Gönderen Konu: Sizce bu kafaya uğraşmaya gerek var mı?  (Okunma sayısı 3324 defa)

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sizce bu kafaya uğraşmaya gerek var mı?
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2018, 20:24:58 »
Resim

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2018, 20:29:28 »
Resim2

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2018, 20:40:08 »
Resim3

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2018, 20:45:44 »
Yaş 31
20 yaşlardan beridir dökülüyor.
Nerden dökülmeye başladığını hatırlamıyorum
Sanırım son halini aldı ;D
Herhangi bi ilaç kullanılmadı

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2018, 22:01:19 »
öncelikle ekim yapacak doktor varmıdır demişssin elbette vardır ama hepsi değil. donörünüz zayıf çok fazla bir alım yapılamaz. sakal destekli bir ekim olursa bile tamamını kapatmak çok zor. sadece ön tarafta saçım olsun vertex sorun olmaz dersen ekim işini öyle düşün. peki bu halinize alışamadınızmı? eğer alıştıysanız ekim işine hiç bulaşmayın.

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2018, 22:12:27 »
Üstadım aslında alıştım ama yine ara ara geliyor aklıma. Geçenlerde benim gibi kel eski bi dostla karşılaştım. O yaptırmış ön kısımlara. Çokca değil onunkiler çok da doğal görünmüyodu ama yinede herifin mizacını tamamen değiştirmiş 100-200 tane tüy parçası. Ondan sonra tekrar başladım araştırmaya.

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 06 Eylül 2018, 22:23:40 »
Üstadım aslında alıştım ama yine ara ara geliyor aklıma. Geçenlerde benim gibi kel eski bi dostla karşılaştım. O yaptırmış ön kısımlara. Çokca değil onunkiler çok da doğal görünmüyodu ama yinede herifin mizacını tamamen değiştirmiş 100-200 tane tüy parçası. Ondan sonra tekrar başladım araştırmaya.

dediğim gibi güzel kardeşim önemli olan senin ekimden beklentin. dediğin gibi sadece ön tarafta saçım olsun gerisi önemli değil dersen ve o halin şimdiki halinden daha mutlu hissetmeni sağlayacaksa tabi ektir. önemli olan senin kendini iyi hissetmen.
ekimden önce finasterid kullanıp donörünü güçlendirmelisin. sakaldanda destek alınması şart. herhangi bir ekim merkeziyle görüştün mü ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 06 Eylül 2018, 22:57:32 »
Ekim için tüm istenmeyenler sende toplanmış abi

-zayıf donör
-silme kellik
-çok geniş bir vertex
-geniş bir alın....

Boşver uğraşma...

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2018, 22:58:49 »
dediğim gibi güzel kardeşim önemli olan senin ekimden beklentin. dediğin gibi sadece ön tarafta saçım olsun gerisi önemli değil dersen ve o halin şimdiki halinden daha mutlu hissetmeni sağlayacaksa tabi ektir. önemli olan senin kendini iyi hissetmen.
ekimden önce finasterid kullanıp donörünü güçlendirmelisin. sakaldanda destek alınması şart. herhangi bir ekim merkeziyle görüştün mü ?
İlk görüştüğüm kişi siz oldunuz :) Öncelikle olabileceğinden emin olup sonra kendimi o 15 günlük sürece hazırlamam lazım. Ama anladığım kadarıyla karar verdikten sonra ilaç kullanıp beklenilen bi dönem var. Sagol abicim bilgiler için

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2018, 23:00:34 »
Ekim için tüm istenmeyenler sende toplanmış abi

-zayıf donör
-silme kellik
-çok geniş bir vertex
-geniş bir alın....

Boşver uğraşma...
[/quot
]AHahah eyvallah   ;D

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2018, 23:44:25 »
ekimden önce saçı kazımanızı öneririm, sakalınızda yerinde daha genç gösterir, baktınız güzel durmuyor sonra ekim işini düşünürsünüz, çünkü sizin1 değil  2 değil 3 seans ta falan kapanır kafa, oda sakal belki vucüt kılları yardımıyla iyi doktorlarla

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2018, 23:54:26 »
Dostum ekim olur tabiki ama çektiğin sıkıntıya değer mi bilmem. Yani sakal destekli 2 ekim şart 1 sene ara ile. Bir kere bu iki sene saç ekim tantanasıyla geçecek. Çıktı mı oldumu olmadımı vs vs. Ha şu kesin ki bu kafa tamamen kapanmaz. Mümkün değil çünkü donör alanı ve açıklık belli.
Donör de zayıf duruyor sanki. Alan çok geniş. Harcadığın parayı saymıyorum artık. Hele bir de kötü ekilirse eski görüntünü mumla ararsın.
Yani pek avantajlı durmuyor ekim. Yinede güvenilir birkaç merkezden fikir almaktan çekinme. Ha dediler ki yok ekemeyiz, vur abi kafayı sıfıra, bırak sakalları, giy kaliteli bir deri ceket, on numara yakışır.  8)

hasanh

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 07 Eylül 2018, 00:00:31 »
O zaman klonlama olayı çıkana kadar rafa kaldırıyorum. Teşekkürler herkeze bilgi için. :)
 Saygılar

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 08 Eylül 2018, 19:31:39 »
O zaman klonlama olayı çıkana kadar rafa kaldırıyorum. Teşekkürler herkeze bilgi için. :)
 Saygılar
hocam klonlama olayini biz goremeyiz ciktigi falan yok  :D

Facebook Twitter Instagram