Ohoo.. Daha yolun başındasın. İnanıyorum ki sonuç seni çok tatmin edecek. Senin daha 6 ayın var.
Simülasyon olayına gelecek olursak aslında dönor alana mantıklı evet. Ama şöyle gözükmez mi ; uzun saçlar var ancak arada gözüken siyah noktalar uzun değil yada kısa kesilmiş gibi göze batmaz mı?
Aslında uzun saçta daha iyi kamufle olur öyle aman aman bir beklentim yok saçım kıvırcık olduğu için dönorü taramam lazım sürekli biraz uzayınca kıvır kıvır oluyor sonra belli ediyor kendini.
Evde uzansam mesela yeniden taramak zorunda kalıyorum yoksa belli oluyor buda biraz canımı sıkıyor açıkçası ya sürekli kısa tutacağım saçı yani sanırım 5-6 numara uzunluğunda yada farklı bir ihtimal arıyacağım bende kısa saçı sevmiyorum
O yüzden bu ihtimal çok yakın gelmeye başladı bana.
Şu an kötü görünmüyor ama neden daha iyi görünmesin
Şuan belli olmuyor gerçekten ama ben artık her ihtimali değerlendirmeye başladım.
SAdece Dönore de yaptırmak mantıklı olmaz bende o yüzden yaptırmışken her yere yaptırmayı düşünüyorum tabi bu ekimin sonuçlanması lazım bakalım belki bir ekim daha yaptırmayı düşünebilirim sonrasında olabilir.