Gönderen Konu: Estemylife 17.08.2018 2.operasyon 2400 greft  (Okunma sayısı 12762 defa)

LLJ23

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife 17.08.2018 2.operasyon 2400 greft
« Yanıtla #61 : 03 Aralık 2018, 03:50:27 »
Öncelikle iyi dilekleri için teşekkürler. Supplement konusuna gelirsek inan bende senin gibi düşünüyorum :) Hasan hocanın bence protein tozundan kastı whey proteinler. Biliyosun ne ararsan var içinde glutamin bcaa arjinin tauirin creaitin vs. bu yüzden önermiyor. Bende bunu zaman zaman denediğimde gerçekten saçlardaki değişimi görebiliyorum. Ne zaman kullanımı arttırsam saçlarımın dökülmesi ve incelmesi bir o kadar artıyor. Ama sadece bununlada sınırlı değil. En önemli faktörlerden biride stres. Hem supplenement kullandığım zamanlar hemde hayat telaşına kapıldığımda yaşadığım stres saçlarımın dökülmesinde büyük etken sağladı. Bunu da anca yaşayarak öğrenmiş oldum. Şu anda devam etmekte olduğum antrenman ve beslenme programımda genelde öğünlerimde aldığım protein ve karb. la destekliyorum. Bu bodybuilng için sadece bu yeterli mi tabi ki değil biliyosun steroid kullanmadan çok sağlam bir vücut inşa edemezzsin:) o yüzden hedefimin dışına çıkarak 1 2 cm büyüme ve mevcut kas kütlesini koruyarak sıkı bir vücut ortaya cıkartmaya çalışıyorum formumu koruyorum. Yoğun iş günleri beni biraz yoruyor o yüzden bcaa takviyesi kullanacağım. Senin gibi bende bcaa dan yada normal karışım olmayan protein tozlarından bir zarar gelmeyeceğini düşünüyorum. Şayet yaşadığım farklı bir durum olursa buraya da yazarım bu yorumun üzerine :)

Cevabın için teşekkürler , konunu takip edicem :) ben steroidsiz yapıldığına inanıyorum şahsen ben yaptım bence yani tabi ki çok düşük yağ oranlarında değilim %8 falan değil fakat kilo yağ oranı olarak çoğu kişinin steroidli diyeceği bi vucuda rahat ulaşılıyor sadece istikrar ve düzgün protein almak lazım . Güzel saçlara kavuşmamız dileğiyle :D ..

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 03 Aralık 2018, 08:36:32 »
Cevabın için teşekkürler , konunu takip edicem :) ben steroidsiz yapıldığına inanıyorum şahsen ben yaptım bence yani tabi ki çok düşük yağ oranlarında değilim %8 falan değil fakat kilo yağ oranı olarak çoğu kişinin steroidli diyeceği bi vucuda rahat ulaşılıyor sadece istikrar ve düzgün protein almak lazım . Güzel saçlara kavuşmamız dileğiyle :D ..
İstikrar çok önemli dediğin gibi ağır bir irade gerekli o da sende varsa ne mutlu sana :)

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 04 Aralık 2018, 19:52:40 »
Hayırli olsun ekiminiz güzel gidiyor sanırım ikimci ekim sonrasi pigmentasyon yaotırmişınız peki ikinci ekimi yaptirdiktan sonra pigmentasyon da bozulma oldumu veyahut ekilen sacların cıkışlarına az da olsa zararı varmıdır şu an saçlarıniz kısa cevrenizdekiler sac derinizdeki farklılığı anlayabiliyorlar mı fotolara bakınca bayağı kapatıcılığı var gibi gözüküyor benim de düsüncem var pigmentasyon konusunda rahatlıkla önerirmisiniz kalicılığı ne kadar ikerleyen zamanlarda renk degisikliği ve bozulma gibi sorunlar oluyor mu?Biraz fazla soru sordum k.b😀  cok merak ettiğim bir konu.

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 05 Aralık 2018, 09:15:51 »
Hayırli olsun ekiminiz güzel gidiyor sanırım ikimci ekim sonrasi pigmentasyon yaotırmişınız peki ikinci ekimi yaptirdiktan sonra pigmentasyon da bozulma oldumu veyahut ekilen sacların cıkışlarına az da olsa zararı varmıdır şu an saçlarıniz kısa cevrenizdekiler sac derinizdeki farklılığı anlayabiliyorlar mı fotolara bakınca bayağı kapatıcılığı var gibi gözüküyor benim de düsüncem var pigmentasyon konusunda rahatlıkla önerirmisiniz kalicılığı ne kadar ikerleyen zamanlarda renk degisikliği ve bozulma gibi sorunlar oluyor mu?Biraz fazla soru sordum k.b😀  cok merak ettiğim bir konu.

