Gönderen Konu: 10-11-13 Temmuz 2018 5050 greft Hakan Doğanay’a yaptırılan saç ekimi  (Okunma sayısı 12525 defa)

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben de öyle düşünüyorum Hintell, çok teşekkür ederim yorumun için.
Merhaba, çıkışlar resimlere bakınca belli oluyor gibi. Fakat bariz bir belirginlik yok. Siz hissediyor musunuz çıkışları, takviye alıyor musunuz?
Takipteyim.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, çıkışlar resimlere bakınca belli oluyor gibi. Fakat bariz bir belirginlik yok. Siz hissediyor musunuz çıkışları, takviye alıyor musunuz?
Takipteyim.
Merhaba. 120. Gün için doğal bir görüntü  olduğunu düşünüyorum. Tepe bölgesine ekilen sakalların sertliğini hissediyorum ancak dediğim gibi büyük farklılıklar 120 gün için erken diye düşünüyorum. Proscar (1/4) ve 1000 lik solgar biotin kullanıyorum. Saygılar.

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. 120. Gün için doğal bir görüntü  olduğunu düşünüyorum. Tepe bölgesine ekilen sakalların sertliğini hissediyorum ancak dediğim gibi büyük farklılıklar 120 gün için erken diye düşünüyorum. Proscar (1/4) ve 1000 lik solgar biotin kullanıyorum. Saygılar.
Konunuzun takipçisiyim. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Konunuzun takipçisiyim. İnşallah güzel bir sonuç alırsınız.
Çok teşekkür ederim, eksik olmayın.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba. Evet oluyor. Sanıyorum sonradan toparlayacaktır.

Mevcut saclar nasil bu soktan etkileniyor? Hakan Doganay bunu nasil acikliyor?
« Son Düzenleme: 11 Kasım 2018, 11:05:13 Gönderen: tsimonoce »

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doganay in forumda kendisinin pek ekimi yok demissin... aynen...
2. ekim icin macera aramadigini yazmissin.... baska etken varmiydi?
2012 deki 3000 greft nereye ekildi? onlara ne oldu?
2012 den bu yana 6 sene gecmis.... ne gibi değişiklikler / gelişmeler gözlemleyebildin Hakan Doganay ve kliniginde?
Hakan Doganay in kendisinin ekimi benim aday listesinde... onun icin yukaridaki detaylari sordum... simdiden tsk ettim....

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Doganay in forumda kendisinin pek ekimi yok demissin... aynen...
2. ekim icin macera aramadigini yazmissin.... baska etken varmiydi?
2012 deki 3000 greft nereye ekildi? onlara ne oldu?
2012 den bu yana 6 sene gecmis.... ne gibi değişiklikler / gelişmeler gözlemleyebildin Hakan Doganay ve kliniginde?
Hakan Doganay in kendisinin ekimi benim aday listesinde... onun icin yukaridaki detaylari sordum... simdiden tsk ettim....
Merhaba dostum. 2012 de ekilen ön bölge ve şakal bölgesiydi. İlk sayfada var aslında fotosu. Bir bak istersen. Fotoda önde ve şakakta gördüğün saçların tamamı Hakan hocanın ilk ekiminin sonucu.
Hakan hocanın kliniğindinde gördüğüm değişmelere gelecek olursak; 2012 de Antalya da başka bir hastanede çalışıyordu. Çalıştığı ekip Ayşegül hanım hariç(iletişim sorumlusu) tamamen değişmiş. Ekim tekniği aynı ancak ekip tamamen farklıydı. Ben son ekimimde Hakan hocaya sordum bir değişik oldu mu Ekim tekniğinde diye. Kendisi kullandığı teknik neredeyse aynı dedi.
Ben ilk ekiminden memnun olduğum için gittim. Başka bir etmen yoktu açıkçası. Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Saygılar.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Mevcut saclar nasil bu soktan etkileniyor? Hakan Doganay bunu nasil acikliyor?
Hakan hocayla bu konuyu konuşmadık. Tamamen kendi araştırmalarım sonucu edindiğim bilgidir. Etkilenen saçlarım da toparlıyor, farkediyorum. Endişe edilecek bir durum yaşamadım açıkçası.

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar. 150. Gün flashlı fotoğrafları gönderiyorum. Önlerden memnunum. Üst ve arkalar için henüz erken olduğunu düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Baya saç çıkışı olmuş iyi gidiyor süreç dostum
Global Moderator

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Baya saç çıkışı olmuş iyi gidiyor süreç dostum
Teşekkürler Hintell. Umuyorum süreç sorunsuz ilerler.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Sadece Maşalah Diyorum :)
Son konulardan sonra bu iyi moral oldu,ben korkmaya başlamıştım kendim için :)

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Sadece Maşalah Diyorum :)
Son konulardan sonra bu iyi moral oldu,ben korkmaya başlamıştım kendim için :)
Teşekkürler dostum. Umuyorum hepimizin süreci güzel sonuçlanacak 🙏🏻

atkonr

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar burada da karşılaştırma yapabilmek için birkaç fotoyu yanyana koyuyorum. Selamlar, saygılar.

Facebook Twitter Instagram