Gönderen Konu: Tavsiye Beklerim  (Okunma sayısı 1437 defa)

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tavsiye Beklerim
« : 27 Ağustos 2018, 21:20:03 »
Arkadaşlar saç ekimine kadar saçımı koruyabileceğim kalınlaştırabileceğim bir önerisi olan var mı?Biotin  markası önerisi olsun baska ilaç önerisi olsun tavsiyenız nedir arkadaşlar.Yaşım 23

konyalim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Tavsiye Beklerim
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2018, 22:02:47 »
proscar 1/5 arastir mutlaka suanki sacini guclendrir seyrklik kapanabilir

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2018, 22:14:02 »
proscar 1/5 hakkında beni aydınlatır mısın kardes

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2018, 22:37:23 »
Araştırdım proscar olmaz ya biotin +bitkisel takılcam teşekkürler önerin için çok spesifik yan etkileri var

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #4 : 28 Ağustos 2018, 00:25:37 »
Proscarın öncelikle yanetkilerini araştırıp ondan sonra doktor kontrolünde kullanmanızı tavsiye ediyorum. Ama kullanılırsa ve etki ederse saça beklentilerinizi karşılar diye düşünüyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Tavsiyem61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2018, 00:37:10 »
Doktor kontrolünden kastınız nedir? Bir dahiliye /cildiye uzmanına gidip bu ilacı kullanacam beni kontrol mu edin diyeceğim

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2018, 01:48:20 »
Doktor kontrolünden kastınız nedir? Bir dahiliye /cildiye uzmanına gidip bu ilacı kullanacam beni kontrol mu edin diyeceğim

Dermatolog kontrolünde testler yaptırıp finasterid kullanmanızı öneriyorum. Ben kullandığım dönemlerde vücuduma zarar veriyor mu diye kontrollü bir şekilde kullanmıştım. Hatta biotini dahi kontrollü kullandım. Kullanacağınız ilacın ana kullanım amacı prostat hastaları için, aspirin alırken bile dikkat etmek gerekirken kafanıza göre böyle ilaçlar kullanmamanız gerekir. Taktir sizin.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram