Selam abi. Herşey yolunda. Yanlız agresif bir kepekleşme musallat oldu. Bir kaç günde bir yavaş yavaş ayıklıyorum. Iyice sinir etti. Priorin şampuandanmı geliyor bilmiyorum? Priorin kullanmamı tavsiye ettiler. Zaten kepek sorunu var bende. Önceleri her gün saç fırçasıyla 5-10 dakika tarardım kepek sorununu yok etmişti. 3-4 güne bir ricinus yağı sürüp kafaya sarıp geceden beklerdim birde hiç kepeklenme olmazdı son yıllarda. Bu sefer çok agresif yanlız. Kafa derisine iyice yapışıyor. Bu ara biotin'de takviye ediyorum. Bakalım hayırlısı. Sende gidişat nasıl? Iki üç ay'a seneyi tamamlıyorsun sende. Haydi hayırlısı
Iyi aksamlar HighOne. Bana Seba med PH neutral schampoo önermislerdi. Ich glaube es heißt zwar PH neutral, aber PH Wert war 5,5 wenn ich mich nicht täusche. Sana önerim, saclarini sampuanladiktan sonra, epeyce su ile durula. Kafanda az da olsa, sampuan artigi birakma... bol bol su ile yika, yardimci olabilir. Bende gidisat iyi cok sükür, bir yaramazlik yok. Bakalim 1 seneyi doldurduktan sonra saclari kisaltmayi düsünüyorum, ki ekilen saclari degerlendirebileyim. Kisaltip kisaltmayacagim tam belli degil ama olurda kisaltirsam, foto paylasirim. Seba Med sampuanini DM oder Rossman da bulabilirsin, diger sampuanlara nazaran biraz daha pahali ama agresif degil.