Gönderen Konu: Saç Ekimi ve Doktor Tercihi İçin Faydalı Bilgiler  (Okunma sayısı 21018 defa)

savaş11

• Full Member
sacekimisonuclari sitesinin faydalı ve etkili olmasındaki en önemli neden kişiye özel konu başlıgı altında paylaşımlarda bulunulmasıdır. Saç ekimini paylaşan kişinin sürecini takip etmesi gerekse paylaşımı takip eden kişilerin  bilgi kirliligi olmadan düzeyli sohbet ortamında gerçekleştirdigi için insanlar tarafından takip edilen bir site olmuştur. Bundan dolayı da kişilerin  sadece kendi ekimleriyle ilgili paylaşımlarda bulunarak  konunun dagılmaması ve ilk kez okuyan kişinin de ekim sürecini başından sonuna kadar kafa karışıklıgı olmadan takip etmesi için , saç ekim merkezleri ve doktorlarla ilgili paylaşımları sohbetleri bu konu başlıgı altında yapmanın daha faydalı olacagını düşünerek açmak istedim.  Farklı fikir ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz arkadaşlar...

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: Saç ekimi ve merkezleri hakkında sohbet sayfası
« Yanıtla #1 : 13 Şubat 2015, 23:45:40 »
 Dostum siteyle ilgili kaygılarında sana katılıyorum ama yakında o bahsettiğin konulardaki ilgisiz mesajları silerim,şimdilik dursun bir zararı yok,site admini biraz temizlik yaparsa hiç sorun kalmaz :) ama çoğu sitede ilgisizlikten paylaşımlar saçma sapan hale geliyor,örneğin bir saçımtedavisi var paylaşımlar saçma sapan,30 sayfa bir şeyler yazılıyor arıyorsun aralarından foto yok ortada :)konu sahibinden başka her kes yazmış,geçenlerde sitenin içeriğinin büyüklüğünü kıyasladım bizim site şu an oranın üçte biri büyüklüğünde,gözlerime inanamadım çok saçma geldi harbiden :) yani bizim site yeni ve paylaşımlar oraya göre çok az olmasına rağmen demekki oranın içi ne kadar boş düşünün artık,foto yok bir defa içeriğin az olmasının sebebi bu yani benim hiç bakmadığım umursamadığım bir yer orası ama oranın adminine gıcığım biraz aklıma gelmişken yazayım dedim :)
 Bu sitenin kurulma sebebide ordaki adminin yaptığı tuhaf işlerin bir neticesidir,o yüzden biz onlar gibi olmayacağız dostum ,her şeyi kendi haline bırakıp dürüst ve temiz paylaşım yapılabilecek bir ortam hazırladıktan sonra site amacına ulaşacaktır zaten,sonuçta bizler burda Tr de saç ekim işinin ne kadar yozlaştırılmış ve insanları nerdeyse dolandırılıp sağlıklarıyla oynandığı ticari bir iş haline getirildiğinin farkına varmış olan insanlarız,çoğu kişi malesef bunun henüz çok farkında değil,hatta siteyi ilk açtığımızda amacım saç ekim mağdurlarını bulup burda sonuçlarını yayınlamalarını sağlamaktı,ne yazıkki ülkemizde insanlar o kadar bilinçli değil,bana oldu başkalarınada olsun havası hakim nerdeyse çoğu kişide,insanlar o kadar basit düşünüyorlarki sanki kendilerine ekim yapan kişileri sahiplenme koruma içgüdüsü gelişiyor bir yerden sonra,üç tel bir şey çıkıyor adamın kafada ona rağmen ektirdiği yeri öven çok adam gördüm,kimse yanlış bir karar verip yanlış bir doktor  yada merkez tercihi yaptığını itiraf etmek istemiyor,bazen itiraf edenlerde namus meselesiymiş gibi foto paylaşmak istemiyor,  çektiği kafa fotoğrafının internette yayınlanmasından müthiş derecede korkup sanki bir yerleri deşifre olacakmış gibi hisseden bir sürü insan var,halbuki mantıklı hiç bir sebepleri yok böyle düşünmeleri için,sebep gösterebilecek olanada saygım sonsuz,neyse fazla uzattım umarım sitemiz amacına ulaşır ve doğru ekim merkezlerini insanlara göstererek kişilerin doğru yerleri tercih etmelerine vesile olur,bu uğurda bizlerde buna vesile olup iyi dualar alırsak ne mutlu bize...

