Anladim...
2 ekimi karsilastirirsan ne tür farklar gördün / hissettin?
İlk Ekimde Dönor bir buçuk aya kadar uyuşuktu diyebilirim , zor toparladı hatta.
Önceki sayfalarda dönorün 2.ekimden önceki kısa hali var orada gördüğün izler ilk ekimin almak istediğide alamadığı greftlerinin sonucu.
Ekim bölgesinde ise yine uyuşukluk vardı ve sürekli büyük büyük sivilceler oluşuyordu ve nekrozlu alanlar vardı hatta önceki resimlerde onlarda belli.
İlkinde ilk 3 gün kendime gelemedim ne kadar adranelin verdiyseler içim içime sığmıyor sürekli terliyordum tecrübem olmadığından normal sandığım durumları daha sornadan fark ettim
bu ekimde ise fazla bir uyuşturma yapmadılar acı eşiğim yüksekmiş sanırım en son uyuşturmanın etkisi geçmeye başlayınca yeniden uyuşturmadılar hatta son bi 50 greft falan kalmıştı , ilk ekimde şişirdikçe şişirdiler sürekli çömez çömez birşeyden anlamayan kendini teknisyen sanan insanlardan oluşuyordu.
Bu ekimde ise ilk başta hakan hocanın olması bile bence büyük bir nimetti. durumun farkında olduğundan beklentimi ve olabilirini belirtti ve onun yönlendirmesi doğrultusunda ekim yapıldı. Sürekli ekim anında kontrole geldi,İyileşmesi çok çabuk oldu kalın kabuk bağlamadı , dönor bence bu kadar grefte göre çok iyi toparladı şuanda hiç belli değil. Hakan hocayla ilk ekim merkezi kıyaslanamaz bile
İlki poliklinik görünümlü merdiven altıydı
62.Gün durumu aşağıdaki gibi.Ve Sanırım fazla bir şoka uğramadı resimden bakınca öyle görünüyor
resimi kendim çektim biraz daha detaylı resim atarım.