Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32710 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
biotin collagen  arada bununla da yıkıyorum

Sebamed Anti Hairloss için ürün açıklamasında:
Saç derisinin işlevlerini aktive ederek saç dökülmesini azaltır.
Saç ve saç derisindeki fazla yağı nazik bir şekilde temizler; yağlanmanın ve kepeğin artışıyla ilişkili ilerleyici saç dökülmesini azaltır.
Kan dolaşımını artırır, saç köklerini besler ve canlandırır.
Saçların kuruluktan kaynaklanan hassasiyetini, çatallanmasını ve kırılmasını azaltarak saçın yapısını doğal olarak stabilize eder; saçların gücünü ve parlaklığını korur.
Sabun ve alkali içermez.
Kan dolaşımını artıran ve saç köklerini besleyen niyasin, kafein, gingko biloba ile kepeğe karşı etkili oktopiroks içerir.
Saç dökülmesi ve kepek oluşumuyla mücadele eder.
Kan dolaşımını artırıcı etkisi dermatolojik olarak test edilmiştir.
 -yazıyor.
faydalı olabileceğini düşündüğümden kullanıyorum :)
sıkıntı görmedim, ölçüsünü aşarsan geçici ciltte kızarıklık yapabılıyormuş.
İçerik açıklaması ilgi çekici. İçinde sülfat varmı amaca. Sodyum lauret sülfat veya sodyum laury sülfat

black06

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İçerik açıklaması ilgi çekici. İçinde sülfat varmı amaca. Sodyum lauret sülfat veya sodyum laury sülfat

Var

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Var
Kardeş sülfat olan ürünlere gerçekten çok soğuk duruyorum şampuan değiştirme sebebimdir sülfat.  O nedenle sülfat olduğu için alacağımı sanmıyorum. Ama yinede ilgine teşekkür ederim. Birde hakan hocaya hangi şampuan kullanayım dedim. Ne kullanırsan kullan dedi. Dışarıdan şampuan ne olursa olsun ciddi etki edemez. Şampuanlar ticari dedi. Hatta ogün kendisi hiç şampuan kullanmamış bir arıtıcı takmış evine normal çeşme suyuyla yıkadım sadece dokun dedi pamuk gibi ama dolgundu saçları. Ama yinede tabi dandik market markaları kullanmamalıyız.

YasinGuler

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana göre herşey yolunda gidiyor gibi çıkışlar hız kazanınca çok daha iyi olacak

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bana göre herşey yolunda gidiyor gibi çıkışlar hız kazanınca çok daha iyi olacak
İnşallah, teşekkür ederim.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
100. Gün senin saçlar tamam olacak gibi görünüyor. Tıpkı Benimki gibi olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar boşuna beklemişim diyeceksin. :)
Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
100. Gün senin saçlar tamam olacak gibi görünüyor. Tıpkı Benimki gibi olacağını düşünüyorum. Bugüne kadar boşuna beklemişim diyeceksin. :)
İnşallah Felix.  Teşekkür ederim.  İnşallah hepimizin güzel olsun.

vsaritas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeş sülfat olan ürünlere gerçekten çok soğuk duruyorum şampuan değiştirme sebebimdir sülfat.  O nedenle sülfat olduğu için alacağımı sanmıyorum. Ama yinede ilgine teşekkür ederim. Birde hakan hocaya hangi şampuan kullanayım dedim. Ne kullanırsan kullan dedi. Dışarıdan şampuan ne olursa olsun ciddi etki edemez. Şampuanlar ticari dedi. Hatta ogün kendisi hiç şampuan kullanmamış bir arıtıcı takmış evine normal çeşme suyuyla yıkadım sadece dokun dedi pamuk gibi ama dolgundu saçları. Ama yinede tabi dandik market markaları kullanmamalıyız.

Selam kardeş. Senden bir gün önce de ben ektirmişim. Hatta 28-29'unda ektirdim. 29'undaki sabahtı. Heralde öğlenden sonraydı seninki? :) Neyse konuya geleyim. 50 günü doldurduk. Bendeki şok dökülme aşağı yukarı % 25-30 civarı ve hala devam ediyor. Bana 3500 greft ekildi. Şok dökülme alanlarımız yanlış görmediysem ön çizginin şakaklarla birleştiği noktadan yukarıya doğru. Sen de göndermeye devam edersen zaman zaman karşılaştırabiliriz. Saç tiplerimiz çok farklı ama şok dökülme oranını merak ediyorum. Aynı doktora yaptırdığımız için ne kadar benzer ya da farklı karşılaştırabiliriz. Belki başka arkadaşlara faydası olur.(Saçlar 20. gündeki gibi kalsa süper ama şok dökülme işleri karıştırıyor)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Selam kardeş. Senden bir gün önce de ben ektirmişim. Hatta 28-29'unda ektirdim. 29'undaki sabahtı. Heralde öğlenden sonraydı seninki? :) Neyse konuya geleyim. 50 günü doldurduk. Bendeki şok dökülme aşağı yukarı % 25-30 civarı ve hala devam ediyor. Bana 3500 greft ekildi. Şok dökülme alanlarımız yanlış görmediysem ön çizginin şakaklarla birleştiği noktadan yukarıya doğru. Sen de göndermeye devam edersen zaman zaman karşılaştırabiliriz. Saç tiplerimiz çok farklı ama şok dökülme oranını merak ediyorum. Aynı doktora yaptırdığımız için ne kadar benzer ya da farklı karşılaştırabiliriz. Belki başka arkadaşlara faydası olur.(Saçlar 20. gündeki gibi kalsa süper ama şok dökülme işleri karıştırıyor)
Merhaba bende şok dökülme 45.Günde tamamlandı. Şu anda duşta Bike dökülme yok diyebilirim. Şukadar % döküldü tam diyemem, ama fotoğrafları hep ay sonunda yayınlıyorum. Ay sonunda yayınlayacağım.

vsaritas

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Benim şok dökülmem hala devam ediyor. Kızarıklık da daha belirgin oluyor dökülmeden dolayı. Ben de ay sonunda bir resim göndereceğim.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benim şok dökülmem hala devam ediyor. Kızarıklık da daha belirgin oluyor dökülmeden dolayı. Ben de ay sonunda bir resim göndereceğim.
Ekiminizle ilgili konu göremedim.  Konu açıp öncesi Ekim ve aylık gelişim olarak fotoğraf yayınlar ve güncellerseniz çok yararlı olacaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Siz nerde ektirdiniz hakan hocadamı?
Global Moderator

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Selam ,
Ne durumdasın ? Güncel resim paylaşbilir misin ?

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
2.ayı bugün itibariyle doldurdum.
45.günde şokdökülmem sonlandı. Ekilenlerden hiç dökülmeyen bir kısım oldu,özellikle sakaldan ekilenlerden. Çıkış olarakta çıkanlar var diyebiliriz. Daha yolun başındayız.İlerleyen zamanda inşallah yoğunlaşarak devam eder.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Aslında fotoğraflar büyük ve daha canlı ancak foruma atılınca küçüldü. Sanırım genel bir ayar yapılmış.

Facebook Twitter Instagram