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 14 Şubat 2015, 16:27:07 »
Bazen off-topic tartismalar yapiyorum ben de ama bunlar zararsiz paylasimlar. Sanmiyorumki okunurluga etki etsin.
Reci bu sitenin potansiyeli var. Sacimtedavisi reklam batagina saplanmis, acikcasi berbat bir site. Burasi guzel, samimi, ilgili herkes. Insallah boyle de devam eder.
Donanimhabere girince basim donuyor, sacim tedavisine girince, midem bulaniyor.
Burasi hernekadar potansiyeline henuz ulasamamis olsa da zaman icinde guzel noktalara gelecektir.
Dostum siteyle ilgili kaygılarında sana katılıyorum ama yakında o bahsettiğin konulardaki ilgisiz mesajları silerim,şimdilik dursun bir zararı yok,site admini biraz temizlik yaparsa hiç sorun kalmaz :) ama çoğu sitede ilgisizlikten paylaşımlar saçma sapan hale geliyor,örneğin bir saçımtedavisi var paylaşımlar saçma sapan,30 sayfa bir şeyler yazılıyor arıyorsun aralarından foto yok ortada :)konu sahibinden başka her kes yazmış,geçenlerde sitenin içeriğinin büyüklüğünü kıyasladım bizim site şu an oranın üçte biri büyüklüğünde,gözlerime inanamadım çok saçma geldi harbiden :) yani bizim site yeni ve paylaşımlar oraya göre çok az olmasına rağmen demekki oranın içi ne kadar boş düşünün artık,foto yok bir defa içeriğin az olmasının sebebi bu yani benim hiç bakmadığım umursamadığım bir yer orası ama oranın adminine gıcığım biraz aklıma gelmişken yazayım dedim :)
 Bu sitenin kurulma sebebide ordaki adminin yaptığı tuhaf işlerin bir neticesidir,o yüzden biz onlar gibi olmayacağız dostum ,her şeyi kendi haline bırakıp dürüst ve temiz paylaşım yapılabilecek bir ortam hazırladıktan sonra site amacına ulaşacaktır zaten,sonuçta bizler burda Tr de saç ekim işinin ne kadar yozlaştırılmış ve insanları nerdeyse dolandırılıp sağlıklarıyla oynandığı ticari bir iş haline getirildiğinin farkına varmış olan insanlarız,çoğu kişi malesef bunun henüz çok farkında değil,hatta siteyi ilk açtığımızda amacım saç ekim mağdurlarını bulup burda sonuçlarını yayınlamalarını sağlamaktı,ne yazıkki ülkemizde insanlar o kadar bilinçli değil,bana oldu başkalarınada olsun havası hakim nerdeyse çoğu kişide,insanlar o kadar basit düşünüyorlarki sanki kendilerine ekim yapan kişileri sahiplenme koruma içgüdüsü gelişiyor bir yerden sonra,üç tel bir şey çıkıyor adamın kafada ona rağmen ektirdiği yeri öven çok adam gördüm,kimse yanlış bir karar verip yanlış bir doktor  yada merkez tercihi yaptığını itiraf etmek istemiyor,bazen itiraf edenlerde namus meselesiymiş gibi foto paylaşmak istemiyor,  çektiği kafa fotoğrafının internette yayınlanmasından müthiş derecede korkup sanki bir yerleri deşifre olacakmış gibi hisseden bir sürü insan var,halbuki mantıklı hiç bir sebepleri yok böyle düşünmeleri için,sebep gösterebilecek olanada saygım sonsuz,neyse fazla uzattım umarım sitemiz amacına ulaşır ve doğru ekim merkezlerini insanlara göstererek kişilerin doğru yerleri tercih etmelerine vesile olur,bu uğurda bizlerde buna vesile olup iyi dualar alırsak ne mutlu bize...

