Hayırli olsun ekiminiz güzel gidiyor sanırım ikimci ekim sonrasi pigmentasyon yaotırmişınız peki ikinci ekimi yaptirdiktan sonra pigmentasyon da bozulma oldumu veyahut ekilen sacların cıkışlarına az da olsa zararı varmıdır şu an saçlarıniz kısa cevrenizdekiler sac derinizdeki farklılığı anlayabiliyorlar mı fotolara bakınca bayağı kapatıcılığı var gibi gözüküyor benim de düsüncem var pigmentasyon konusunda rahatlıkla önerirmisiniz kalicılığı ne kadar ikerleyen zamanlarda renk degisikliği ve bozulma gibi sorunlar oluyor mu?Biraz fazla soru sordum k.b😀 cok merak ettiğim bir konu.
Teşekkürler. İkinci ekim sonrası pigmentasyon yaptırmadım, öncesinde yaptırdım. Ekimi yaptırdıktan sonra öyle aman aman bir bozulma olmadı ya da saç çıkışlarında zararı olmadı. Kafama çok aşırı dikkatli bakanlar bir değişiklik olduğunu sezebiliyorlar ancak bu hadiseyi 2-3 defa yaşamışımdır onda da tam anlayamıyorlar kafalar soru işareti anlayacağın
Renk konusuna gelecek olursak renk zamanla açılıyor. Tabi bu kullanılan boyaya da bağlı ben dövme boyası kullandırtmadım bitkisel olanlardan yapıldı. Kafadan çıkma süreside yine senin cildine metabolizmana terlemene bağlı olarak 3-5 yıl aralığında. Ben haftada 4 gün spor yapan biri olarak şuanda 2. seneye gireceğim ve durumdan çok memnunum. Tabi bu yapılan işlemede bağlı oluyor. İkinci ekim öncesi seyrek alan çok olduğu için koyu kahve ile normalde 2-3 seanslık bir işlemi 5-6 defa yaptırdım. Haliyle ilk zamanlar koyu oldu ama zamanla açıldı ve şimdiki halini aldı hatta sayfaların biraz gerisine gidersen pigmentasyon sonrası bir foto atmıştım oradan görebilirsin. Ama senin kafanın durumu nasıldır bilemem. Saçların varsa açık alan çok yoksa sık yaptır fark edilmez. Açık alanın çok ise vur kafayı 1 numaraya seyrek pigmentasyon yaptır ön çizgiyide hafif geride ve şakakları biraz içe doğru yaptır öyle dolaş sana naçizane tavsiyem budur (: