Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32700 defa)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39
« Yanıtla #181 : 05 Haziran 2019, 22:16:12 »
..

sırma saç

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #182 : 05 Haziran 2019, 22:34:36 »
sol öne bir sıklaştırma yapılırsa bence bu defteri kapatırsınız.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #183 : 05 Haziran 2019, 23:23:48 »
sol öne bir sıklaştırma yapılırsa bence bu defteri kapatırsınız.
İnşallah kardeşim kapatabilirim.  Teşekkür ederim.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 06 Haziran 2019, 03:15:52 »
Abi inşallah güzel bir ekim ile kesin sonuca ulaşacaksın. Rabbim hayırlısini nasip etsin.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #185 : 06 Haziran 2019, 11:35:48 »
Byata.... suana kadar memnunmusun?

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #186 : 06 Haziran 2019, 11:39:51 »
Byata.... suana kadar memnunmusun?
Kardeşim ön taraftan ve bölgesel de bir kaç yerde de çıkma olmamasından tarayınca dalga ve çukur oluşan bir kısım var bunlardan memnun değilim, tabiki fark mutlaka var, bunu bende görüyorum,  ama greft sayısına göre beklenen değil.  Yani 4800az bir greft sayısı değil. Ama sonuç 4800lük değil. Sizce?
« Son Düzenleme: 06 Haziran 2019, 11:50:02 Gönderen: byata »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Konuyu kapatıyorum arkadaşlar son paylaşımımdır. Bu paylaşımda tüm söylemek istediklerimi bildireceğim.

Bugün 13.Ay bitti bu saatten sonra çıkış olması mümkün değil. Finas kullanmadım sayılır toplam belki 10adet. Sonra mesajlarımda görüleceği üzere bırakmıştım. Sadece abd den gnc marka sadece erkek için saç vitamini 8ay kullanmıştım.

Şimdi saç yorumuma gelelim.  Saçımda gerçekten ciddi bir değişim var bunu görüyorum kabul ediyorum.  Ancak isim yapmamış Dr. Olmayan ekim merkezlerinin başarısını görünce ve benim özellikle ön kısımlar için 4800kök beklentim asla bu değil. Tek seansta sınırsız ekim yapan bazı merkezlerin başarısını görünce biraz,daha bekleseydim diyebiliyorum.

Şimdi söyleyeceklerim benim tespit ve görüşlerimdir herkeste aynı şeyler olacak anlamı çıkarmamak gerekir.

Ekim merkezi 13ay olmasına rağmen bir defa bile beni aramamıştır. Aramadığı başka kişilerde var bunuda biliyorum.  Ben bir kaç defa hocaya bir kaç şey sormak için aramışımdır ama merkez dediğim gibi ne oldu, gidişat nasıl, son durum nasıl, fotoğraf gönderin görelim gibi bir bildirimi kesinlikle olmadı.Yani bu işi yapan bir merkez operasyon yaptığı kişiyi nasıl takip etmez anlamıyorum. Takip etmezsen nerede doğru, nerede yanlış yaptığını nasıl bileceksin. Kendini nasıl geliştireceksin. Yani bir doğru varsa evet buna devam edelim, bir hata varsa bunu yapmayalım sıkıntıyıda düzeltelim demek işini hakkıyla yapmanın gereği değilmidir. Ne yazıkki böyle bir durum yok.

Şimdi benim tecrübe ettiğim dhi tekniğine gelelim. Bence yapılmış ekimleri baktığımda ve dhi yöntemine baktığımda dhi yönteminde bence kayıp daha fazla oluyor. Bu durum hocanın ve ekibin ekimlerinde farklılık gösterebilir.
Diğer taraftan baktığımızda,  benim ön taraflara çoklu greft fazla ekilmiş. Ayrıca ışık vurduğunda veya yakından iğne izleri farkediliyor.  Hatta bir arkadaşım direkt söyledi iğne izlerini. Onun dışında önde iki yerde saç dibinde bir kabuklanma oluyor ve sonra ufak kırmızı yaraya dönüyorfotoğrafta fark edebilirsiniz. Aynı şekilde tepe ve orta kısımda 3 yerde hiç geçmeyen küçük yaralar var. Bunlarda tabi kabuklanıp acıyor. Bunların dhi yöntemiyle ilişkili olduğunu düşünüyorum. 
Dediğim gibi bunlar herkeste olacak diye bir durum değil. Hocanın ekiminde daha iyi sonuçlar var.
2yılı tamamlayınca inşallah, full bir sıkılaştırma ekimi yaptırıcam. Ama bu dhi tekniği olmayacak, aynı merkezde olmayacak.
Açıkçası Hocayıda aramak istemedim,  gel ön tarafı yoğunlaştıralım diyebilir ama benim aynı teknik ve aynı yere inancım kalmadı.  Bu nedenle aramadım. Hoca gerçekten iyi birisi, iyi niyetli ama ekip bence kendini iyi geliştirmeli. Bugün kıyaslamıyorum ama Koray Erdoğan ın bir videosunu gördüm, elemanları manken üzerinde 10bin greft tecrübe ediyorlar. Yani işte kendini geliştirmek budur. Ayrıca hastayı takip etmek çok önemli bir done.

