Gönderen Konu: Estemylife 17.08.2018 2.operasyon 2400 greft  (Okunma sayısı 12732 defa)

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Estemylife 17.08.2018 2.operasyon 2400 greft
« : 27 Ağustos 2018, 20:21:11 »
Merhaba Arkadaşlar,

Forumun uzun zamandır takipçisi olarak ilk ekimimi paylaşamasamda 2. seansımdaki deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. İlk ekimim 2014 kasım ayında 3.500 greftle gerçekleşti ve o yılda Hasan hoca 2- 2,5 sene sonra tekrar geleceğimi ve ikinci seansı yapacağını söyledi. Çünkü 23 yaşımda ektirmiştim ve dökülmem devam ediyordu keza onlarda döküleceğini söyledi ve öylede oldu :) Özellikle askerde fazlasıyla bi saç kaybı yaşadım ama hep strestendi. Velhasıl kelam kısa dönem askerliğmden sonra ekime hazırdım fakat biraz daha beklemek istiyodum dökülenler dökülsün diye çünkü ilaçlarla bi yere kadar geçiştirebilirdim bu sebeple geçici bir uygulama olan simulasyon işlemi yaptırdım memnunda kaldım böylede kullanabilirdim ama insan saçlı olmak istiyor :) Ekime girmeden bi 8-9 ay kadar proscar kullanıp ekime öyle girmeyi düşünüyodum fakat cinsel istekteki azalış ve yumuratalıklarımdaki ağrılar canımı cok sıktı. 2 ay sonra bıraktım (gerçekten tehlikeli bir ilaç). Onun yerine xpecia devam ettim sabah aksam olacak sekılde. Nihayet 1 hafta kala bıraktım ve 2. ekime girdim. Yoğunlukla Fatma hanım ilgilendi Hasan hoca kanalları açtı ve beni biraz azarladı :) Sebebide neden prp lere gelmediğim ve protein tozu - aminoasit kullandığım için. Bodybuilding ile ilgileniyorum zaman zaman kullanıp bırakıyorum dedim fakat özellikle aminoasitlerin saçlarda olumsuz etki ettiğini söyledi sanırım haklıda. Aminoasitte bulunan kreatin büyüme hormonuna etki ettiğinden dht salgılamasında da başrolde(internet araştırmaları, bilimsel makalaler vs.). Sağolsun çok ilgili para onlar için 2. planda ben ilk zamandan zaten böyle olduğunu biliyodum fakat yeni verdikleri garanti belgeside bunun naçizane örneği. Bu her ekim merkezinin yapacağı iş değil.

Ekime gelecek olursak burdan merak eden arkadaşlar için söyleyeyim ben llk ekimimi iğneyle anestezi yaptıran biri olarak ilk 10 dakika canım çok yanmıştı ömrümden ömür gitmişti ee bide adrenalinde var işin içinde eyvah eyvah. Ama sonra duydumki iğnesiz anestezi tekniği çıkmış ve çok sevindim. Yattım masaya kurbanlık koyun gibi başladılar basıncla vermeye inanın hiçbişey hissetmedim sadece çok ince yerlerde (kulak arkası tarafları) az bir ağrı yaşattı o kadar. Tepe kısmında da bi ara basıncı verdiler üstünden iğneyle geçtiler sonra kız kalktı yerınden mola için dedim ne zaman devam ediceksiniz anesteziye dedi ki çoktan bitti :) Şok oldum ve bi rahatlama geldi :) yani anlayacagınız ekımım cok rahat cok relax gectı. Kanamam fazla oldu dediler bunun sebebi kullandığım xpecia ve yaptığım spordu sanırım. Bir ara Ahmet beydi sanırım o geldi ve dedi ki sizin kanamanızın cok olması bızım ıcın kötü fakat sizin için cok iyi o greftler cok iyi beslenicek dedi. Bu güzel bişeydi benim için :) Cok fazla calısılmasını ıstemedım donörün hırpalanmaması için ki öylede oldu cok temiz bir alım yaptılar. 3.seans bile cıkar ilerki dönemlerde. Ne sebeptendr bilmiyorum ama az ekilen ve dagınık yapılan ekımlerın basarısını bu forum sayesınde cok gordum.

