Gönderen Konu: Hakan DOĞANAY Ekibi 29-30 Ağustos 2018 4000 saç + 800 sakal Yaş 39  (Okunma sayısı 32719 defa)

ortega

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dosttum gelişme olmakla beraber tam karşılığını gorememekte haklısın.. lakin gelişme öyle bir seviyede kalmış ki devamı gelebilir de gelmeyedebilir...biraz daha bekleyelim bence..bende aynı şekilde istediğim gelişme yi göremiyorum sürecin sonuna doğru seninde yapacagin gibi kendimce bazı nedenleri yazacağım. En azindan mağduriyetimizi gidermekten cekinmyecek birisi var karsimizda..Umarım guzel sonuçlanır.. takipteyim  :)

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dosttum gelişme olmakla beraber tam karşılığını gorememekte haklısın.. lakin gelişme öyle bir seviyede kalmış ki devamı gelebilir de gelmeyedebilir...biraz daha bekleyelim bence..bende aynı şekilde istediğim gelişme yi göremiyorum sürecin sonuna doğru seninde yapacagin gibi kendimce bazı nedenleri yazacağım. En azindan mağduriyetimizi gidermekten cekinmyecek birisi var karsimizda..Umarım guzel sonuçlanır.. takipteyim  :)
Teşekkür ederim Ortega evet yazdıklarının tümüne katılıyorum.  Umarım herşey güzel olur. Dediğim gibi karşımızda işini ciddiye alan birisi var. Teşekkürler görüşmek üzere

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
fotoğrafı böyle karşılaştırdığım zaman 4800 ün karşılığını göremiyorum. Forum içerisinde edindiğim tecrübeden bu saatten sonra ciddi bir artış beklemiyorum. Yanılıyormuyum?
****fotoğrafı yeni sekmede bakarsanız daha büyük açılacaktır****

Sıklaştırma ekimi yaptırmışsın 4800 greftin hakkını bence almış gibi görünüyorsun.tam kel biri gibi düşünürsen yanılırsın orda çok farklı bir algı var ama burda bakıyorum öncesine göre çok fark var saçların dipleri gözükmüyor artık ama sen 4800 greftle anadan doğma saçlı gibi olmak istiyorsan değil 4800 greft sana yüz bin greft lazım bunuda unutma.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sıklaştırma ekimi yaptırmışsın 4800 greftin hakkını bence almış gibi görünüyorsun.tam kel biri gibi düşünürsen yanılırsın orda çok farklı bir algı var ama burda bakıyorum öncesine göre çok fark var saçların dipleri gözükmüyor artık ama sen 4800 greftle anadan doğma saçlı gibi olmak istiyorsan değil 4800 greft sana yüz bin greft lazım bunuda unutma.
Kardeşim sana video link de gönderebilirim ancak sitede de bulabilirsiniz lütfen kendiniz araştırın. Bende daha fazla açığı olan 3000 civarı ekim yapılmış çok sık ekim sonucu alınmış çok fazla örnek var. 4800 kök nedemek olduğunu sanırım bilmiyorsunuz. Ben fark yok demiyorum. Ancak 4800 karşılığı bu değil. Bu yorumuma forum da ciddi takip edip ciddi bilgisi olan herkes doğruluyor. 4800 greft ekimde ön tarafta bir sıkılık halen yok açıklık varsa buna başarılı deniyorsa vicdan sorgulamak gerekli. Birşey olduysa olmuştur olmadıysa olmamıştır. Yok şukadar bukadar olmuş demek olmuş demek değildir. Sağolsun Hakan hoca bu tür sorunlarda  bu tarz fikirde olmuyor.  Olana oldu olmayana olmadığını söyleyebildiğini görüyoruz. Ekibin ekip nekadar patlayan yada amacına ulaşamayan kaç ekim olduğunu bilmediğinize veriyorum.  Yinede yorum yapma nezaketiniz için teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2019, 00:00:08 Gönderen: byata »

Abc

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim sana video link de gönderebilirim ancak sitede de bulabilirsiniz lütfen kendiniz araştırın. Bende daha fazla açığı olan 3000 civarı ekim yapılmış çok sık ekim sonucu alınmış çok fazla örnek var. 4800 kök nedemek olduğunu sanırım bilmiyorsunuz. Ben fark yok demiyorum. Ancak 4800 karşılığı bu değil. Bu yorumuma forum da ciddi takip edip ciddi bilgisi olan herkes doğruluyor. 4800 greft ekimde ön tarafta bir sıkılıl halen yok açıklık varsa buna başarılı deniyorsa vicdan sorgulamak gerekli. Birşey olduysa olmuştur olmadıysa olmamıştır. Yok şukadar bukadar olmuş demek olmuş demek değildir. Sağolsun Hakan hoca bu tür sorunlar idare bu fikirde olmuyor.  Olana oldu olmayana olmadığını söyleyebildiğini görüyoruz. Ekibin ekip nekadar patlayan yada amacına ulaşamayan kaç ekim olduğunu bilmediğinize veriyorum.  Yinede yorum yapma nezaketiniz için teşekkür ederim.

