Konuyu kapatıyorum arkadaşlar son paylaşımımdır. Bu paylaşımda tüm söylemek istediklerimi bildireceğim.
Bugün 13.Ay bitti bu saatten sonra çıkış olması mümkün değil. Finas kullanmadım sayılır toplam belki 10adet. Sonra mesajlarımda görüleceği üzere bırakmıştım. Sadece abd den gnc marka sadece erkek için saç vitamini 8ay kullanmıştım.
Şimdi saç yorumuma gelelim. Saçımda gerçekten ciddi bir değişim var bunu görüyorum kabul ediyorum. Ancak isim yapmamış Dr. Olmayan ekim merkezlerinin başarısını görünce ve benim özellikle ön kısımlar için 4800kök beklentim asla bu değil. Tek seansta sınırsız ekim yapan bazı merkezlerin başarısını görünce biraz,daha bekleseydim diyebiliyorum.
Şimdi söyleyeceklerim benim tespit ve görüşlerimdir herkeste aynı şeyler olacak anlamı çıkarmamak gerekir.
Ekim merkezi 13ay olmasına rağmen bir defa bile beni aramamıştır. Aramadığı başka kişilerde var bunuda biliyorum. Ben bir kaç defa hocaya bir kaç şey sormak için aramışımdır ama merkez dediğim gibi ne oldu, gidişat nasıl, son durum nasıl, fotoğraf gönderin görelim gibi bir bildirimi kesinlikle olmadı.Yani bu işi yapan bir merkez operasyon yaptığı kişiyi nasıl takip etmez anlamıyorum. Takip etmezsen nerede doğru, nerede yanlış yaptığını nasıl bileceksin. Kendini nasıl geliştireceksin. Yani bir doğru varsa evet buna devam edelim, bir hata varsa bunu yapmayalım sıkıntıyıda düzeltelim demek işini hakkıyla yapmanın gereği değilmidir. Ne yazıkki böyle bir durum yok.
Şimdi benim tecrübe ettiğim dhi tekniğine gelelim. Bence yapılmış ekimleri baktığımda ve dhi yöntemine baktığımda dhi yönteminde bence kayıp daha fazla oluyor. Bu durum hocanın ve ekibin ekimlerinde farklılık gösterebilir.
Diğer taraftan baktığımızda, benim ön taraflara çoklu greft fazla ekilmiş. Ayrıca ışık vurduğunda veya yakından iğne izleri farkediliyor. Hatta bir arkadaşım direkt söyledi iğne izlerini. Onun dışında önde iki yerde saç dibinde bir kabuklanma oluyor ve sonra ufak kırmızı yaraya dönüyorfotoğrafta fark edebilirsiniz. Aynı şekilde tepe ve orta kısımda 3 yerde hiç geçmeyen küçük yaralar var. Bunlarda tabi kabuklanıp acıyor. Bunların dhi yöntemiyle ilişkili olduğunu düşünüyorum.
Dediğim gibi bunlar herkeste olacak diye bir durum değil. Hocanın ekiminde daha iyi sonuçlar var.
2yılı tamamlayınca inşallah, full bir sıkılaştırma ekimi yaptırıcam. Ama bu dhi tekniği olmayacak, aynı merkezde olmayacak.
Açıkçası Hocayıda aramak istemedim, gel ön tarafı yoğunlaştıralım diyebilir ama benim aynı teknik ve aynı yere inancım kalmadı. Bu nedenle aramadım. Hoca gerçekten iyi birisi, iyi niyetli ama ekip bence kendini iyi geliştirmeli. Bugün kıyaslamıyorum ama Koray Erdoğan ın bir videosunu gördüm, elemanları manken üzerinde 10bin greft tecrübe ediyorlar. Yani işte kendini geliştirmek budur. Ayrıca hastayı takip etmek çok önemli bir done.
Şuan kullandığım şampuanlar revox men ve ogx biotin cologen dir.
Fotoğraflarda hiç bir madde olmayan öne taranmış geri taranmış ve şimdi traş oldum wax+sprey olan son durumu göreceksiniz. Herkese mutlu sağlıklı günler dilerim.