hadi gecmis olsun, görüntü cok güzel
artik sabir zamani baslasin , güzel günlere dogru
Teşekkür ederim abi , inşallah
Maşallah. Olay tamamdır artık. Güzel görünüyor kardeşim.bundan sonra top sende gerek sabır grekse stresi kontrol ederek, ekim sonrası için vitamin vs kullanımın çok önemli olduğunu düşünüyorum benim fikrim. Vitamin vücudun ihtiyacı karşılama kapasitesini arttırıyor bu sebeple özellikle ağız yoluyla multivitamin gıda takviyesi adı altında bulunan ürünler kesinlikle kullanılmalıdır. gene proscar/finasterid kullanımıda alanı yeşermeye üremeye ve gelişmeye müsait bir hale getiriyor. Birde saç uzamadan dışarıdan krem yağ gibi ürünleri gereksiz buluyorum. Vitaminleri doğru kullanan birinin bu tür yağ türevi ürünlere ihtiyacı %10 belki 15 dir. Birde sabah tok karnına 1 defa kullanım yeterli olacaktır. Tekrar hayırlı olsun kardeşim. Güzel günlere doğru...
Teşekkür ederim abi , multivitamin olarak xpecia kullanacağım sanirim onun haricinde birde biotin kullanacağım yine inşallah etkisini kisa sürede gösterirler onun haricinde minoxil kullanmayı planlıyorum ama nasil kullanacağıma daha karar veremedim.
Yağları kullanan çok var ama çıkışlar kendisini belli etsin o zaman başlarım o zaman , dalinle birlikte karışım olarak yaoanlar var ama bu evrede ona henüz cesaret edemedim dk başı karar değiştiriyorum 😅