Saç Ekimi Sonuçları
Şoktan kurtulanlar olmuş evet bu güzel bişey umarım ilerleyen aşamalarda ataklar hızlı olur hayırlısı olsun kardeşim
Gidişat olması gerektiği gibi düzeninde ilerliyor. Şoktan kurtulanlar olmuş. Bide erken çıkışlar olursa ozaman beni sollarsın. beklentiyi yükseltmek gibi olmasın ama senin ekimin 120. Günü gördüğünde harika olur gibime geliyor.😀
1 AY SONRA daha net çıkış görmeye başlarız kardeşim var olan saçlarını güçlendirmek gerek ama takviye olarak ne kullanıyordun sen?
Hocam eger kullanırsanız var olan saçlarınızı güçlendirmek adına finasterid çok iyi olur sizin için hem kandaki dht oranını düşürüp ekilen saçların beslenmesini hızlandırır.
hintell bunu daha önce konuşmuştuk kullanmama adına yazmıştım. Ama sanırım toparlamak adına kullanabilirim. Günde 1/4 kaç defa almalı, aç mı? tok karnına mı? tavsiye edersin.
Malesef gerek her saç ekiminde sıkıntı yapma hocam 6 ay kullan at aynen 1/4
1/4 günde 1 tane tok karnınamı tavsiye olunur?
hocam hiç farketmez mümkünse aynı saaatler de al sadece alkol aç tok etkilemez bu ilacı hiç biriyle iletişimi yok ekim sürecin güzel gidiyor kafadaki hareketlenmeyi hissediyorum bakınca desteklemeni o yüzden önerdim inşallah hayalindeki saçlara kavuşursun
teşekkür ederim hintell, eevt gün içinde karıncalanmalar hissediyorum. inşallah forumdaki tüm arkadaşlar hayallerindeki saça kavuşur. ilgi ve alakana teşekkür ederim.