Byburkay saç ektirmiş birisin daha önce olumsuzda olsa forumuda takip eden birisin 147 günün de saç ekimi süreçlerinde ne anlama geldiğini iyi bilirsin henüz fırtına öncesi sessizlik mutlu oldum kardeşim seni böyle gördüğüm için. Ayrıca fotograflar da çok net çok doğru yön gösterici paylaşımların için teşekürler.
Çok Teşekkür ederim inşallah sonuç çok daha iyi olacak.Senin destegin ve ilgin benim için önemli, iyi ki forum var ve sizlerle tanışmışım😊 önceki olumsuz durumda en iyi yönlendirmeyi forum sayesinde buldum.
Fotoğrafları bu sefer kendim çektim 😅 öncesinde hep kuzenim çekiyordu.
Ben Burkay'ın şu haline kavuşsam, bana yeter. Fazlasında gözüm yok.
Sonnyto insallah senin sonucun çok daha iyi olur, ve bu arada dermaroller kullan bence çok iyi ise yariyor. Senin çıkışlarda bariz belli oluyor bakalim takipteyim 😜😊
Kısa zamanda süper bir görüntü maşallah
Teşekkür ederim
Çok güzel görünüyor...rahatsız edici kellik görüntüsünden kurtulmuşsun...bundan sonrasi çok daha guzell olacak..senin maceran ,daha önceki ekimlerinde olumsuz sonuçlanmış ekimler için örnek teşkil edebilir..ilk ekiminde yasadigin facianın yaralarını sarmışsın hayırlı olsun😊
Çok teşekkürler ortega, ön çizgiden hiç bir sorunum kalmadı, açıklık yok denecek kadar az artık , aslında resimlerde görünen açıklık göz ile o kadar fark edilmiyor gibi yani ozellikle dikkat etmek gerek bakalim insallah sonuçlaninca çok daha iyi olur. Bu ekim şimdiden böyleyken önceki ekimin nasil fiyasko olduğunu daha iyi anlıyorum. Doğru yer gerçekten çok önemli
byburkay çok şanslısınız, ekimle alınabilecek en güzel sonucu almışsınız tebrikler
Teşekkür ederim ancak ekimle alinilan çok efsane sonuçlar var forumda biraz göz gezdiri n , benim ki simdilik iyi gidiyor bakalim 7-8. Aylarda çok daha anlaşılabilir olacaktır.