Gönderen Konu: Life Hair Ankara (Sahin Celik) 14.08.2018 (3500 Saç kökü +700 Sakal)  (Okunma sayısı 13212 defa)

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Öncelikle herkese merhabalar 14 ağustos salı günü Şahin Bey ile randevulaştığımız üzere sabah 8 de orada oldum sağolsun gayet güler yüzlü bir insan beni karşıladı 8:30 gibi aşagı ameliyathaneye inmeden once saclarımın fotografları çekildi biraz konustuk bneim yaş bir iki ay sonra 40 olucak ve ben kendisine tepe bölgemi dert ettiğimi anlattım oda bu siteyi takip eden çoğu kişinin bildiği gibi o bölgenin tutma ihtimalinin diger yerlere göre az oldugunu köklerime yazık etmemk adına öne ekmemiz gerektiğini anlattı . Lakin benim takıntılı oldugum yer orası oldugunu ama onun tecrubesine saygı duydugumu benim niyetimin bu olduğunu ama onun kararınada saygı duacagımı iletim . Bu yaşta öğrendiğim en net şey tecrubeye saygı duyucaksın . Neyse ense bölgemi traşe dince gördükki ensemde bay bir sivilce ve kızarıklık mevcut buda işlemi biraz daha zor bir hale getirdi ordan istediğimiz kök ü alamaya bilir diyerek sakallardanda verebileceğimi ilettim oda  duruma göre bakalım dedi önceki halimin fotograflarını hemen ekleyeyim

ŞAhin beyin yöntemi diğer arkadaşların anlattığı gibi kendisi alın çizgisini ekim planını oluşturuyor saç köklerini topluyor daha sonra saç yönlerine doğru kanlları açıyor ve asistanları ekimi yapıyor bu süreçte şhin bey hep orda ve kontrol eder durumda.  ekim sabah 8.30 da başladı akşam 18.30 da bitti.

bunlar ilk haftadan görüntüler

bunlarda yıkamadan sonra

Fırsat buldukça resim göndermeye çalışacağım .

berden

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlısı olsun umarım güzel sonuç alırsınız ancak tlresimleri bir tek ben mi göremiyorum ?

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim hızlı resimden yükledim resimleri bende açılıyor birde telefonumdan deneyeyim sagolun tekrar

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Amacı bilgi edinmekti lakin hiç yorum yapılmaması acaba yanlış yeremi konu açtım şüphesi doğurdu bende ?

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
açık alana göre graft sayısı az olmuş ama tabi doner kapasitesi sınırlı olduğu için yüksek greft çalışmak mümkün olmamış.beklentinizi yüksek tutmazsanız ve ekilenlerin büyük yüzdesi çıkarsa memnun kalırsınız sonuçtan  diye düşünüyorum.
kabuk dökümü sonrası görüntüde umut vadediyor ilerleyen süreç için.

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yorumunuz için çok teşekkür ederim evet arka taraftan çok beklentim yok amac acaba tutuyormu yu görmekti eger memnun kalırsam arka tarafa sakallarımı verebilirim. Bekleyip göreceğiz sanırım.

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Benimde kafamda  çok sivilce var kök kalitesini  etkiliyor mu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Saç ekiminden sonra sivilce yada kaşıntı gayet normal durumlar.
Global Moderator

melanin

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları

ben de iki hafta sonra ektircem kendimi bildim bileli kafamda sivilce cıkar heralde iz bıraktıysa ekimi etkiliyor ins fazla sıkıntı yapmaz

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hintell Ekim sonrası kım bölgesinde pullanmada normal değilmi. O pullanmada ister istemez kaşınıyor onu bazen tırnakla ara ara dokunmak dökülmesi sıkıntı olurmu. Hiç ellemeyelimmi çok yanıyor kerata

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintell Ekim sonrası kım bölgesinde pullanmada normal değilmi. O pullanmada ister istemez kaşınıyor onu bazen tırnakla ara ara dokunmak dökülmesi sıkıntı olurmu. Hiç ellemeyelimmi çok yanıyor kerata

Pullanma dermatid de olabılır deri dökülmesi vs ekim sonrası normal de süreklilik arz ederse farklı olabılır ama sivilce kaşınma deri değişimi bunlar standart her Ekimde var olan seyler
Global Moderator

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Pullanma dermatid de olabılır deri dökülmesi vs ekim sonrası normal de süreklilik arz ederse farklı olabılır ama sivilce kaşınma deri değişimi bunlar standart her Ekimde var olan seyler

Teşekkür ederim sağolasın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dostum foruma yukle resımlerını hızlı resım uygulaması kullanmana gerek yok
Global Moderator

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, isabetli bir karar olmuş. Vertex gerçekten çok geç gelişiyor ve kayıplar yaşanabiliyor. Sivilcelerin belli bir sebebi var mıydı

byata

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Hintell alım bölgesi diyecektim Ekim bölgesi demişim.  Dediğim Pullanma alım bölgesinde, buranın ufalanması yada ara sıra oluşan kabuğun dökülmesi sıkıntı olurmu alım bölgesinde
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2018, 22:07:57 Gönderen: byata »

Facebook Twitter Instagram