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 14 Şubat 2015, 20:41:27 »
Sitemizde potansiyel var sana katılıyorum bikkembergs ama bu potansiyel paylaşımların ve katılımların çok olmasından ziyade daha çok saç ektirecek kişilerin saç ekimi merkezi ve yahut doktor tercihi yaparken işini kolaylaştıracak bilgiler içermesinden kaynaklı olmasını tercih ederim,tabiki paylaşım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur ama ne yazıkki tek başına paylaşımlarda yetersiz oluyor,Tr de ne yazıkki bu saç ekimi işi o kadar sömürüye açık bir iş halini almışki malesef saç ekimi operasyonunun teknik kısımlarınıda öğrenmemiz gerekiyor ,yoksa tercih yaparken doğru yeri bulmak imkansız gibi bir şey,o yüzden bu başlık altında bundan sonra bu konuda bilgilendirici olacak bazı paylaşımlar yapmayı düşünüyorum,sizlerde aklınıza gelen herhangi bir konuda aktif olarak katılıp görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum...

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 14 Şubat 2015, 20:47:21 »
Hlc ile ilgili italyan sitesinde gördüğüm bir paylaşımdan başlayalım daha sonra Tr deki en iyi ekimcilerin cm karedeki greft skorlarının sıradan merkezlere göre ne kadar farklı olduğunu gösteren fotolar paylaşacağım ama bunu bugün sadece bu hlc de ektiren italyanın fotolarını paylaşacağım,aslında daha çok paylaşım var ama bu çocuğun ekimi hlc yi tercih edebilecek açıklığa sahip olanlar için güzel bir örnek...

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 14 Şubat 2015, 20:51:27 »
Sırasıyla  ikinci ,üçüncü ,dördüncü ve dokuzuncu ay fotoları;

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 14 Şubat 2015, 21:01:16 »
Greftlerin kanallara yerleştirildiği sıcağı sıcağına çekilmiş fotoda skorun ne kadar yüksek olduğu hemen farkediliyor,üstelik düzensizde değil ,üstüste binmiş greft yok,buda demek oluyorki her kanalda bir greft var,öyle zoraki aynı  kanallara greft sıkıştırılma olayı yok,Tr de ekim merkezlerinin yaptığı en büyük sahtekarlık bu,cm karede  yüksek kanal sayılarına ve buna paralel yüksek greft sayılarına ılaşmak çok zor ve uğraş isteyen bir iş,ee tabi durum böyle olunca bizim milletin kafası çok güzel çalışır böyle şeylere bulmuşlar pratik bir yöntem  >:(,bunu daha sonra fotolarla göstereceğim...
İtalyan çocuğun ikinci aydaki hali bizim liedholmun şu andaki durumuna nasılda benziyor,liedholmün şu an daha sık ama tahminim ikinci ayda bu çocuğun seyrinde ilerleyecek durumu,zaten ekim merkezlerine göre manzaralar hep aynı olmakta,saç ekiminin birde böyle garip bir yönü var....

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 14 Şubat 2015, 21:06:52 »
Greftlerin kanallara yerleştirildiği sıcağı sıcağına çekilmiş fotoda skorun ne kadar yüksek olduğu hemen farkediliyor,üstelik düzensizde değil ,üstüste binmiş greft yok,buda demek oluyorki her kanalda bir greft var,öyle zoraki aynı  kanallara greft sıkıştırılma olayı yok,Tr de ekim merkezlerinin yaptığı en büyük sahtekarlık bu,cm karede  yüksek kanal sayılarına ve buna paralel yüksek greft sayılarına ılaşmak çok zor ve uğraş isteyen bir iş,ee tabi durum böyle olunca bizim milletin kafası çok güzel çalışır böyle şeylere bulmuşlar pratik bir yöntem  >:(,bunu daha sonra fotolarla göstereceğim...
İtalyan çocuğun ikinci aydaki hali bizim liedholmun şu andaki durumuna nasılda benziyor,liedholmün şu an daha sık ama tahminim ikinci ayda bu çocuğun seyrinde ilerleyecek durumu,zaten ekim merkezlerine göre manzaralar hep aynı olmakta,saç ekiminin birde böyle garip bir yönü var....
Reci kac greft ekmisler bu cocuga?

