Ekimin olumlu yönde ilerliyor yalnız ikinci ekimin zamanlamasını 10.5 ayken planlamışsın bence 14 ve 15. ayları bekleseydin ekim yapılacak yerler daha iyi tespit edilebilirdi çünkü ilk ekimine baktığımız zaman hiç çıkış olmamış değil! çıkmış belki ağır ağır ilerliyor da olabilirdi bu teknikten de kaynaklanabilir bu işi çok iyi yapan yerler bile 12 ay bekleme standardını koyuyorlar.iki ekim arasını kısa tutuğun için çıkan bazı saçların bu ekimden mi yoksa önceki ekimden mi geldiğini tam bilemeyebilirsin! inşallah istediğin sonucu alırsın.
Önceki ekimi mi inceledin mi ? Bilmiyorum ancak 6044 greft ekim yapılmıştı ve çıkış oranı belliydi,
12 ay beklemem sadece hacim almasini sağlardı 7.aydan sonra çıkış olan tek bir ekim bile yok denilebilir.
İki ekim arasındaki farkı en iyi ben anlayabilirim , buradan bu aylarda aldığım sonucu onceki ekimden alamadım. 332 gün sonra yeni ekimk yaptırdım yani evet 10 Ay 27 gün sonra. O psikolijiyi yaşayan birisi olmadığın belli neyse teşekkür ederim yorumun için ama önceki ekim tam bir fiyasko neresinden degerlendirirsem degerlendireyim greft sayısı göz önüne alınınca ve çıkış oranına bakılınca sonucu degerlendirebiliriz sanırım.
Hangi saç hangi ekimden o psikolojiyi yaşayan birisi gayet iyi ayirt edebiliyor. İlk ekimle bu kıyaslanamaz 😅 teşekkür ederim.
Biraz sert çıkışmış olabilirim kusura bakma ama önceki lanet merkezle psikolijik olarak sorun yaşadım ve bencil ve ben merkezci oldukları için uzun uğraşlar sonucu kabul ettirebildim halen daha onlar ne kadar çıkış greft çıktığını anlayamıyorlar düşün yani o kadar bilgisizler nereden buldum onları halen kızıyorum kendime
Burkay senin saç, Hakan Doğanay'ın gördüğüm son ekimleri arasında, en iyi olanı galiba.
Sonnyto sanırım evet iyi gidiyor teşekkür ederim. Sadece ben değilim sanırım ya bir kaç kişi daha var.
O sorunlu olan ekimlerde hep yakın tarihlerde yapılmış bence o zaman bir sorun vardi ya kalemlerde yada farklı bir şeydi bilmiyorum inşallah sonuçta guzel olur 😊
Senden de resim bekliyoruz, nasıl gidiyor