Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32708 defa)

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
hocam hayırlı olsun dediginiz gibi fark var ama ekilen greftin hakkı bu değil çok çok daha iyi olabilirdi.. bence vasat bir ekim

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
azimsanmayacak kadar da ekim öncesi saçınız varmış.. merkez le irtibata geçtiniz mi onlar ne diyor

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
azimsanmayacak kadar da ekim öncesi saçınız varmış.. merkez le irtibata geçtiniz mi onlar ne diyor
10. ayı bekle diyeceklerini biliyorum. O nedenle 2 ay sonrasını bekliyorum kardeşim.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen 8. ay sonucundan memnunmusun?

Benim yorumum şu şekilde, saçlarımı uzattığım için kapatıcılık oluyor ancak bölge bölge boşluklar var. Vax kullandığımda biraz daha dolgun görünebiliyor fakat boşluklardan dolayı  geri taradığımda saçımda bazı bölgelerde çukurlu dalgalanmalar oluyor. Ön tarafta halen net bir sıkılık yakalayamadım.  Öne taradığımda saçımı uzattığımdan önden bakıldığında evet dolgun yoğun saç var görünüyor. Yani geri taramalarda wax ta kullansam ön tarafta bir yoğunluk yakalayamadığım net. Fark var mı? elbette var ama 4800greft farkı değil bence.  Ayrıca önlerde iğne izleri belli duruyor. Kalem tekniği hiç yapmasamıydım demiyor değilim.

Dediğim gibi kesinlikle nankörlük yapmam, mutlaka fark var ama 4800 farkı mı? Bence değil. Sanırım tarafsız bakınca sizin fikrinizde o yöndedir.

12 ay sonunda sonuc netlesir ama benim gördügüm kadariyla sacin arkadan geliyor... seyrekligi görememezlik yapamam.... 4800 az greft degil.... 4800 greft ile tamamen kel olanlar sacli oluyor..... dedigim givi 4 ay sonunda sonuc netlesir... umarim hepsi cikar....

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen 8. ay sonucundan memnunmusun?

Benim yorumum şu şekilde, saçlarımı uzattığım için kapatıcılık oluyor ancak bölge bölge boşluklar var. Vax kullandığımda biraz daha dolgun görünebiliyor fakat boşluklardan dolayı  geri taradığımda saçımda bazı bölgelerde çukurlu dalgalanmalar oluyor. Ön tarafta halen net bir sıkılık yakalayamadım.  Öne taradığımda saçımı uzattığımdan önden bakıldığında evet dolgun yoğun saç var görünüyor. Yani geri taramalarda wax ta kullansam ön tarafta bir yoğunluk yakalayamadığım net. Fark var mı? elbette var ama 4800greft farkı değil bence.  Ayrıca önlerde iğne izleri belli duruyor. Kalem tekniği hiç yapmasamıydım demiyor değilim.

Dediğim gibi kesinlikle nankörlük yapmam, mutlaka fark var ama 4800 farkı mı? Bence değil. Sanırım tarafsız bakınca sizin fikrinizde o yöndedir.

12 ay sonunda sonuc netlesir ama benim gördügüm kadariyla sacin arkadan geliyor... seyrekligi görememezlik yapamam.... 4800 az greft degil.... 4800 greft ile tamamen kel olanlar sacli oluyor..... dedigim givi 4 ay sonunda sonuc netlesir... umarim hepsi cikar....

inşallah dediğin gibi olur kardeşim. Yorumların için teşekkür ederim.

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi mevcut saçınız azımsanmayacak kadar çok.
Mevcut saçınız olmasa başarılı bir ekim denilebilirdi ancak şuan maalesef çok öyle gözükmüyor. İnşallah bu bir iki ayda yeni sac çıkmasa bile kalınlaşma ile daha güzel bir kapaticilık sağlar.
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi mevcut saçınız azımsanmayacak kadar çok.
Mevcut saçınız olmasa başarılı bir ekim denilebilirdi ancak şuan maalesef çok öyle gözükmüyor. İnşallah bu bir iki ayda yeni sac çıkmasa bile kalınlaşma ile daha güzel bir kapaticilık sağlar.
umarım , inşallah öyle olur. Teşekkürler.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun kardeşim, görüntü olarak fark var ama kendi saçlarınla beraber oluşan bir fark bu, daha iyi olmalıydı bence...bence iyi olmamış.. bende de durum farklı değil  malesef..tekrardan geçmiş olsun

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun kardeşim, görüntü olarak fark var ama kendi saçlarınla beraber oluşan bir fark bu, daha iyi olmalıydı bence...bence iyi olmamış.. bende de durum farklı değil  malesef..tekrardan geçmiş olsun
Teşekkür ederim Ortega,  yani bu kadar insanın peşpeşe gelmesine tesadüf diyemeyiz sanırım.  Bakalım 11-12 ci aya ne göreceğiz ama pek fark olacağını sanmıyorum,  hepimiz için iyisi olur inşallah.

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Haklisin bencede tesadüf değil, zincirleme bir beceri eksilikligi sozkonusu  söz konusu..takipteyim

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39
« Yanıtla #161 : 01 Haziran 2019, 22:30:06 »
Evet 9. Ay bitti, bir önceki aydan pek fark yok.  Dağınık,  fırça ile taranmış ve ıslak fotoğraflarımı ekliyorum.  Aslında yer yer boşluklar yani çöküntüler var. Kapatmak için Saçı uzun tutmaya çalışıyorum ama bu seferde o bölgelerde dalgalanma oluyor ve çöküntüler daha netleşiyor. Yana taradığımda daha dolgun ve kapatıcı gösterebiliyorum.  Yorumlarınızı bekliyorum.  Teşekkürler.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 01 Haziran 2019, 22:31:10 »
..

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 01 Haziran 2019, 22:32:08 »
..