Maşallah maşallah maşallah... Süper görüntü, bunların hepsi bir çıkarsa sonuç muhteşem olur
Teşekkür ederim abi 😀 bu sefer bence sorunsuz olacak
Kızarıklık dedin de aklıma geldi. Elimden sonra ki şu safha beni korkutuyor. Rahat uyumak yok sağa sola dönmek yok (Hakan Bey ne zaman rahat dönebilirsin dedi?), bir de kaşıntı...
Kabuklar için son 4 gün köpük olandan kullanmıştım. Losyon kalıyor kaldığı bölgede o da kaşıntı yapabiliyor.
Hakan beyle o detayları hiç konuşmadım sadece nasıl düzeltebiliriz nasil dogal bir görünüme kavusabilirisin ve ne yapabiliriz seklinde bir görüşmemiz oldu sadece planlamayi falan yönlendirdi onun haricinde ilaçlar hk. konuştuk proscar falan kullanma dedi yaştan dolayi 😅 (mazallah) .
Losyon evet çok kalıyordu ama daha az surmeye başladım ve dalini fazla kullaninca o sorundan kurtuldum.
Aslında kızarıklık yok fazla gözle fark edilmiyor , ama kamera biraz kirmizilastirmis , donör toparladı sayilir sakalda ise kıvırcık olduğu icin bir kac tane kıl donmesi oldu ama bir sorun yok.
Kaşıntı ise orta bolgede ve vertexe olan bolgede var onada yapacak birşey yok sadece su şifa oluyor bi etapta kaşıntıyı ise iyilesmeye bağlıyorum özellikle sakallarin olduğu kısımlar daha fazla kaşınıyor 😀
Bir sorun şimdilik görünmüyor.
İnşallah sonuçta böyle güzel olur