Gönderen Konu: Life Hair Ankara (Sahin Celik) 14.08.2018 (3500 Saç kökü +700 Sakal)  (Okunma sayısı 13209 defa)

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum foruma yukle resımlerını hızlı resım uygulaması kullanmana gerek yok
tamamdır teşekkür ederim

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
14 agustosta ektirmiştim fotolar 106. günden ilk fotografa bakınca mutluyum dilerim süreç böyle gider.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çıkışlar başlamış, özellikle vertexi merak ediyorum nasıl olacak. Lütfen paylaşımları esirgemeyin abi.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Tepe bölgesi çok geniş 1 seanla ne kadar tatmin edici olur bilemiyorum ama tepe her zaman kan dolaşımın en zayıf olduğu bölge olduğu için çok yavaş ilerler. Tepeniz de çıkışlar da başlamış ama ufak ufak hareketlen me var bence olağan akışında ilerliyor hocam inşallah güzel olur her şey sizin için
Global Moderator

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için evet tepe bölgem buyuk ve oraya ekilen saçlarda seyrek bunu ekim yaparken Şahin bey de iletmişti ama ben ısrarla o bölgede olup olmayacagını görmek istedim eğer başarılı olursa ikinci bir ekim zaten düşünüyordum olmaz ise ikinci şansımı ön tarafa harcayacaktım. Şu an memnunum sürecten ekim yapılırken söylenmişti o bölgede baya kanama oldugunda bu bölge canlı diye hayatım boyunca sigara kullanmadım ve sporla hep iç içe oldum sanırım ektiğimiz kadar çıkıcak  tepe bölgede ve 2019 kasımında tekrar ekim yaptıracagım sık sık foto paylaşmaya calısacagım. Bu arada böyle bir site kuran arkadaşlara çok teşekkür ederim her şeyi bulabiliyoruz baya bilgi sahibi oldum site sayesinde sanırım şu an yağlanma problemim var ve forumdaki arkadaşların tavsiyelerine  göre bir şampuanla yoluma devam edeceğim .

Tekrar çok sağolun

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için evet tepe bölgem buyuk ve oraya ekilen saçlarda seyrek bunu ekim yaparken Şahin bey de iletmişti ama ben ısrarla o bölgede olup olmayacagını görmek istedim eğer başarılı olursa ikinci bir ekim zaten düşünüyordum olmaz ise ikinci şansımı ön tarafa harcayacaktım. Şu an memnunum sürecten ekim yapılırken söylenmişti o bölgede baya kanama oldugunda bu bölge canlı diye hayatım boyunca sigara kullanmadım ve sporla hep iç içe oldum sanırım ektiğimiz kadar çıkıcak  tepe bölgede ve 2019 kasımında tekrar ekim yaptıracagım sık sık foto paylaşmaya calısacagım. Bu arada böyle bir site kuran arkadaşlara çok teşekkür ederim her şeyi bulabiliyoruz baya bilgi sahibi oldum site sayesinde sanırım şu an yağlanma problemim var ve forumdaki arkadaşların tavsiyelerine  göre bir şampuanla yoluma devam edeceğim .

Tekrar çok sağolun

ketoral şampuan falan olabilir abi yağlanma için ama boşver ben daha doğal bir yöntem söyleyeyim. direk migrosta var oradan alabilirsin : Bıttım Sabunu :)
faydasını görürsün bence yağlanmayı kesinlikle azaltıyor ve saça çok iyi hacim veriyor :) tabi istersen Revita Şampuan'da kullanabilirsin.

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Çok tesekkur ederim kardesim tavsiyeni ciddiye alacağım

es_umit

• Jr. Member
  • **
14 agustosta ektirmiştim fotolar 106. günden ilk fotografa bakınca mutluyum dilerim süreç böyle gider.

Son durumunuz ne durumda acaba paylasimlari birakmissiniz olumsuz bir durum mu oluştu hocam?

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç çok güzel ilerliyor artik tarayabiliyorum bile buyrun guncel resimler

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Vay be. Karsidan cok iyi gozukuyor. Yuzunuze de yakismis sakaklar acik ucgen bicimimde on hat. Acikligi cok alana guzel planlama ile iyi bir sonuç. Ekim gununden itibaren neler kullandiniz?

demdem

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
kaçıncı gün

Bestae

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
14 austos ta ekimim gerceklesti fotograflar gecen haftadan islak olanlar 20 gun oncesi ekimden sonra xpacia kullandim 1 paket ekim sonrasi haric 2 kere prp yaptirdim herhafta 1 kere hindistancevizi yagi ile ovaliorum diplerini  , haftada gun de bellusskin serum ile diplerine masaj yapiyorum.

tolga06

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu bahsettiğiniz yağı ve serumu hoca mı tavsiye etti? işe yarıyor mu? ne kadar süre daha kullanacaksınız?

sigortasız_işçi

• Full Member
Süreç çok güzel ilerliyor artik tarayabiliyorum bile buyrun guncel resimler

Hayirli olsun ,geçmiş olsun. Çok güzel doğal duruyor.

Bende Şahin beye ekim yaptırdım, sürecin başındayız bekliyoruz. 

Facebook Twitter Instagram