Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32732 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şoktan kurtulanlar olmuş evet bu güzel bişey umarım ilerleyen aşamalarda ataklar hızlı olur hayırlısı olsun kardeşim
teşekkür ederim hintell, inşallah sonuç güzel olur.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişat olması gerektiği gibi düzeninde ilerliyor. Şoktan kurtulanlar olmuş. Bide erken çıkışlar olursa ozaman  beni sollarsın. ;)  beklentiyi yükseltmek gibi olmasın ama senin ekimin 120. Günü gördüğünde  harika olur gibime geliyor.😀
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gidişat olması gerektiği gibi düzeninde ilerliyor. Şoktan kurtulanlar olmuş. Bide erken çıkışlar olursa ozaman  beni sollarsın. ;)  beklentiyi yükseltmek gibi olmasın ama senin ekimin 120. Günü gördüğünde  harika olur gibime geliyor.😀
Felix teşekkür ederim kardeşim. İnşallah sonuçta güzel olur. Hepimizin sonucu güzel olmasını diliyorum. Ay tamamlamalarında paylaşıma inşallah devam edeceğim.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar 3.ayı tamamladım. Durum aşağıdaki gibi, flashlı ve flashsız çekim iç içe değerlendirmelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1 AY SONRA daha net çıkış görmeye başlarız kardeşim var olan saçlarını güçlendirmek gerek ama takviye olarak ne kullanıyordun sen?
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
1 AY SONRA daha net çıkış görmeye başlarız kardeşim var olan saçlarını güçlendirmek gerek ama takviye olarak ne kullanıyordun sen?
Selam hintell
Gnc firmasının saç destek ürününü (içinde biotin mevcut)  ve möllers balık yağı (a+e+d vitamini içinde) günlük kullanıyorum.
Bu arada resimlerde otomatik boyutlandırmamı ver. Eklediğim fotoğraflar aslında büyük.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
yakın foto
bu arada 3 aydır hiç saç tıraşı olmadım hafta sonu yanları biraz incelticem.
« Son Düzenleme: 29 Kasım 2018, 12:19:32 Gönderen: byata »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hocam eger kullanırsanız var olan saçlarınızı güçlendirmek adına finasterid çok iyi olur sizin için  hem kandaki dht oranını düşürüp ekilen saçların beslenmesini hızlandırır.
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam eger kullanırsanız var olan saçlarınızı güçlendirmek adına finasterid çok iyi olur sizin için  hem kandaki dht oranını düşürüp ekilen saçların beslenmesini hızlandırır.
hintell bunu daha önce konuşmuştuk kullanmama adına yazmıştım. Ama sanırım toparlamak adına kullanabilirim. Günde 1/4 kaç defa almalı, aç mı? tok karnına mı? tavsiye edersin.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
hintell bunu daha önce konuşmuştuk kullanmama adına yazmıştım. Ama sanırım toparlamak adına kullanabilirim. Günde 1/4 kaç defa almalı, aç mı? tok karnına mı? tavsiye edersin.

Malesef gerek her saç ekiminde sıkıntı yapma hocam 6 ay kullan at aynen 1/4
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Malesef gerek her saç ekiminde sıkıntı yapma hocam 6 ay kullan at aynen 1/4
1/4 günde 1 tane tok karnınamı tavsiye olunur?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
1/4 günde 1 tane tok karnınamı tavsiye olunur?

hocam hiç farketmez mümkünse aynı saaatler de al sadece  alkol aç tok etkilemez bu ilacı hiç biriyle iletişimi yok ekim sürecin güzel gidiyor kafadaki hareketlenmeyi hissediyorum bakınca desteklemeni o yüzden önerdim inşallah hayalindeki saçlara kavuşursun
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam hiç farketmez mümkünse aynı saaatler de al sadece  alkol aç tok etkilemez bu ilacı hiç biriyle iletişimi yok ekim sürecin güzel gidiyor kafadaki hareketlenmeyi hissediyorum bakınca desteklemeni o yüzden önerdim inşallah hayalindeki saçlara kavuşursun
teşekkür ederim hintell, eevt gün içinde karıncalanmalar hissediyorum. inşallah forumdaki tüm arkadaşlar hayallerindeki saça kavuşur. ilgi ve alakana teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
teşekkür ederim hintell, eevt gün içinde karıncalanmalar hissediyorum. inşallah forumdaki tüm arkadaşlar hayallerindeki saça kavuşur. ilgi ve alakana teşekkür ederim.

inşallah hocam rica ederim iyi günler diliyorum biotin de ekleyelim :) solgar
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram