Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32693 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Byata hocam öncelikle senin gibi yardımsever ve araştırmacı ve detayci birinin bu sonucu için çok üzüldüm. Allah başka büyük bir dert vermesin demekten başka bir tesellimiz yok. Sonuçta estetik işi bu :(
Bende esma hanımlarda kalem yöntemi ile ekim oldum ama çok başarılı bir sonuç aldım. Bu yöntem ile kötü ekim örnekleri de var. Aynı şekilde ilk ekimim kanal yöntemi idi ve rezil bir sonuç almıştım. Ama çok güzel kanal sonuçları da var. Benim anladığım olay yöntemden ziyade uygulayan ekip veya kişi ile alakalı.
İlgine teşekkür ederim kardeşim.  Evet haklısınızgarası işlem yapan ekip yada kişinin el yatkınlığı ve kökü öldürmeme adına ne yapacağını ne yapmayacağını bilmesiyle ilgili. Bundan sonraki ekimimi 2 yada 3. Yılda düşünüyorum.  Dökülecek olan sanırım ogün kadar dökülüp son formu almış olur diye düşünüyorum.  Benim durumum yakın geçmiş ve yakın gelecekte yapılmış ekimleri içinde belkide en iyilerinden.  Hayırlısı olsun. Hepimiz için herşeyin en iyisi olsun inşallah. Sizin ekiminizin güzel olmasına çok sevindim.  Güzel günlerde kullanın. 

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin başarısı % 20 bile değil maalesef. Çok net olmamış bu ekim, neredeyse 5 bin greft ekilmiş. Bütün seyreklikler kapanmalıydı. Üstelik sakaldan destekte alınmış. Saça göre en az x 2 kapatıcılık demek sakal. Üzüldüm adınıza abi. Umarım iyi araştırıp daha iyi sonuçlar elde edersin.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekimin başarısı % 20 bile değil maalesef. Çok net olmamış bu ekim, neredeyse 5 bin greft ekilmiş. Bütün seyreklikler kapanmalıydı. Üstelik sakaldan destekte alınmış. Saça göre en az x 2 kapatıcılık demek sakal. Üzüldüm adınıza abi. Umarım iyi araştırıp daha iyi sonuçlar elde edersin.
Teşekkür ederim kardeşim,  ama işte iade hususu diğer arkadaşın konusunda bahsettiğim gibi. Hoca çağırmasına rağmen ileri bir zamanda artık başka bir yerde çözüm bulacağım inşallah.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hocam ... Zaten dhi yöntemine inancım yoktu iyice soğudum . Üzüldüm adınıza ....
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hocam ... Zaten dhi yöntemine inancım yoktu iyice soğudum . Üzüldüm adınıza ....
Teşekkürler aynen bu yöntem sıkıntılı.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Cassowary

• Sr. Member
Hocam,neden dhı yöntemine karşı bu düşüncedesiniz rica etsem izah edebilirmisiniz düşünce ve şüphelerinizi.

@byata,geçmiş olsun,can sağlığı olsun herşeyden önce.

taxauditor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler aynen bu yöntem sıkıntılı.

Hocam geçmiş olsun, ben de yakın zamanda Hakan hocaya ektireceğim ancak son zamanlarda ekibe ektiren kişilerdeki memnuniyetsizlik ve Hakan hocaya ektiren kişilerin bir süre sonra paylaşımı bırakmaları beni biraz endişelendiriyor.

Evet hocanın ekim planlaması, ön çizgisi, kafayı nekroza sokmaması ve donörü hırpalamaması önemli avantajları ancak son dönemde çıkış oranlarında düşüş var gibi, hem kendisinin ve ekibinin ekimlerinde. Acaba birlikte çalıştığı ekibinden ayrılanlar filan mı oldu?

Son dönemlerde Hakan hocaya ektirip çıkış oranı açısından iyi sonuç almış kişi var mı? Konu başlıklarında byburkay dışında pek göremedim. Eskiden hocanın çıkış oranı olarak da çok başarılı ekimleri oluyordu.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam,neden dhı yöntemine karşı bu düşüncedesiniz rica etsem izah edebilirmisiniz düşünce ve şüphelerinizi.

@byata,geçmiş olsun,can sağlığı olsun herşeyden önce.
Teşekkür ederim sağolun.  Evet sonuçta çözümü var inşallah.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam geçmiş olsun, ben de yakın zamanda Hakan hocaya ektireceğim ancak son zamanlarda ekibe ektiren kişilerdeki memnuniyetsizlik ve Hakan hocaya ektiren kişilerin bir süre sonra paylaşımı bırakmaları beni biraz endişelendiriyor.

Evet hocanın ekim planlaması, ön çizgisi, kafayı nekroza sokmaması ve donörü hırpalamaması önemli avantajları ancak son dönemde çıkış oranlarında düşüş var gibi, hem kendisinin ve ekibinin ekimlerinde. Acaba birlikte çalıştığı ekibinden ayrılanlar filan mı oldu?

Son dönemlerde Hakan hocaya ektirip çıkış oranı açısından iyi sonuç almış kişi var mı? Konu başlıklarında byburkay dışında pek göremedim. Eskiden hocanın çıkış oranı olarak da çok başarılı ekimleri oluyordu.

Teşekkür ederim sağolun.  Hakan hocanın daha önceden iyi sonuçlanmış ekimlerini gördük buna rağmen bana bizzat yapacağı full revizyonu kabul etmedim.  Son zamanlarda hiç bir ekimini görmedim.  Belkide bir süre ara vermiştir. Ekip aynı, ancak ekibi benim ekim dahil yakın öncesi ve sonrası sonuçlar hiç iyi değil.  Hastayı takip etme sıfır.  Biz ne yaptık doğrumu yanlışmı yaptık umurlarında değil hiç arayıp durumunuzu soran yok.  O nedenle ekip konusunda yanaşmayın derim. Hakan hocanın son ekimleri varmı araştırabilirsiniz. Hakkınızda hayırlısını dilerim.

taxauditor

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bilgilendirmeniz için teşekkürler, hakkımızda hayırlısı.

Boogeyman

• Sr. Member
Hakan hoca artık ekim yapmıyorum dedi nadir artık yaşlandım dedi ekibine kefil oluyor SMS onlarda da elle tutulur başarı yok göremediğim için askıda benim için
  • Ekim Tarihi: 29-30 mart 2021
  • Ekim Merkezi ismi Ahd klinik
  • Greft Miktarı 3650
  • Yaşınız 39
  • Medikal Tedavi Solgar saw palmetto kerozan dermoreller Hakan Doğanay özel solüsyon corasprin

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan hoca artık ekim yapmıyorum dedi nadir artık yaşlandım dedi ekibine kefil oluyor SMS onlarda da elle tutulur başarı yok göremediğim için askıda benim için
|-onayisareti-|

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Facebook Twitter Instagram