savaş11

• Full Member
Ynt: Saç Ekimi ve Doktor Tercihi İçin Faydalı Bilgiler
« Yanıtla #8 : 14 Şubat 2015, 21:16:51 »

[/quote]
Bazen off-topic tartismalar yapiyorum ben de ama bunlar zararsiz paylasimlar. Sanmiyorumki okunurluga etki etsin.
Reci bu sitenin potansiyeli var. Sacimtedavisi reklam batagina saplanmis, acikcasi berbat bir site. Burasi guzel, samimi, ilgili herkes. Insallah boyle de devam eder.
Donanimhabere girince basim donuyor, sacim tedavisine girince, midem bulaniyor.
Burasi hernekadar potansiyeline henuz ulasamamis olsa da zaman icinde guzel noktalara gelecektir.

bikkembergs kardeş söylediklerinde haklısın bu sitede paylaşım ve yorumlar ,seviye ve saygı içerisinde konuşuldugu için diğer sitelerden farklı oldugunu düşünüyorum. Malum diğer sitelerde farklı nicklerle yazan ve reklam yapanlar cogunlukta istedigin kadar nick alabiliyorsun lakin bu sitede istesende farklı niclerle yazman cok zor lakin ip adresinden bir adet nick alındıgından bu sitede fazla simsar olmaz. Senin paylaşımlarında problem yok bikkembergs daha dogrusu burada bende dahil off-topik tartışmalarda bulunuyoruz normalde aslında. Bu sayfayı açmamdaki neden genel konularında konuşuldugu bir yer olması içindi.
   Reci dostum gercekten bu site  saç ekimiyle ilgili paylaşımların yapıldıgı başarılı ve kalteli bir site oldu. Burayı kurdugun zamandan beri sana hep söylemişimdir , internette saç ekimiyle ilgili  bu site kadar fayladı olabilecek başka bir yer olmayacak . Ben ilk ekimde hüsrana ugramış olmamdaki en büyük neden ,internette araştırma yapmama ragmen ekim merkezleriyle ilgili saglıklı ve örneklerin oldugu bilgilerin olmamasıydı. Biliyorsun ben sitene ilk geldigimde başımdan gecen basarısız saç ekimini paylaşarak bir faydam olması içindi . Bunu da azcok olsun yaptıgımı düşünüyorum .seninde söyledigin gibi Türkiye de saç ekimi magduru cok var lakin kimsenin tepkisi ve hakkını araması gibi sıkıntısı yok. Benim yakından tanıdıgım kişiler arasında öyle yerlere ekim yaptırarak hüsrana ugramış kişiler varki , ikinci ekimi orada yaptırarak kafasını düzeltirmeye çalışıyorlar. Bizim toplumuza özgü bir hareket bu göz göre göre nallanıyor insanlar. Forumlarda pek denk gelmedigim ekim merkezleri varki komisyon vererek berberlerle çalışan ve kafaları katleden yerler ...sen paylaşım ve fikirlerinle cogu kişiye yardımcı oldugunu biliyorum dostum ve tşk ediyorum kendi adıma ...
« Son Düzenleme: 14 Şubat 2015, 21:47:06 Gönderen: savaş11 »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 14 Şubat 2015, 21:19:59 »
2200 greft ekmişler bikkembergs,aynı bizim dreamboy gibi yalnız onun açıklığı biraz daha fazlaydı..
Dostum  güzel sözlerin için teşekkürler,seninde dediğin gibi farklı nick olayı ıp olayından dolayı sitemizde mümkün değil,diğer sitelerde bunu yapabilirler ama işlerine gelmiyor,çünkü mesaj sayısına oynuyorlar yani traj onlar için daha önemli...

