Arkadaşlar merhaba
29-30 Ağustosta Hakan DOĞANAY hocanın ekibine 4000 saç + 800 sakal ekimi yaptırdım.
Hakan hoca greftlerimi inceledi çok iyi ve kalın olduğunu kapatıcılığın inşallah fazla olacağını belirtti. Normalde max 2500-3000 greft belki 3500 çıkarız denilmişti ancak Hakan hoca yeterli gelmeyeceğini 4000 saç ve 800 sakalla beslemeyi tercih etti. Bu sağolsunlar extraya girmedi.
Vertex girişine kadar ekildi verteksteki açıklığında 1 yıl sonra donörün toparlamasından sonra istersen ekebiliriz dedi . Ona göre rahatsız olursam verteksi 1yıl sonra ektirebilirim ancak bu meşakate tekrar gçrmeyi pek düşünmem sprey topikle idare ederim diye düşünüyorum.
Saç çizğim saç sıfıra vurulduğu resimdede görüldüğü üzere yuvarlak, M şeklinde olursa çizgi önünde saç kalacağı için görünüm estetiğini etkileyeceğinden mevcut çizgiye uyduruldu ancak ödemden dolayı ve sonradan çizgi düzeltmesi yapılıp bazı sökülen greft izlerinden eğri görlüyor, son fotoda daha düzgün yinede son kontrolde hakan hoca çok hafif bir asitmetri var saç uzadığında farkedemezsin dedi.
Bu gerçekten tahminimden daha zahmetli bir süreç ödem halen devam ediyor. Ağrı sızı yok ancak ödem var .
Ben kısa kısa paylaşımlarda bulunmayı düşünmüyorum. Kabuk dökümü paylaşımı sonrası ayda 1 defa paylaşım yapmayı planlamaktayım.
Tekrar görüşmek üzere. Teşekkürler.