Hayirli olsun birader insallah bu kez cok guzel sonuc alirsin. Saclarina cok narin davran ve yikamalarini bulundugun sehirlerdeki merkezlere yaptir derim. Kabuk dökümü icin acele etme, yine dokumu profesyonel bir merkeze yaptir derim.ikinci ekimin oldugu icin en azindan 1-2 ay finas kullan derim, ayrica basit bir kan testi yaptirip vucudun ihtiyaci olan mineraller i takviye etneni tavsiye ederim. Bana gore koklerin kaderi belli olnadan gunde 2 kere sac yikamak abartı, koklerin hemen hemen oluşumunu tamamladigi ilk 3 ay kendine cok iyi bakmalisin. En onemliside ilk 3 ay hayatindan üzüntü ve stressi cikarmalisin.
teşekkür ederim , inşallah bu seferi istediğim sonucu alabilirim , ama önceki ekimimde bende kaynaklı bir sorun bence yoktu , .ok dikkatli ve tedbirliydim.Onların umursamazlığı ve bencilliği yüzünden , bilmişliği ve hatlarını kabul etmemelerinden dolayı sorun yaşadım ve nekrozlu alanlarda vardı, kayıp desen önceki sayfalarda var o sonuç 6000 greftin sonucuydu
Kan testi yaptırdım ama herhangi bir eksik yok hatta b12 falan fazla bile, çinko normal seyrinde vitamin kullanacağım . İki kere yıkamaya gelecek olursak ise Hakan hocanın ve kliniğin önerisi o şekilde hatta müsaitsen 3 kere bile yapabilirsin dediler ama ben gün içerisinde ofiste bulunduğumdan yapamıyorum sabah ve akşam
Finas biraz riskli görüyorum ya kullanmayacağım sanırım ama vitamin ve biotin kullanacağım.
İnşallah sorunsuz geçerse istediğim sonucun fazlasını verir bu ekim , kabukları ise bakalım daha tampon yaparak yıkıyorum önümüzdeki hafta o meşakatli işe başlayacağım.