekkürler herkeze bilgi için. Saygılar