Hakan hocanın olmadı deyip telafi yapalım dediği ekime olmuş demek kraldan çok kralcıliktir . Valla hakan hocaya helal olsun en azından mağdur etmiyor telafi ediyor 👏👏
  • Ekim Tarihi: 15-16.11.2021
  • Ekim Merkezi ismi Esma-Serkan Tetik
  • Greft Miktarı 3008
  • Yaşınız 36

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hakan hocanın olmadı deyip telafi yapalım dediği ekime olmuş demek kraldan çok kralcıliktir . Valla hakan hocaya helal olsun en azından mağdur etmiyor telafi ediyor 👏👏
👍👍👍

Hardyboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben yüklediğin fotoğraflara göre yorum yapıyorum tabi en iyi durumu sen kendin bizden daha iyi bilirsin ama şunu net olarak söyleyebilirim ki senin bu ekimin olmadıysabve para iadesi gündeme geldiyse o zaman saç ektirenlerin en az yarısı ekim merkezlerinden paralarını geri alsınlar.senin şu gelinen durum ortalanın çok üzerinde başarılı bir sonuç bunu sıklaştırma ekimleri için özellikle söylüyorum.
Burda yorum yapanlar ve sen dahil olmak üzere saç ekiminden çok anlamayan kişiler olduğunuz yaptığınız yorumlardan anlaşılıyor.bir defa ekim öncesi saç ekimi için uygun olmayan bir durumunuz var çünkü oldukça çok saçınız varmış .ekimle o saçların arasından bu kadar saç çıktığına dıa edin.
Şimdi peşinen yazayım muhalif yorumlar gelecek eminim bu mesajıma ama lütfen örnekle gelin.ekim öncesi saçı bu durumda olupta ekim sonrası bundan çok daha iyi bir sonuç gösterin bana .ekim öncesi bu kadar saçı olan birine sıkşaştırma diye bir ekim yapılmaz çünkü saçların çoğu çıkmaz çıksada olan saçta zarar göreceği için bir fark yaratmaz belki bir iki örnek bulup çıkarabilirsiniz ama bunlar çok nadir birazda şansla elde edilebilen sonuçlardır .bu tür vakalarda genelde olumsuz sonuçlar bulabilirsiniz yüzde 90 olumsuz yüzde on anca olumlu sonuç bulabilirsiniz.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben yüklediğin fotoğraflara göre yorum yapıyorum tabi en iyi durumu sen kendin bizden daha iyi bilirsin ama şunu net olarak söyleyebilirim ki senin bu ekimin olmadıysabve para iadesi gündeme geldiyse o zaman saç ektirenlerin en az yarısı ekim merkezlerinden paralarını geri alsınlar.senin şu gelinen durum ortalanın çok üzerinde başarılı bir sonuç bunu sıklaştırma ekimleri için özellikle söylüyorum.
Burda yorum yapanlar ve sen dahil olmak üzere saç ekiminden çok anlamayan kişiler olduğunuz yaptığınız yorumlardan anlaşılıyor.bir defa ekim öncesi saç ekimi için uygun olmayan bir durumunuz var çünkü oldukça çok saçınız varmış .ekimle o saçların arasından bu kadar saç çıktığına dıa edin.
Şimdi peşinen yazayım muhalif yorumlar gelecek eminim bu mesajıma ama lütfen örnekle gelin.ekim öncesi saçı bu durumda olupta ekim sonrası bundan çok daha iyi bir sonuç gösterin bana .ekim öncesi bu kadar saçı olan birine sıkşaştırma diye bir ekim yapılmaz çünkü saçların çoğu çıkmaz çıksada olan saçta zarar göreceği için bir fark yaratmaz belki bir iki örnek bulup çıkarabilirsiniz ama bunlar çok nadir birazda şansla elde edilebilen sonuçlardır .bu tür vakalarda genelde olumsuz sonuçlar bulabilirsiniz yüzde 90 olumsuz yüzde on anca olumlu sonuç bulabilirsiniz.
Çok güzel ifade etmişsiniz. Eğer bukadar saçı olan kişiye ekim yapılırsa ekim tutmama olasılığı yüksek tezinizin üzerinden gidersek, Hakan hoca bu iş için çıkmama riskini önceden kabul etmiş ve iş sonundada çıkmayacağını kabul edecek, çıkarmada bu büyük başarı olarak görülecek diyebiliriz.  Benim amacım size burada muhalefet etmek yada siz değil ben bilirim gibi bir tavır içinde kesinlikle değilim. Ancak 4800 kök bugün marka dediğimiz hocalarda hatta bırakalım markayı bazı hoca olmayan ekimcilerde bile en azından çok iyi dolgun bir ön görünüm elde edilirken ön tarafın yine seyrek kalması ekim dünyasında başarı olarak kabul edilmez, buna sanırım sizde katılırsınız. 4800 ile ön tarafı geriye doğru tarayamıyorsak bu sonuç için topik kullanır bukadar zahmet ve psikolojik sıkıntıyı çekmezdim, kimsede çekmek istemez. Demek istediğim evet mutlaka fark var ancak bu sayıdaki greftle çok daha iyi bir görünüm sağlanabilirdi. Ayrıca yine söylüyorum,  ekimimin yakın öncesindeki ve Ekim zamanım ve yakın sonraki ekimlerdede başarı sağlanamaması yada beklenilen başarıya ulaşmamış ekimler olması tesadüf olamaz.  Ekibin yaptığı diğer ekimlere baktınızmı bilmiyorum.  O nedenle tabiki süreç sonunu bekleyeceğim. Son yorumumu 10 ile 12 ay arasında bende siz ve diğer arkadaşlarda ve tabiki Hakan hoca da yapacaktır. Attığımız taş kurbağayı nekadar ürküttü göreceğiz. Amacım bağcı dövmek değil üzüm yemek. Kimse olmasın diye ekim yaptırmaz. Teşekkürler
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2019, 14:05:49 Gönderen: byata »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

