Gönderen Konu: Medeks hair center 4500 greft  (Okunma sayısı 27010 defa)

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medeks hair center 4500 greft
« Yanıtla #76 : 13 Mayıs 2019, 16:43:36 »
Kardeşim şu son resimlerdeki varteksin netliginde flaşlı veya yoğun ışık altında profil ve üstten çekilmiş bir fotoğraf koyman mümkünmü.
   vertex  son  güncel   resim flaş ile
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 13 Mayıs 2019, 16:48:44 »
Süreç nedir ? Ve saçlar kısa sanıyorum?
Global Moderator

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #78 : 13 Mayıs 2019, 16:52:43 »
Süreç nedir ? Ve saçlar kısa sanıyorum?
hintel  8 ay 10 gün  evet saçlar  kısa   sanırım  vertex  2. Bir  ekim  isteyecek  ama pek te eski  günleri aramıyor  gayet normal  deniyor  bakalım  1 yıllık  süreç  dolsun  önce  ona göre  yön  cizicem
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 13 Mayıs 2019, 16:59:07 »
Tepenin tamamen gelişim süreci 13 14 ayları bulabiliyor ve evet tek seferde kapanması zor bir bölge tabi sende kısa kestirdiğin için daha açık duruyordur. Hayırlısı kardeşim umuyorum devam eder gelişim.
Global Moderator

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 14 Mayıs 2019, 00:52:56 »
az ışık çok ışık bence farketmemiş her iki durumdada bu ekim güzel olmuş sadece verteks biraz zayıf kalmış yoksa başarılı bir ekim olmuş bence.

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 14 Mayıs 2019, 01:38:00 »
Varteks bölgesindede gelişim olmuş,bu bölgenin sürecinin daha geriden geldiğini düşünürsek senenin sonlarında mevcut gelişmeye göre kararınızı verirsiniz.zamanla daha iyi olacağını ümit ediyorum.birde saçlarınızın sıklığı konusunda ne düşünüyorsunuz ekilen greft sayısına göre mevcut durumda sizin değerlendirmeniz nasıl acaba?çünkü merkez yuksek greft sayısı ile ekim planlaması yapıyor ve sık bir ekim sonucu öngörüsü ile çalışıyor.
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2019, 01:58:11 Gönderen: Musti0618 »

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #82 : 14 Mayıs 2019, 01:46:46 »
Medeks Hair'in denk geldiğim ekimleri hep başarılı, inşallah bozmazlar bu çizgilerini.

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 14 Mayıs 2019, 02:19:16 »
Medeks Hair'in denk geldiğim ekimleri hep başarılı, inşallah bozmazlar bu çizgilerini.

Ümit edilen sıklığı sağlayabilmek adına bir bölgede yüksek greft sayısı çalışabiliyor olmalari tek seferde kişinin talebini karşılayacak bir merkez olarak intiba bırakmakta.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 14 Mayıs 2019, 06:28:57 »
Varteks bölgesindede gelişim olmuş,bu bölgenin sürecinin daha geriden geldiğini düşünürsek senenin sonlarında mevcut gelişmeye göre kararınızı verirsiniz.zamanla daha iyi olacağını ümit ediyorum.birde saçlarınızın sıklığı konusunda ne düşünüyorsunuz ekilen greft sayısına göre mevcut durumda sizin değerlendirmeniz nasıl acaba?çünkü merkez yuksek greft sayısı ile ekim planlaması yapıyor ve sık bir ekim sonucu öngörüsü ile çalışıyor.
saçların  sıklığı  ekim için  normal  saçlar  uzayınca  kapatma  oranı  daha yüksek  gözüküyor  uzun olmasada  kellik  ile  ilgili  sıkıntı  olmuyor  eskisi  ile arasında  çok çok   fark  var gayet  memnunum  vertex  kapanmazsa  gene  bir ekim  yaptıra  bilirim  vertex  yoğunluklu  tam  ekim  aklımda  ama bu sefer  düşüncem  sakal  dan alım  düşünüyorum  sakal  yogunlugum  fazla  1250 greft  rahat  çıkar  diye  düşünüyorum  1250  donör  bölgeden  alım  ile  çok  çok  muhteşem  olur   tabi  1 yılın  dolmasını  bekliyorum 
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Musti0618

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 22 Mayıs 2019, 04:34:52 »
saçların  sıklığı  ekim için  normal  saçlar  uzayınca  kapatma  oranı  daha yüksek  gözüküyor  uzun olmasada  kellik  ile  ilgili  sıkıntı  olmuyor  eskisi  ile arasında  çok çok   fark  var gayet  memnunum  vertex  kapanmazsa  gene  bir ekim  yaptıra  bilirim  vertex  yoğunluklu  tam  ekim  aklımda  ama bu sefer  düşüncem  sakal  dan alım  düşünüyorum  sakal  yogunlugum  fazla  1250 greft  rahat  çıkar  diye  düşünüyorum  1250  donör  bölgeden  alım  ile  çok  çok  muhteşem  olur   tabi  1 yılın  dolmasını  bekliyorum

Aynen hocam varteks bölgesinin şu durumda bile epeyce kapatıcılığı olmuş,ekim öncesi halinize göre.inşallah gerek kalmaz ama sonuca göre  bir ekim daha düşünürseniz sakal destekli 2.500 greftle saç sorunu sizin açınızdan bitmiş olur.

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 28 Haziran 2019, 20:04:54 »
9.ay arkadaşlar 
 Resmi  düz  yukledim  yan  çıktı  resmi tıklayarak  düz biçimde görüntüleye bilirsiniz
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #87 : 28 Haziran 2019, 22:58:35 »
Çok başarılı, güle güle tara. :)

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları