Gönderen Konu: 10-11-13 Temmuz 2018 5050 greft Hakan Doğanay’a yaptırılan saç ekimi  (Okunma sayısı 12521 defa)

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar merhaba. 2012 yılında 2927 greft Hakan hocaya ektirmiştim. 2018 temmuz da da 5050 greft ektirdim. Macera aramak yerine bildiğim kişiyle tekrar çalışmayı tercih ettim. Hakan hocanın ekim sonuçları ile ilgili yeterli örneğin olmadığının farkındayım. Bu yüzden bir yıl düzenli aralıklarla süreci paylaşacağım. 4050 greft ensesen 1000 greft sakaldan alındı. Ön ve şakak bölgesi 2012 yılında ekildiğinden ağırlık orta ve arka bölgelere verildi. Yinede 400-500 greft kadar ön bölgeye takviye yapıldı. 3 gün 3 seans olarak  gerçekleşti. Aşağıda yer alan 2 fotograf ilk ekim bölgesi ve sonucuyla ilgili fikir verecektir. Diğerleri yeni ekim fotoları.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekiminin üzerinden 32 gün geçmişken çektiğim fotoğraf.

hahama

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Şok dökülme başlamamış görünüyor.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
50. Gün foroğrafları. Az önce çektim.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Devamı.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun. Şok dökülme başlamamış görünüyor.

Teşekkürler. Güncel fotoları az önce yükledim. Gördüğün gibi bişey kalmadı kafamda. Kalanlar ekim öncesi saçlarım. En ön bölge yanıltmasın. Orası 2012 yılındaki 2925 greftlik ilk ekimden. Onu da Hakan hoca yapmıştı.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. 60.gün fotografları. Ekilen saçların tamamı neredeyse döküldü.

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
donör bölgeyide resim atabilirsen

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
donör bölgeyide resim atabilirsen
Donör bölgeyi iki hafta önce kestirmeme rağmen bana kalırsa iyi durumda.

airport

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı oldun. şok dökülme devam ediyor sanırım. ilaç kullanıyormusun? finas. ı merak ediyorum. ben kullanıyorum bir yan etkisini görmedim.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı oldun. şok dökülme devam ediyor sanırım. ilaç kullanıyormusun? finas. ı merak ediyorum. ben kullanıyorum bir yan etkisini görmedim.
Teşekkür ederim. Şok dökülme devam ediyor evet. Elime hala saç geliyor. Proscar (1/4) ve biotin 1000mg kullanıyorum. Hakan hoca ekimden bir ay sonra başlarsın demişti, erken sivilcelenmelerin önüne geçmek için. Onun dışımda Sebamed dökülme karşıtı şampuan kullanıyorum. 2 dk masaj yapıp yıkıyorum. Hafta da bir kaç kere de ozan yağı sürüp, bir-iki saat sonra yıkıyorum. İlk ekimimde faydasını görmüştüm.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
2 operasyon ve toplam alınan sayıya bakılır ise donör konusunda çok şanslısın hakan hoca çok profosyonel alım yapmış maşallah.
Global Moderator

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2 operasyon ve toplam alınan sayıya bakılır ise donör konusunda çok şanslısın hakan hoca çok profosyonel alım yapmış maşallah.
Çok teşekkür ederim. Hala sakal ve dönor alan iyi durumda sayılır aslında. Bir ekim daha kaldırır ama ben kaldıramayacağım artık. Önlere 300-400 greftlik sıklaştırma yerine daha fazla sıklaştırma istemediğim için çok pişmanlık yaşıyorum sadece. Şok dökülmeden dolayı var olan öndeki saçlarım da bir miktar etkilendi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Aok dokulmede olur bu herkesde toparlar 1/2 aya
Global Moderator

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Aok dokulmede olur bu herkesde toparlar 1/2 aya