Teşekkürler. İkinci ekim sonrası pigmentasyon yaptırmadım, öncesinde yaptırdım. Ekimi yaptırdıktan sonra öyle aman aman bir bozulma olmadı ya da saç çıkışlarında zararı olmadı. Kafama çok aşırı dikkatli bakanlar bir değişiklik olduğunu sezebiliyorlar ancak bu hadiseyi 2-3 defa yaşamışımdır onda da tam anlayamıyorlar kafalar soru işareti anlayacağın :) Renk konusuna gelecek olursak renk zamanla açılıyor. Tabi bu kullanılan boyaya da bağlı ben dövme boyası kullandırtmadım bitkisel olanlardan yapıldı. Kafadan çıkma süreside yine senin cildine metabolizmana terlemene bağlı olarak 3-5 yıl aralığında. Ben haftada 4 gün spor yapan biri olarak şuanda 2. seneye gireceğim ve durumdan çok memnunum. Tabi bu yapılan işlemede bağlı oluyor. İkinci ekim öncesi seyrek alan çok olduğu için koyu kahve ile normalde 2-3 seanslık bir işlemi 5-6 defa yaptırdım. Haliyle ilk zamanlar koyu oldu ama zamanla açıldı ve şimdiki halini aldı hatta sayfaların biraz gerisine gidersen pigmentasyon sonrası bir foto atmıştım oradan görebilirsin. Ama senin kafanın durumu nasıldır bilemem. Saçların varsa açık alan çok yoksa sık yaptır fark edilmez. Açık alanın çok ise vur kafayı 1 numaraya seyrek pigmentasyon yaptır ön çizgiyide hafif geride ve şakakları biraz içe doğru yaptır öyle dolaş sana naçizane tavsiyem budur (:

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 05 Aralık 2018, 16:36:21 »
Eyvallah teşekürler bilgiler için kafam cok açik degil ama seyrek bayağı dipler rahatlıkla görünüyor ikinci ekim yaptırmayı düşünüyorum seyrek kalırsa bu işlemi yaptıracağım kel gözükmemek için ne gerekiyorsa ona yöneliyorum😀

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 05 Aralık 2018, 16:38:26 »
pigmentasyon Bölümünde yaptırdığınız yerin adını yazıp bir iki foto ekleyip açıklama yaparsanız iyi olur bu konuda güvenilir örnek olması yaptırmayı düşünen arkadaşlar için gerekli dostum.
Global Moderator

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 06 Aralık 2018, 15:55:18 »
pigmentasyon Bölümünde yaptırdığınız yerin adını yazıp bir iki foto ekleyip açıklama yaparsanız iyi olur bu konuda güvenilir örnek olması yaptırmayı düşünen arkadaşlar için gerekli dostum.
Evet haklısın hintell ben daha öncede o kısımda konu açmayı düşündüm fakat orada  konu açmak için öncesi sonrası fotoğraf eklemem lazım ama elimde öncesine ait fotoğraf olmadığı açmadım malesef. Belki bu konuyu takip eden arkadaşlar için burası yeterli olabilir diye düşünüyorum. Bu arada pigmentasyonu HFS Center ' da yaptırdım yeri Mecidiyeköy'de Serkan Bozkurt isimli uzman yapmakta.

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 13 Aralık 2018, 10:49:50 »
Sırasıyla 2. 3. 4. ay tamamlandı beklemeye devam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 13 Aralık 2018, 18:20:31 »
şuan güzel duruyor gayet çıkışlar başlamıştır ufak ufak
Global Moderator

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 13 Aralık 2018, 19:37:17 »
şuan güzel duruyor gayet çıkışlar başlamıştır ufak ufak
Hintell sence ön taraftaki seyreklikler kapanır mı ? Şuanda baktığımda tüy tüy olanlar var sadece ve aralarda gördüğüm 3-4 cm uzunlukta olan saçlar var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 13 Aralık 2018, 19:44:47 »
Kapanır kardeşim güzel olur sonuç ama daha erken
Global Moderator

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 20 Aralık 2018, 10:43:16 »
4. Ay prp si yaptırdım son durum bu şekilde

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 20 Aralık 2018, 11:01:42 »
Gayet güzel duruyor hocam saçlar kendine gelmiş kimse şuan saç ektirdin mi demez

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 20 Aralık 2018, 11:47:19 »
Çok güzel duruyor saçlar ve çok güzel olucak inşallah
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram