Gönderen Konu: 7-8 Eylül 2018 / Hakan Doğanay Ekibi / Saç 2100 - Sakal 1100 greft  (Okunma sayısı 60779 defa)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Anladim...
2 ekimi karsilastirirsan ne tür farklar gördün / hissettin?
İlk Ekimde Dönor bir buçuk aya kadar uyuşuktu diyebilirim , zor toparladı hatta.
Önceki sayfalarda dönorün 2.ekimden önceki kısa hali var orada gördüğün izler ilk ekimin almak istediğide alamadığı greftlerinin sonucu.

Ekim bölgesinde ise yine uyuşukluk vardı ve sürekli büyük büyük sivilceler oluşuyordu ve nekrozlu alanlar vardı hatta önceki resimlerde onlarda belli.
İlkinde ilk 3 gün kendime gelemedim ne kadar adranelin verdiyseler içim içime sığmıyor sürekli terliyordum tecrübem olmadığından normal sandığım durumları daha sornadan fark ettim :)

bu ekimde ise fazla bir uyuşturma yapmadılar acı eşiğim yüksekmiş sanırım en son uyuşturmanın etkisi geçmeye başlayınca yeniden uyuşturmadılar hatta son bi 50 greft falan kalmıştı , ilk ekimde şişirdikçe şişirdiler sürekli çömez çömez birşeyden anlamayan kendini teknisyen sanan insanlardan oluşuyordu.

Bu ekimde ise ilk başta hakan hocanın olması bile bence büyük bir nimetti. durumun farkında olduğundan beklentimi ve olabilirini belirtti ve onun yönlendirmesi doğrultusunda ekim yapıldı. Sürekli ekim anında kontrole geldi,İyileşmesi çok çabuk oldu kalın kabuk bağlamadı , dönor bence bu kadar grefte göre çok iyi toparladı şuanda hiç belli değil. Hakan hocayla ilk ekim merkezi kıyaslanamaz bile :) İlki poliklinik görünümlü merdiven altıydı :)

62.Gün durumu aşağıdaki gibi.Ve Sanırım fazla bir şoka uğramadı resimden bakınca öyle görünüyor :)
resimi kendim çektim biraz daha detaylı resim atarım.
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2018, 20:28:41 Gönderen: byburkay »

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
62.Gün

Nicblmdm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel ve erken sonuç alacaksın kardeşim

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Detayli cevabin icin sagol....
Uyusukluk deneyimsizligi ortaya koyuyor.... 2 ekimi karsilastirmiyorum artik :)
Hakan Doganay in ekibi yaparken bile basinda durmasi iyimis.... takdir ettim...

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Güzel ve erken sonuç alacaksın kardeşim
İnşallah abi , teşekkür ederim.

Detayli cevabin icin sagol....
Uyusukluk deneyimsizligi ortaya koyuyor.... 2 ekimi karsilastirmiyorum artik :)
Hakan Doganay in ekibi yaparken bile basinda durmasi iyimis.... takdir ettim...
Hakan hoca kendi ekim yapıyormuş gibi ilgili gerçekten, ve en önemlisi empati yapiyor.
Türkiye'de İlk 4'te yer alan bir doktor ile önceki ekim merkezi kıyaslanamaz 😅😀

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Byburkay ekimini takipteyim. Benimde ekimim 26 27 kasımda Hakan Beyin kendisine olacak. Gerçekten aşırı stres yapıyorum. Özellikle son zamanlarda patlayan ekimleri görünce iyice stres oldum. Asistanlarıyla iletişime geçtim, olumsuz bir durumda ekimin arkasında duracaklarını ifade ettiler, ilgililer gerçekten.

Ben Hakan Beye ekim yaptıracağım zaman, greft yerleştirme işini Hakan Bey yapacak sanırım. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Ayriyetten soruları ve sorunları uzun uzun ifade ettiğiniz için ayriyetten bir teşekkürü borç bilirim.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Byburkay ekimini takipteyim. Benimde ekimim 26 27 kasımda Hakan Beyin kendisine olacak. Gerçekten aşırı stres yapıyorum. Özellikle son zamanlarda patlayan ekimleri görünce iyice stres oldum. Asistanlarıyla iletişime geçtim, olumsuz bir durumda ekimin arkasında duracaklarını ifade ettiler, ilgililer gerçekten.

Ben Hakan Beye ekim yaptıracağım zaman, greft yerleştirme işini Hakan Bey yapacak sanırım. Bu konuda bir bilginiz var mı?

Ayriyetten soruları ve sorunları uzun uzun ifade ettiğiniz için ayriyetten bir teşekkürü borç bilirim.

Öncelikle Teşekkür ederim,
Kansültasyona gittin mi bilemiyorum ama stresli olmani Hakan hocayla tanışmamana bağlıyorum.
Hakan hocayla tanıştıktan sonra hak vereceksin için rahat olsun, Senin Ekimini hakan hoca kendisi yapacaksa greft toplama işini yine ekibi yapiyor diye biliyorum yanlışta biliyor olabilirim onun haricinde uyusturmasıydı greftlerin ekimiydi ön çizgiydi hepsini hakan hoca kendisi yapıyor.

Patlayan ekim konusuna gelecek olursak onun sebebinin bilinmesi gerekli ben bu durumu bizzat hakan hocaya sorduğumda benim hakan hoca ekimimi yapmamasına rağmen için rahat olsun dedi gereken neyse her türlü telafisini yaparız daha öncede yaptık dedi😀

Her merkezin olabilir tabi yinede emin değilsen kesin karar vermediysen stres her şeye zarar verir hep psikolojine hem yaptıracak olduğun ekime.
Eger daha once yüzyüze gorusmediysen oncesinde hakan hocayla birebir gorusmeni tavsiye edebilirim bu seni rahatlatır.

Benim kendi açımdan şuana kadar bir sorun yaşamadım tabi bu yaşanmayacağım anlamına da gelmiyor

Greftlerini zaten rezervli kullanacaklardır kısacası hakan hocayla tanış bu durumuna sonradan guleceksin 😅

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

Olumsuz biside nasil arkasinda duracaklarini sor...... sen paranin hepsini yine vereceksen????

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Olumsuz biside nasil arkasinda duracaklarini sor...... sen paranin hepsini yine vereceksen????

Yeniden ekim yada iade yapiyor diye biliyorum
Yabancı bir hastanın konusunu görmüştüm hairtransplantnetwork'da o hasta ise cm2'ye dusen greft sayisini begenmemisti hakan hoca iki secenek sunmuş tabi öncesinde kendisine açık açık sormak gerek

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Paradan ziyade donör alanımı düşünüyorum. Hakan Hocayla birebir görüşmedim. Kararsız kalma sebebim Koray Erdoğan. Şartlarımı biraz zorlarsam Koray Erdoğanda ektirebilirdim. Fakat fiyatı biraz abes bulduğum için Hakan Hocadan randevu aldım. Yazdıklarınız beni rahatlattı fakat alacağınız sonuç benim için daha önemli.

Sağlık profesyoneli olduğum için nekroz, kan, ağrı vs gibi komplike durumlar beni çok korkutmuyor. Sonucu iyi olacaksa bu durumları kesinlikle yadırgamam. Sizi takipteyim hocam, umarım güzel bir sonuç alırsınız.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Paradan ziyade donör alanımı düşünüyorum. Hakan Hocayla birebir görüşmedim. Kararsız kalma sebebim Koray Erdoğan. Şartlarımı biraz zorlarsam Koray Erdoğanda ektirebilirdim. Fakat fiyatı biraz abes bulduğum için Hakan Hocadan randevu aldım. Yazdıklarınız beni rahatlattı fakat alacağınız sonuç benim için daha önemli.

Sağlık profesyoneli olduğum için nekroz, kan, ağrı vs gibi komplike durumlar beni çok korkutmuyor. Sonucu iyi olacaksa bu durumları kesinlikle yadırgamam. Sizi takipteyim hocam, umarım güzel bir sonuç alırsınız.

Teşekkür ederim , inşallah seninde sonucun seni mutlu eder , Hakan hoca donörü çok çok iyi kullaniyor bu konuda emin olabilirsin.
Ben fark hissetikçe paylaşım yapmaya devam edeceğim.
Nekrozlu bir sorun yasayan bir hasta ben daha önce görmedim hakan hocada en azindan forumlarda paylaşım yapan, ağrı zaten yok kan desen grefti tutacak kadar 😅 gerçi hakan hocada ekim niye patliyor onuda anlamadim ya neyse

boykarus

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İşte hocam benim korktuğumda ekilen greftlerin tutmaması. Sonuçta sınırlı donör alanımız var. Eğer tutmaz ise kafamı duvarlara vururum heralde :)

İspanyol, ingiliz, fransız ve türk forumlarına bakmaktan kafayı sıyırdım. Allah yardımcımız olsun.

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
byburkay ekimin hayırlı olsun kardeşim umarım seninde bizimde sonuçlarımız mutlu olacak şekilde tamamlanır. Bende sende 1 hafta önce 29-30 ağustosta ekim yaptırdım. Ekim konunu takip ediyorum. Hepimizin mutlu olmasını diliyorum.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
İşte hocam benim korktuğumda ekilen greftlerin tutmaması. Sonuçta sınırlı donör alanımız var. Eğer tutmaz ise kafamı duvarlara vururum heralde :)

İspanyol, ingiliz, fransız ve türk forumlarına bakmaktan kafayı sıyırdım. Allah yardımcımız olsun.
---
Bu arada bu soruyu yüzyüze gidince konuşacağım. Kapora ödedim ama aksi bir durum olurda korkmadan vazgeçerim ekimden. Paranın psikolojik durumum karşısında pek bir maiyeti yok.
Şöyle cevap verebilirim bence benim gördüğüm Hakan hoca parayı önemseyen birisi değil ben öyle anladim. Senin de bu tedirginlik halini görünce daha dikkatli olacaktır burada ekimin tek garantisi tecrübesi

İnşallah hiçbir sorun yaşamaz ve istediğin sonuca sorunsuz kavuşursun.
Aksi durumun psikolojisini biliyorum hiç iyi değil.İçin rahat olsun hakan hoca empati yapan ve kendinden önce senin bekletini anlayabilen birisi.

byburkay ekimin hayırlı olsun kardeşim umarım seninde bizimde sonuçlarımız mutlu olacak şekilde tamamlanır. Bende sende 1 hafta önce 29-30 ağustosta ekim yaptırdım. Ekim konunu takip ediyorum. Hepimizin mutlu olmasını diliyorum.
İnşallah , teşekkür ederim byata
Bende senin konunu takip ediyorum , şuanda çıkışların başlıyacağı evredeyiz artık. İnşallah dedigin gibi sorunsuz ve mutlu bir sonucumjz olur.

Facebook Twitter Instagram