Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32742 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
7 aylık hali bumudur? Karıştı biraz önceki aylarıda ekleyince bence 7 aya göre saçların güzel süreç yavaş ılerliyor sende ama şuan gayet güzel bir noktaya gelmiş eklediğim görüntüde süreç sonuna kadarda bence gelişicek diye düşünüyorum.
Hintell sağolasın ancak geri tarafında ön tarafında ciddi seyrek olduğu görülüyor,  yani önün dolması bana pek imkan dahilinde görünmüyor. Öne tarayınca kapatıcı olması çok normal.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2019, 23:47:51 Gönderen: byata »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Geri tarafa gittikce kan dolasımı zayıflar ve çıkıslar da zayıflar kısaca zor bölgeler desteklemek gerek finasterid ile tepe ve orta bölgeleri özellikle ekimde. 7 aydan sonra dahada iyi olucaktır suan için bence gayet güzel benim fikrim. Farkındaysan zamanla gelişmiş saçlar ay ay yavaş yavaş bundan sonrada onunde 6 ayın var gayette güzel gelişicektir hayırlısıyla dostum.
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geri tarafa gittikce kan dolasımı zayıflar ve çıkıslar da zayıflar kısaca zor bölgeler desteklemek gerek finasterid ile tepe ve orta bölgeleri özellikle ekimde. 7 aydan sonra dahada iyi olucaktır suan için bence gayet güzel benim fikrim. Farkındaysan zamanla gelişmiş saçlar ay ay yavaş yavaş bundan sonrada onunde 6 ayın var gayette güzel gelişicektir hayırlısıyla dostum.
İnşalah dediğin gibi olur.  geriye taradığımda görülen ön tarafım dolmuş olsaydı, bu çok başarılı bir ekim diyecektim. Ancak geri taradığımda ön taraftaki boşluk beni hayal kırıklığına uğrattı desem yalan olmaz. Benim dediğimde o bölge. O bölgede bu saatten sonra yeni saç çıkması olası değil. İnşallah ben yanılırım.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2019, 20:38:59 Gönderen: byata »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Henüz hayel kırıklığından bahsetme güzel gidiyor saçlar kalınlaşacak güzel olucak kardeşim ben öyle düşünüyorum şuan beğendim zaten.
Global Moderator

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
5,6ve 7 aylar aradında ciddi fark ve gelişme var bu hızda devam ederse 1 yıl sonunda ekim sizi mutlu eder diye düşünüyorum.belki sadece ön çizgide bir revizyona ihtiyacınız olabilir ,onun içinde ekim merkeziniz ile bu süreç içerisinde irtibat halinde olmanız sizin faydanıza olabilir.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
5,6ve 7 aylar aradında ciddi fark ve gelişme var bu hızda devam ederse 1 yıl sonunda ekim sizi mutlu eder diye düşünüyorum.belki sadece ön çizgide bir revizyona ihtiyacınız olabilir ,onun içinde ekim merkeziniz ile bu süreç içerisinde irtibat halinde olmanız sizin faydanıza olabilir.
Umarım dediğin gibi olur kardeşim teşekkür ederim.

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet güzel gidiyor hayırlı olsun.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
gayet güzel gidiyor hayırlı olsun.
Teşekkürler

BJKKARA

• Hero Member
Maşallah diyorum çok doğal ve gayet güzel 7 ay için

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah diyorum çok doğal ve gayet güzel 7 ay için
Teşekkür sağolun

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Henüz hayel kırıklığından bahsetme güzel gidiyor saçlar kalınlaşacak güzel olucak kardeşim ben öyle düşünüyorum şuan beğendim zaten.
Teşekkür ederim Hintell,  umarım herşey istediğim gibi gelişir. Ancak benden önce ve benden sonraki ekimlerin çoğundan aynı bölge seyrek kalanlar olunca öngörümün bu yönde olması normal sanırım. Desteğin ve fikirlerin için gerçekten çok teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2019, 10:10:00 Gönderen: byata »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
fotoğrafı böyle karşılaştırdığım zaman 4800 ün karşılığını göremiyorum. Forum içerisinde edindiğim tecrübeden bu saatten sonra ciddi bir artış beklemiyorum. Yanılıyormuyum?
****fotoğrafı yeni sekmede bakarsanız daha büyük açılacaktır****

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bundan sonra gelişim mutlaka olacaktır ama ne kadar tatmin eder orası biraz açık kapı. mevcut durumda %30-40 civarında bir çıkış olmuş görünüyor, resimler beni yanıltmıyorsa, 2-3 ay sonra gelişim olmassa Hakan bey arkasında duracak ve gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum, buradan paylaşım yapan olumsuz sonuçlarda ya revizyon yada iade konusunu terettüt etmeden yerine getirdiğini gördük.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bundan sonra gelişim mutlaka olacaktır ama ne kadar tatmin eder orası biraz açık kapı. mevcut durumda %30-40 civarında bir çıkış olmuş görünüyor, resimler beni yanıltmıyorsa, 2-3 ay sonra gelişim olmassa Hakan bey arkasında duracak ve gerekeni yapacaktır diye düşünüyorum, buradan paylaşım yapan olumsuz sonuçlarda ya revizyon yada iade konusunu terettüt etmeden yerine getirdiğini gördük.

Teşekkür ederim kardeşim, Hakan hocanın samimiyetini biliyorum dert zaten o değil. 4800 greftin karşılığını henüz bulamamak. Bekliyorum sabırla şu an için yapılacak bir şeyimiz yok zaten.

Facebook Twitter Instagram