Şuan kullandığım şampuanlar revox men ve ogx biotin cologen dir.

Fotoğraflarda hiç bir madde olmayan öne taranmış geri taranmış ve şimdi traş oldum wax+sprey olan son durumu göreceksiniz.  Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim. 
« Son Düzenleme: 29 Eylül 2019, 00:38:14 Gönderen: byata »

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Durumunu güzel özetlemissin... hayirlisi olsun...
Umarim 2. ekiminde istedigin saclara kavusursun...

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
dosttum  çok geçmiş olsun bence iyi olmamış..yorumlarının hepsine katılıyorum..benim ekim resimlerimi incelersen ffiyaskoyu ve olan muameleyide görürsun..bende 1 yılı bitirdim,. yeni resimde paylasmak istemiyorum. sadece.sureci özetleyen bir açıklama yapacağım bende...tekrardan çok geçmiş olsun

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Durumunu güzel özetlemissin... hayirlisi olsun...
Umarim 2. ekiminde istedigin saclara kavusursun...
Teşekkür ederim

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
dosttum  çok geçmiş olsun bence iyi olmamış..yorumlarının hepsine katılıyorum..benim ekim resimlerimi incelersen ffiyaskoyu ve olan muameleyide görürsun..bende 1 yılı bitirdim,. yeni resimde paylasmak istemiyorum. sadece.sureci özetleyen bir açıklama yapacağım bende...tekrardan çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim kardeşim.  Durum bu keşke 4800 ün karşılığını alsaydık da öve öve bitiremeseydik.  Durum bu, yani inan arayıpta görüşmek bile inan içimden gelmiyor. Durum neyse tarafsızca başından beri paylaştım ve son ana kadarda merkezle ilgili bir yorum yapmamıştım. Sanırım son mesajım.herşeyi anlatmaya yetmiştir.  İnşallah sende bende ikinci ekimde halledebiliriz. Senin içinde üzüldüm. Ama İlgin için teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2019, 14:47:52 Gönderen: byata »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ÜHaklısınız bu teknikte dünyada belki Türkiye de de iyi ekim yapan var hatta Hakan hocada iyi iş çıkartabilir.  Ama ben ekibime kefilim kendim olsam onlara yaptırırım demek doğru bir yönlendirme değil. Ozaman neden ekip 1/4 fiyata yapıyor değilmi, buna benimde kafam şarj etmeliydi. Zaten dediğim gibi hasta takip etmemek en kritik nokta. Sen neyi doğru neyi yanlış yaptın ne bileceksin. Birde sadece ben değilim ki benden önce benden sonra benimle aynı gün ekimlerin çoğunda sorun var. Bu protez saç değilki olmadı at çöpe yenisini tak. Ancak ben dediğim gibi tek seansta yüksek kök eken hoca bile olmayan bir kaç ekim merkezinin son 8-10 ayda harika ekimlerini görüyorum.  Slit yöntemi uygulanıyor.  Demekki kayıp daha az. Demekki ekip hata yapıyor,  ve bu hatalarında ısrarcı. Bu sebeple bu teknik çok iyi ellerde iyi olduğuna ve hatta bu tekniğin kişiden kişiye yapılıp yapılmayacağınada inanıyorum.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2019, 11:22:40 Gönderen: Hintell »

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Byata hocam öncelikle senin gibi yardımsever ve araştırmacı ve detayci birinin bu sonucu için çok üzüldüm. Allah başka büyük bir dert vermesin demekten başka bir tesellimiz yok. Sonuçta estetik işi bu :(
Bende esma hanımlarda kalem yöntemi ile ekim oldum ama çok başarılı bir sonuç aldım. Bu yöntem ile kötü ekim örnekleri de var. Aynı şekilde ilk ekimim kanal yöntemi idi ve rezil bir sonuç almıştım. Ama çok güzel kanal sonuçları da var. Benim anladığım olay yöntemden ziyade uygulayan ekip veya kişi ile alakalı.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

Kel123

• Hero Member
Geçmiş olsun hocam bu ekim olmamış malesef. Umarım ikinciye gönlünden geçen olur

Facebook Twitter Instagram