Şuanda kafamda simülasyon olduğu için fotografları iyi analiz edemeyeblirsiniz ama elimden geldiğince istenilen açılarda fotoğraflar paylaşmayı dusunuyorum. Hayırlısıyla iyi bir sonuç yakalarım inşallah

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife 17.08.2018 2.operasyon 2400 greft
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2018, 20:24:06 »
Ekimden sonraki lk gün

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2018, 21:56:42 »
ekimin hayırlı olsun
Kafanda pigmentasyon mu var?

Hmtaksz

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2018, 22:40:21 »
Hayırlı olsun ekime girmeden tıraşlı foto var mı ? Öncekiler saç yoğunluğunun nerede çok nerede az olduğu belli olmuyor ?

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2018, 23:15:32 »
ekimin hayırlı olsun
Kafanda pigmentasyon mu var?

Evet açıklamaya yazmıştım simülasyon yaptırdım diye ama gözden kaçırmıssınız sanırım

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2018, 23:20:02 »
Evet açıklamaya yazmıştım simülasyon yaptırdım diye ama gözden kaçırmıssınız sanırım

Evet uzuncana olunca “hızlandırılmış tur” şeklinde okudum. Göremedim , tekrar hayırlı olsun umarım tatmin edici bşr sonuç ile kaptırsın süreci

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2018, 23:20:22 »
Hayırlı olsun ekime girmeden tıraşlı foto var mı ? Öncekiler saç yoğunluğunun nerede çok nerede az olduğu belli olmuyor ?

Traşlı olarak fotoğraf çekmediler ama öne daha çok yoğunluk verdiler arkalara doğru serpe serpe gittiler.

Hair-dryer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2018, 23:35:05 »
Hayırlı olsun, umarım istediğin sonuç olur. Ücret ne ödedin hocam, ekim ne kadar+ hiperbarik oksijen ne kadar?

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2018, 23:47:21 »
Hayırlı olsun, umarım istediğin sonuç olur. Ücret ne ödedin hocam, ekim ne kadar+ hiperbarik oksijen ne kadar?
Teşekkürler, ücret konusunu paylaşmam pek etik olmaz çünkü kişilerin açıklığı vs gibi durumlar yüzünden değişkenlik gösteriyor. Estemylife'a herkesin ödediği tutar aynı değildir zaten, ama merkezin baremi 4000-6000 tl arası. Hiperbarikte bayram öncesi cok sıra olduğu ıcın giremedim zaten 3 gun gecıncede girmenın oek bır anlamı yok o yuzden almadım.

Hair-dryer

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2018, 23:49:21 »
Kanal açma işlemini hasan akıl kendisi mi yaptı peki baştan sona kadar?

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Ağustos 2018, 00:03:26 »
Kanal açma işlemini hasan akıl kendisi mi yaptı peki baştan sona kadar?
Evet kendisi yaptı baştan sona kadar

hızlıamakel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2018, 12:29:35 »
Smilasyon harika görünüyor resimlerde ,canlı nasıl merak ettim harbiden gün içerisinde etrafındakiler  smilasyon olduğunu yada bir gariplik olduğunu farkediyorlarmıydı ?
Hasan akıl banada tercih edilebilecek biri gibi geliyor bu ilk ekimden kalanların hepsi onun ektiklerimi.
Birde smilasyonu nerde yaptırdınız?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Ağustos 2018, 13:04:22 »
Hayırlı olsun ekımınız özenle çalışılmış pingmemtasyon öncesi fotonuz var mı?
Global Moderator

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Ağustos 2018, 14:39:07 »
Hayırlı olsun ekımınız özenle çalışılmış pingmemtasyon öncesi fotonuz var mı?
Pigmentasyondan hemen sonrası var iş görür mü :)

Chiquita

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Ağustos 2018, 14:45:36 »
Smilasyon harika görünüyor resimlerde ,canlı nasıl merak ettim harbiden gün içerisinde etrafındakiler  smilasyon olduğunu yada bir gariplik olduğunu farkediyorlarmıydı ?
Hasan akıl banada tercih edilebilecek biri gibi geliyor bu ilk ekimden kalanların hepsi onun ektiklerimi.
Birde smilasyonu nerde yaptırdınız?
Merak edip dibine kadar girmedikleri sürece anlasılan bir durum yada gariplik olmuyor. İlk ekimden de kalanların hepsi onun ektikleri. Simulasyonu Hfs de yaptırdım
« Son Düzenleme: 29 Ağustos 2018, 00:42:13 Gönderen: Chiquita »

Facebook Twitter Instagram