Gönderen Konu: ESTEWORLD TAVSİYE EDİLİR Mİ  (Okunma sayısı 5729 defa)

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ESTEWORLD TAVSİYE EDİLİR Mİ
« Yanıtla #1 : 04 Eylül 2018, 20:55:13 »
2009 yılında  esteworld e ekim için görüşmeye gittim. Kapıdan girdiğim gibi heryerde  araplar kuyruk yapmış kafalar bandajlı falan, beni kâle bile almadılar  senin ekimlik işin yok demişlerdi. O günden beridir kılım onlara. Çalışmalarını bilemem forumda bir araştırın sizin durumunuza yakın çalışmaları varsa değerlendirin.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2018, 14:45:13 »
HASAN KALIN kim dostum ?:)

Hasan akıl mı ? eğer    Estemylife  ise bahsettın merkez  Hasan akıl derim
Global Moderator

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2018, 17:31:15 »
Bu ikisi arasında kaldıysan;

Esteworld de 3 bizzat tanıdığım ve sürekli görüştüğüm arkadaşlarım yaptırdı. Hepsi de vasat ve altı sonuçlar.
Forumda da bir hayli estworld ekimi var. Bakıp kendin karar ver.

Estemylife bi kaç gömlek daha iyi klinik.

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 11 Ekim 2018, 10:12:40 »
ARKADAŞLAR, HASAN KALIN VE ESTEWORLD ARASINDA KALDIM, LÜTFEN YARDIM

Merhaba,
Hasan Kalın ile igili bilgim yok ama EW ile ilgili izlenimlerimi yazayım. Bu arada EW' te 10' larca doktor var. Burada hoca seçimi yapmak önemli. Kesinlikle önceki çalışmalarını bulmaya çalış.
Yakın arkadaşım EW te  yaptırdığı ve memnun kaldığı için ben de bu kurumu seçmiştim (ayrıca evime 20 dakikalık mesafede oluşu da etkili olmştu). Geçmişte 2-3 kez yine bu merkez ile görüşmüştüm, hastane ortamı temizdi ve güven vermişti. Kurum ile ilgili çok şikayet var bunu göz ardı etmemek lazım ama topyekün de karalamamak lazım. Çok fazla ekim yapılıyor. Bir miktar seri üretim gibi. Benim profilimi inceleyebilirsin. Benim operasyonumu yürüten doktor Alaattin Karabacak, tecrübeli bir plastik cerrah. 10 kere merkeze kontrol için gittim, gördüğüm kadarıyla müşteri portföyünün %80' i yabancı. Bunların büyük çoğunluğu avrupa ülkeleri.

İyice araştırmanı ve doğru kararı vermeni temenni ederim.

Saygılar,

akrep

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Ekim 2018, 17:33:59 »
vallahide billahide 20 gündür bu iki yer arasında karar veremedim,kasımda ekim yapacam hala düşün düşün.. iki tel saçıda böyle dökecez sanırım.. estemlifemı esteword mu diye,anladığım kadarıyla estemlifı önerenler çoğunlukta :) dimi dimi ::)

Raikage

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Ekim 2018, 03:23:14 »
23 Ekim Tarihinde Esteworld de ektirdim. 3500 greft kadar. Alaaddin hoca için gerçekten işinin ehli diyorlar. Benim babam ektirmişti tepesi dümdüz iken ne güzel saçlara kavuştu ve kendi söylemedikçe kimse anlamıyor ve inanamıyor ekim olduğuna.. Benim kanalları da Alaaddin hocaya açtırdık. Ekimi elemanları yaptı bakalım ilk haftam doluyor yarın. Nasıl bir sonuç olacağını merak ediyorum.  Ama genel olarak ilgililer ve müşteriyi seviyorlar ;-) biraz pahalı olabiliyor tabi. 8 bin lira fiyat çekmişti bize.

GondorArmor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2018, 08:54:34 »
23 Ekim Tarihinde Esteworld de ektirdim. 3500 greft kadar. Alaaddin hoca için gerçekten işinin ehli diyorlar. Benim babam ektirmişti tepesi dümdüz iken ne güzel saçlara kavuştu ve kendi söylemedikçe kimse anlamıyor ve inanamıyor ekim olduğuna.. Benim kanalları da Alaaddin hocaya açtırdık. Ekimi elemanları yaptı bakalım ilk haftam doluyor yarın. Nasıl bir sonuç olacağını merak ediyorum.  Ama genel olarak ilgililer ve müşteriyi seviyorlar ;-) biraz pahalı olabiliyor tabi. 8 bin lira fiyat çekmişti bize.

Hayırlı Uğurlu Olsun. Umarım başarılı bir sonuç alırsınız. Alladdin Hoacanın isiminin yavaş yavaş duyulması hakiaket sevindirici. Hastanenin imajını olumlu etkiliyor.

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
« Yanıtla #8 : 31 Aralık 2018, 16:47:49 »
Hayırlı uğurlu olsun bende 28 ekimde altunuzadede barış beye saç ekimi yaptirdim 3250greft ektiler benimle beraber öğün 12 kişi vardı 7si ingiliz 3 amerikalı 2 biz sen bacanaklar ilgi hijjen harikaydı şuan link avio resimleri paylaşacağım bahçeli evlerde de ilk yıkamayı yaptirdim tek kafama takılan ilaçlara 440lira verdim her aymış yerine başka  şampuan ve ilaç kullana biliyormuyuz
gokhan5234

lefter

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2020, 17:40:03 »
Hayırlı uğurlu olsun bende 28 ekimde altunuzadede barış beye saç ekimi yaptirdim 3250greft ektiler benimle beraber öğün 12 kişi vardı 7si ingiliz 3 amerikalı 2 biz sen bacanaklar ilgi hijjen harikaydı şuan link avio resimleri paylaşacağım bahçeli evlerde de ilk yıkamayı yaptirdim tek kafama takılan ilaçlara 440lira verdim her aymış yerine başka  şampuan ve ilaç kullana biliyormuyuz
Sonuç nasıl oldu bende bugün revize için görüştüm barış beyle ama hiç tanımıyorum sizin nasıl geçti ?

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 13 Şubat 2020, 01:46:25 »
Edilmez
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #11 : 13 Şubat 2020, 02:04:50 »
Ya arkadaş  okadar iyi dr saç ekim merkezleri var  gidiyorsunuz   ne biçim yerleri  araştırma  yapıyorsunuz anlam veremiyorum  bu saç ekim  basit bir  cerrahi işlem degil  kötü bir sonuç almanız durumunda  sonuçları  çok ağır olur .

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2020, 19:56:22 »
Edilmez
benim ekimim çok iyi geçti sonuclarimdanda  fazlasıyla memnunum hoşuma gitmeyen tek yeri on çizgi doğal değil dedim ücretsiz olarak on çizgi için  ve bi noktayı çok hafif siklastiracaklarini sölediler bende işlerimden yoğunluğum var boş zamanım olduğunda ist a gidecegim
gokhan5234

Gokhan5234

• Jr. Member
  • **
  • gokhan5234
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2020, 20:18:55 »
Suanki halinin gündelik esinlerimle birkaç kare ayrıntılı şuan müsait olmadigim için bikac gün içinde atacagim
gokhan5234

Facebook Twitter Instagram