bu arada mesajınızda bir cümlenize cevabı atlamışım. aynen şöyle demişsiniz

"Burda yorum yapanlar ve sen dahil olmak üzere saç ekiminden çok anlamayan kişiler olduğunuz yaptığınız yorumlardan anlaşılıyor."

bence orada durun. Kendimi geçtim hadi, bu forumda gerçekten çok donanımlı EKİM YAPTIRMIŞ sıkıntılar yaşamış ciddi bilgili kişiler var. Sizin kurduğunuz bu cümle ve yorumlardan gerçekten sizin asıl birşey bilmediğinizi ve iyi niyetli olmadığınızı düşünüyorum. Nedenini açıklayayım. 8.aya girmek üzereyim benim konumu takip etmişliğiniz yok ve ilk mesajınız olan 06 Nisan 2019, 22:58:07 e kadar hiçbir yorum mesaj bir bildiriminiz konumda yer almıyor. 7 ay beklemişsiniz ne hikmetse olup olmama hususunda emareler belirirken yeni mesaj yazmışsınız. Takip etmediğiniz okadar belliki para iadesi vs. den bahsediyorsunuz? Hakan hocayla öyle bir görüşme olmadı ve tespitler için daha erken olduğunu bile bilmiyorsunuz. Sadece yazmak için yazmışsınız ki mesajınızın hangi anlama geleceğini bu forumdaki tüm tarafsız kişiler anlamıştır. Saç ekimi hakkında bir tane konunuz yok, saç ekimi büyük olasılıkla yaptırmamışsınız. Ne yaşandığını anlatmakla görmekle anlayamazsınız, abiniz ekim yaptırmış olsa da, o masaya siz yatmadan o sıkıntıları siz çekmeden bunu anlayamazsınız, klavyeden yazarak yaşanmıyor. Bu arada sadece bir tane konunuz var oda, finanserid minoxil ile ilgili.

Bu sebeplerle iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum aklıma başka şeyler geliyor. Lütfen siz benim konuma bir mesaj görüş yazmayın sizin gibilerin fikrine görüşüne ihtiyacım yok. Bu konuda hem hiç birşey bilmiyorsunuz, hemde tarafsız olduğunuzu düşünmüyorum.

iyi günler
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2019, 10:36:49 Gönderen: byata »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
8Ay bitti son durum
Dağınık öne taralı ve geri taralı şekilde aşağıdaki gibi

« Son Düzenleme: 30 Nisan 2019, 12:46:59 Gönderen: byata »

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
devam

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
devam

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen 8. ay sonucundan memnunmusun?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Eski haline göre güzel duruyor bir sıklaştırma daha ucar bu saçlar.
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sen 8. ay sonucundan memnunmusun?

Benim yorumum şu şekilde, saçlarımı uzattığım için kapatıcılık oluyor ancak bölge bölge boşluklar var. Vax kullandığımda biraz daha dolgun görünebiliyor fakat boşluklardan dolayı  geri taradığımda saçımda bazı bölgelerde çukurlu dalgalanmalar oluyor. Ön tarafta halen net bir sıkılık yakalayamadım.  Öne taradığımda saçımı uzattığımdan önden bakıldığında evet dolgun yoğun saç var görünüyor. Yani geri taramalarda wax ta kullansam ön tarafta bir yoğunluk yakalayamadığım net. Fark var mı? elbette var ama 4800greft farkı değil bence.  Ayrıca önlerde iğne izleri belli duruyor. Kalem tekniği hiç yapmasamıydım demiyor değilim.

Dediğim gibi kesinlikle nankörlük yapmam, mutlaka fark var ama 4800 farkı mı? Bence değil. Sanırım tarafsız bakınca sizin fikrinizde o yöndedir.

Facebook Twitter Instagram