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Şubat 2015, 21:28:37 »
2200 greft ekmişler bikkembergs,aynı bizim dreamboy gibi yalnız onun açıklığı biraz daha fazlaydı..
Dostum  güzel sözlerin için teşekkürler,seninde dediğin gibi farklı nick olayı ıp olayından dolayı sitemizde mümkün değil,diğer sitelerde bunu yapabilirler ama işlerine gelmiyor,çünkü mesaj sayısına oynuyorlar yani traj onlar için daha önemli...
Adamlar 3 mesaj atmadan resimleri goremezsin gibi sacma sapan bir ozellik eklemisler.
Cop mesajlarla dolu. Tenezul edip silmiyorlar bile bu mesajlari. :)
Abi 2200 greft biraz cok degil mi yav? Tamam dense pack de, bu adamin 2 kati acikligi olan Ejdere Koray 3bin ekti.

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #11 : 14 Şubat 2015, 22:30:42 »
  1 ay önce bir arkadaşım saç ektirmek için  bir kliniklr görüşmek için randevu aldıgı söylediginde hem şaşırdım hemde bana sormasına sevinmiştim onu uyaracagım için. Bu arkadaşım forumlardan tanıdıgım birisi degil cok eskiden tanıdıgımdı. Bende ona  son dönemlerde ekimlerinde nekroz vakalarının oldugunu ve ekim içinde riskli bir yer oldugunu iyice araştırmasını hatta birkaç dr. önererek hepsinin fikrini almasını söylemiştim lakin 5-10 gün sonra tesadüfen aradıgımda  ekim yaptırdıgını söylediginde şaşırmıştım . Ekimden sonra 4-5 günde arkadaşım doktoruna gönderdigi kafasının resminde ,iltihaplanma oldugunu ve antibiotige başlamasını söyledi. Aslında maddi olarakta saç ekimine en üst limitte para verebilecek birisi olmasına ragmen ,bazen olacaklara mani olamıyor insan....
    Örnek olması için resimlerini paylaşayım ( ekimden sonraki 4-5 gün fotoları )
« Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 00:20:36 Gönderen: savaş11 »

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #12 : 14 Şubat 2015, 22:34:00 »
15. Gün fotosu

vincenzo234

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 15 Şubat 2015, 15:01:40 »
İlhan Serdaroğlu kesinlikle benim gözümden düştü, adam bağdat caddesinin ortasında klinik açmış ama her yaptığı ekimden sonra ektirenin ya kafası iltihaplanıyor ya nekroza sebebiyet veriyor.Hal buysa tek çaresi var İlhan Hoca'nın ya ekim yapan hemşireleri eğiteceksin yanlışlarını tespit edip elimine etmeye uğraşacaksın bu yanlışları ha yok yapmıyorsan bunu o zaman o hemşireyi değiştireceksin, asla ama asla 2000 liraya da ekse ben İlhan Serdaroğlu'na gidip de kafa derimi öldürmesini göze almam bu saatten sonra.
« Son Düzenleme: 15 Şubat 2015, 16:20:25 Gönderen: vincenzo234 »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 15 Şubat 2015, 16:14:28 »
Çok kötü görünüyor yani tam bir nekroz sözkonusu,ilerde o bölgeler iyileşince pasparlak bembeyaz bir alan çıkacak ortaya. Daha önce sümüklü süloda olmuştu bu mevzu ,ısrarla kafasının o bölgesinin fotosunu koymuyordu,kötü niyetli bir çocuk değil ama üstüne düşüp insanları uyarmadı tersine övüp durdu bu ilhan sedaroğlunu,hani stockholm sendromu diyorlar ya ona çok kolay tutuluyor bazı insanlar...
Bu videodaki vicdansız şahıs gibi kanal açıyorlar heralde:

https://www.youtube.com/v/xVf9sOuxkoE

Facebook Twitter Instagram