Gönderen Konu: Sarımsak-Zeytinyağı formülü  (Okunma sayısı 6277 defa)

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sarımsak-Zeytinyağı formülü
« : 03 Eylül 2018, 17:11:06 »
Sarımsak -saf zeytin yağı formülünü kullanan var mı?Saç cıkardığı söyleniyor birçok forumdada da benzer faydasını gördüm saç cıkardı yazıyor.Kullanan var mı?

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sarımsak-Zeytinyağı formülü
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2018, 19:11:00 »
Yok kardeş yalan hepsi. Alayı yalan. İnanma.  Çıksaydı bende çıkardı. Kafayı sebze tarlasına çevirdim gene fayda etmedi. Hiç birşey bozulan hammaddeyi tekrar diriltemez tek çözüm ekim.oyalanayım dersen al hepsinden 1 kilo sür bekle çıkarsa bahtına.düşük ihtimâl
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2018, 22:42:42 »
zeytin yagı saç koklerını tıkar saçların hava almasını onler aman dıkkat  sarmısak zeytınyagı kurunude kullanınca saçlar zayıflıyor
Global Moderator

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 19 Eylül 2018, 11:38:20 »
zeytin yagı saç koklerını tıkar saçların hava almasını onler aman dıkkat  sarmısak zeytınyagı kurunude kullanınca saçlar zayıflıyor

Kesinlikle haklısın  hintel hocam öyle yılardır bir hurafeler başını almış gidiyor,yağı vucuda surmek vucudu kirletir,gözenekleri kapatır,onun için zaten banyo yapıyoruz. illaki sarımsak ve zeytinyağı faydasını görmek istiyorsanız,bunları kafaya sürmek yerine yiyin

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 19 Eylül 2018, 16:22:51 »
ıssırgan otu kuvvelendiriyor diyolar

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 19 Eylül 2018, 19:00:39 »

Kesinlikle haklısın  hintel hocam öyle yılardır bir hurafeler başını almış gidiyor,yağı vucuda surmek vucudu kirletir,gözenekleri kapatır,onun için zaten banyo yapıyoruz. illaki sarımsak ve zeytinyağı faydasını görmek istiyorsanız,bunları kafaya sürmek yerine yiyin

aynen dostum günde bir diş sarmısak yutmak çok sağlıklı
Global Moderator

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Eylül 2018, 20:12:46 »
Argan yağı da gözenkleri tıkayıp hava almasını önler mi acaba ?

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 19 Eylül 2018, 23:36:36 »
Argan yağı da gözenkleri tıkayıp hava almasını önler mi acaba ?

Kafaya kullanılan yağlar ağırlıklı olarak gözenekleri tıkama durumu mevcuttur. Yalnız argan tüm bunlardan ayrılan saç için çok özel bir yağdır. Adında yağ olsada, kafaya kullanıldıktan 3 dakika içerisinde tamamen emilir ve yağ hissi kalmaz. Buna çok kafa yordum ve fazlaca bilimsel makale okuduktan sonra kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Eylül 2018, 04:20:26 »
Hocam evet bende araştırdım yazınızı okuduktan sonra piyasada ucuza satılan kozmetik argan serumlardan uzak durmak lazım içerisinde 3 çeşit silikon barındırıyor bunlar gözenekleri tıkayabilrmiş. İçeriğine dikkat edip almak lazım ve organik onaylı bir marka kulanmak lazım. Yanıtınız için teşekkürler.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Eylül 2018, 04:09:01 »
Hep yalan dolan bunlar zeytinyağ sabunundan tut binbir şey denedik saçlar düzelsin diye. Daha kötü döküldü. Bir gün balıkesirdeyim tatilde zeytinyağ ve sabunu vs satın alıcam saçlar için bir satıcıya gittim dedim saçlarım dökülüyor ne önerirsiniz zeytinyağı sabunu öyle iyi böyle iyi şöyle iyi dedi ama adamda kel satıcı ulan dedim işte o zaman anladım kelin ilacı olsa kafasına sürer diye

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2018, 07:41:43 »
Hep yalan dolan bunlar zeytinyağ sabunundan tut binbir şey denedik saçlar düzelsin diye. Daha kötü döküldü. Bir gün balıkesirdeyim tatilde zeytinyağ ve sabunu vs satın alıcam saçlar için bir satıcıya gittim dedim saçlarım dökülüyor ne önerirsiniz zeytinyağı sabunu öyle iyi böyle iyi şöyle iyi dedi ama adamda kel satıcı ulan dedim işte o zaman anladım kelin ilacı olsa kafasına sürer diye
Yağlar dökülmeyi önlemez yada saç çıkarmaz kardeşim sadece saçlara doğal parlaklık katar ve renginde koyulaşma sağlar dökülecek saça tek çare finasterid başka bir çare yok biz sadece var olanları nasıl güçlendiririz derdindeyiz

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Eylül 2018, 10:16:25 »

😂😂😂😂😂😂 aynen kardeşim. Hepsi ticari  söylenti. Sağlıkla ilgisi yarabandı ölçeğinde.  %90 başarı 3 ayda kimse seni tanımaz gibi ifadeler İnsanın zaaflarına yöneliktir. Malesef çoğu insan bu gibi ifadelere aldanıyor.
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2018, 17:33:58 »
Kafaya kullanılan yağlar ağırlıklı olarak gözenekleri tıkama durumu mevcuttur. Yalnız argan tüm bunlardan ayrılan saç için çok özel bir yağdır. Adında yağ olsada, kafaya kullanıldıktan 3 dakika içerisinde tamamen emilir ve yağ hissi kalmaz. Buna çok kafa yordum ve fazlaca bilimsel makale okuduktan sonra kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.

Mesala etkisini tam olarak nezaman fark ettin ne gibi etkileri oldu?
Global Moderator

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2018, 19:27:50 »
Mesala etkisini tam olarak nezaman fark ettin ne gibi etkileri oldu?

Ekim yaptırdıktan sonra, donör bölgede sıkıntılar oluştu. Kötü durumdaydı, sonrasında argan yağına başladım haftada 2 gün, tüm kafaya uyguladım. Sonrasında hem donör toparladı,hemde ekim yapılan bölgede çıkışların daha sağlıklı olduğunu gözlemledim. Yaptığım araştırmalarda diğer yağların gözenekleri tıkama durumu olduğu, fakat argan yağında böyle bir durumun olmadığı sonucuna vardım. İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda tek bir makale bile görmedim, argan yağının saça olan zararı hakkında. Yeni saç çıkarma gibi bir durumu yok, fakat içeriği dolayısı ile kafa derisini besleme özelliğinin çok yüksek olduğu sonucuna vardım.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2018, 23:43:27 »
Argan yağının  ekimden 30 gün sonra haftada iki kere kullanılmasını öneren Dr.lar var... Zararı yok denemekte fayda var doğal sonuçta kimyasal değil...

Facebook Twitter Instagram