Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32746 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dosttum ilk resimlerine baktığımda bir farklılık var bence...ama saçını kaldırıp cektigin resme bakınca hiç yok gibi sen dikkatli baktığında yeni sac çıkışı görebiliyormusun?..ilk sayfadaki resimlerde klinikte çektirdiğin resimlerde yan profilden de cektirmissin..yan profil resim koyarsan degerlendirme bence daha belirleyici olabilir benim açımdan...umutsuzluga kapılma şimdilik.
Yeni saç çıkışı göremiyorum.  Bazen gün içinde kıpırtı karıncalanmalar oluyor.  saçları kaldırarak ve düz fotoğraf profilden yarın ekleyeyim inşallah. 10. Ay dahilinde ne olup olmayacağını görmüş olucaz inşallah. 6ayda merdiven altı veya Dr olmayanların ekiminde ciddi yol alış olanlar görünce işkillenmemek elde değil.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim fikrim olumsuz.
4000 greft fark yaratmalı idi:(

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan Hoca standartında bir ekim olmuş, olacak gibi gözüküyor. İlk halinize göre değişim var çünkü 5000 e yakın greft ekilmiş...
İnşallah öyle olur. Teşekkürler.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim fikrim olumsuz.
4000 greft fark yaratmalı idi:(
Şimdilik 10. Ayı bekliyorum. Duruma göre gerçek neyse ona göre yorum yapacağıma emin olabilirsiniz. Gerçekten zor bir süreç.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şimdilik 10. Ayı bekliyorum. Duruma göre gerçek neyse ona göre yorum yapacağıma emin olabilirsiniz. Gerçekten zor bir süreç.

Objektif durusundan hiç şüphem yok açıkcası şimdiye kadar ters ışık vs. Zaten “güzel olmuş”  yorumları çoktan almıştın

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Objektif durusundan hiç şüphem yok açıkcası şimdiye kadar ters ışık vs. Zaten “güzel olmuş”  yorumları çoktan almıştın
Teşekkür ederim.  Ters ışık vs işleri aslında insanın kendini kandırmasıdır. Ama büyükte bir vebaldir. Durum neyse onu açık açık belirtmemiz gerekli.  Bu formun amacı bu zaten.  Sizede ilginiz için teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2019, 23:49:33 Gönderen: byata »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Şuan 5 ayına yeni girdin Eski halinle baya da fark var saçlar çıkmaya başlayalı şurda 1 ay bile olmadı olumsuz bir durum söz konusu bile değil süreç kişiden kişiye değişir 10 cu ayda saçlar güzel olucaktır kardeşim kimse sabırsızlık hatasına düşüp gereksiz morel bozmasın bu süreçlerde.
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şuan 5 ayına yeni girdin Eski halinle baya da fark var saçlar çıkmaya başlayalı şurda 1 ay bile olmadı olumsuz bir durum söz konusu bile değil süreç kişiden kişiye değişir 10 cu ayda saçlar güzel olucaktır kardeşim kimse sabırsızlık hatasına düşüp gereksiz morel bozmasın bu süreçlerde.

Teşekkür ederim Hintell sağolasın.  Evet farkındayım 10ayı beklemem gerekiyor.  Moralimi bozmuyorum rutin takviyeleri devam ediyorum. İnşalah 10. Ayda güzel sık bir saçla karşılaşacam. Her ektiren arkadaşımızın saçlarının sık çıkışını kutlamak dileğiyle.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yandan önceki ve şu anki durum evde ışık altında flashlı çekim. Evet fark var ama 10. Ayda son hali için yorum yapmam daha doğru olacak kanısındayım.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet dossttum benin dediğim acı daha net belli etmiş..paylastigin icin teşekkür ederim..gelişme olduğu kesin, ama ben hintele ay konusunda katılmıyorum.. 5.ay değil sen 6.ayı bitirdin ve 7.aya girmişsin ve daha iyi bir görüntü olmasını beklemen çok doğal..hintele katildigim nokta ise gelişme gösterebilecek bir durum olabilir , 2 ay daha bekle çıkış olursa ne ala olmasa helvalı standardında bir ekim görecek gibiyiz..moralini bozma 1 ay sonraki paylaşımını merakla bekliyorum

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Evet dossttum benin dediğim acı daha net belli etmiş..paylastigin icin teşekkür ederim..gelişme olduğu kesin, ama ben hintele ay konusunda katılmıyorum.. 5.ay değil sen 6.ayı bitirdin ve 7.aya girmişsin ve daha iyi bir görüntü olmasını beklemen çok doğal..hintele katildigim nokta ise gelişme gösterebilecek bir durum olabilir , 2 ay daha bekle çıkış olursa ne ala olmasa helvalı standardında bir ekim görecek gibiyiz..moralini bozma 1 ay sonraki paylaşımını merakla bekliyorum
Ben teşekkür ederim ilgine. Evet dediğin gibi 6 ay bitti 7ayın içine girdim. En az 3 en fazla 4 ay sonra ne olduğunu görmüş olucaz. İnşallah beklediğim gibi bir sonuç alırım. ALLAH herkesin gönlüne göre versin.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 7. Ay tamamlandı evet değişim var yok değil ancak 4800greftin karşılığı bu olmamalı. Bugünden sonra bu saçta bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Aşağıdaki fotoğraflarda taranmamış dağınık,  geriye taranmış ve öne taranmış fotoğrafları göreceksiniz.  Öne tarayıp sabitlersem kapatıcılık daha çok, ama ben öne taramak için saç ektirmedimki, amacım.öne taramak olsa zaten buna yakın kapatış olurdu, topikle spreylede destekler kapatıp kullanırdım. Kimsede öne taramak için ektirmez. Dediğim gibi saçın bu hali 4800 hakkı değil. Ekimin neden tam başarılı olmadığı hakkında gerçekçi görüşlerim var. Ancak Kimsenin hakkına geçmemek adına süreç zaman olarak tamamlansın ozaman görüşlerimi yazıcam. Gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum,  teşekkürler.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2019, 10:05:26 Gönderen: byata »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
..

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öne taralı önden görünüş
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2019, 10:07:41 Gönderen: byata »

Facebook Twitter Instagram