Gönderen Konu: Merhaba aranızda yeniyim, yorumlarınızı bekliyorum.  (Okunma sayısı 2134 defa)

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
  • Saçlarınız ahenkle dans etsin inşaallah
Herkese iyi forumlar. Bir süredir siteyi takip ediyorum inanılmaz güzel ve bilgi dolu. Ben de 29 yaşındayım ve son zamanlarda inanılmaz hızlı saçlarım dökülmeye başladı ama süreç yaklaşık 6 yıldır devam ediyor. Herhangi bir ilaç kullanmadım dökülmeye başladığından beri, bu görüntü beni son derece rahatsız ediyor. Sizlerden fikir ve yorum istiyorum teşekkürler.

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
Ynt: Merhaba aranızda yeniyim, yorumlarınızı bekliyorum.
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2018, 13:25:18 »
Ek fotoğraflar
« Son Düzenleme: 01 Eylül 2018, 14:07:22 Gönderen: dzcgfb »

Murat_T

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 01 Eylül 2018, 13:34:48 »
Sıkşaştırma ekimine ihtiyacın var kardeşim herhangi bir ilaç kullanmak istiyormusun yoksa saç ekimi yaptırmak istiyorsun.

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #3 : 01 Eylül 2018, 14:00:15 »
Saç ekimi sanki daha uygun olur diye düşünüyorum dostum

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Eylül 2018, 14:23:05 »
1. Ve 2. Foto arasında baya fark var. Donör iyi duruyor.

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2018, 14:25:00 »
Işık vurduğu zaman 1. fotodaki gibi bir görüntü var ve çok dikkat çekiyor

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2018, 14:25:15 »
Bu tip Saç ekimi için zor anlardan biri.
Aralara girip sıkılaştırma yapsan. İlerde Mevcut saçların dökülürse aynı pozisyona gelirsin. Bi daha ekime ihtiyacın olur.
saçların yokmuş gibi ekim yapılsa. Olanlara yazık olur. çünkü azımsanmayacak derecede saçın var.
Ya Sıkılaştırma yapıp mevcut saçlarını da medikal ve vitaminle korumalısın. Ya da bi kaç sene daha bekleyip dökülmenin nereye gideceğini görüp saç ekimi düşünmelisin.
İlaçtedavisiyle ne kadar toplar onuda bilmem belki seni tatmin edecek yoğunluğu yakalarsan ekime falan ilişmezsin bi süre...

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2018, 14:52:53 »
Aralara girecek ekimci lazım, ama zorlu bir ekim olur. Saç çizgisi çok geriye gitmemiş, sadece üstlerde açılma var. Vertexde de problem yok. Bir çok ekimci kaçınır bu tip ekimlerden çünkü mevcut saç da zarar görebilir. Bana kalırsa daha fazla dökülmesini bekleyin. Yada finasterid ile bir süre tatmin olabilirsin.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2018, 14:56:02 »
Sıkılaştırma ekimi yap ilerde 5-10 sene sonra mevcut olanlarda seyrelirse bir aıkılaştırma işlemi daha yaptırırsın donör bölgen verimliyken bir an önce yaptır bekleyin dersen döner de zayıflıyor...

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #9 : 01 Eylül 2018, 15:55:48 »
Aralara ekim yapıldığında mevcut saçlara ne gibi zararı olabilir? Ben de donör bölge iyi durumdayken ekim yaptırmayı planlıyorum, ilerleyen durumda donör bölge müsait olursa dökülen yerlere yeniden ekim yaptırırım. Fakat aralara ekim zorlu olur beklemeye geçin diyince karamsarlığa kapıldım.

mrcetin07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 01 Eylül 2018, 16:31:55 »
saçların incelmiş ve seyrelmiş. medikal tedaviyle kapanacağını sanmıyorum. ekim şart. karamsar olmaya gerek yok. donörünüz kaliteli duruyor saçlarınız dalgalı oluşu kapatıcılık açısından sizin için avantaj. güzel bir ekimle 10 yaş gençleşirsiniz. finasteride başlayın ekimden sonrada mevcut saclarınızı korumak için size faydası olucaktır.

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2018, 16:44:40 »
Benim saçımın durumu da bu 3500- 4500 arası greftlet sıkılaştırma işlemi yapacaklar 15 gün sonra  usta bir elde senin saçların eski haline döner sıkılaştırma hassas ve tecrübeli ellerde mükemmel sonuç veriyor bence iyi araştır...

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 01 Eylül 2018, 16:57:20 »
Geçmiş olsun

Bekleme yapmaniza gerek yok
İyi bir yerde ekim yaptirabiirsiniz

İncelen saçlarını  kaybetmeyi  göze aldıysan bile medikal ilaçla  var olanları  kurumalsın

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #13 : 01 Eylül 2018, 16:57:43 »
saçların incelmiş ve seyrelmiş. medikal tedaviyle kapanacağını sanmıyorum. ekim şart. karamsar olmaya gerek yok. donörünüz kaliteli duruyor saçlarınız dalgalı oluşu kapatıcılık açısından sizin için avantaj. güzel bir ekimle 10 yaş gençleşirsiniz. finasteride başlayın ekimden sonrada mevcut saclarınızı korumak için size faydası olucaktır.

Finasteridi ekimden sonra doktor kontrolünde mi kullanmam gerekiyor.
Benim saçımın durumu da bu 3500- 4500 arası greftlet sıkılaştırma işlemi yapacaklar 15 gün sonra  usta bir elde senin saçların eski haline döner sıkılaştırma hassas ve tecrübeli ellerde mükemmel sonuç veriyor bence iyi araştır...

Araştırıyorum şu anda ama Este mylife Hasan Akil için görüşme sağladım. ekim sayısında saçlar uzun gözüktüğü için bilgi veremediler,  6000 TL'ye bir paket fiyat söylediler.

dzcgfb

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #14 : 01 Eylül 2018, 16:58:37 »
Geçmiş olsun

Bekleme yapmaniza gerek yok
İyi bir yerde ekim yaptirabiirsiniz

İncelen saçlarını  kaybetmeyi  göze aldıysan bile medikal ilaçla  var olanları  kurumalsın

Teşekkür ederim, aksine onları koruyabildiğim kadar korumak istiyorum, ekim yaptırmak istiyorum şu anda araştırmadayım.

Facebook Twitter Instagram