Gönderen Konu: Saç Ekimi ve Doktor Tercihi İçin Faydalı Bilgiler  (Okunma sayısı 21025 defa)

Mr.Dreamboy

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç Ekimi ve Doktor Tercihi İçin Faydalı Bilgiler
« Yanıtla #16 : 15 Şubat 2015, 19:04:10 »
Bunu aylarca söyledim lateral kötü degil ama bunu hosson ve jerry wong yapıncadegil her hastaya ayrı slite yapıyorlar türkiyede lateral i en iyi yapn koray gibi duruyor onun dısında türkiyede begendimiz 3 yerinde iğne ile ekmesi keser kul hlc tesadüf olamamalı hele keserin iğneyle yaptıgı muht ekimler ortada şu attıgım resme çok deger veriyorum bilmiyorum abartıyormuyum ama kitaplarda okutulmalı bence:))

burqa1

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 15 Şubat 2015, 22:34:01 »
sen git okadar para ver adam seni mafetsin koysun ortaya tutucan o adamı bi güzel seviceksin doktorlarımıza biraz sert konusmadıgımızdan yumusak konustugumuzdan üstümüze cıkıolar bu iste hersey karsılıklı ben parayı veriyosam düdüğüde calıcam arkadas sen beni kandırıp ekiyosan dediklerinin harici bişeyle karşılaşmıcam dünyadaki en sorunsuz nerdeyse estetik operasyonların en basında gelen bir estetik operasyonda nası sen bunu becere biliyosun defalarca o doktoru seviceksin sevilmeyi öğrencek oda sonrasında bakıyım severekmi sevmeyerekmi yapıyomus isini canımı emanet ediyom sana kolaymı arkadasım parada veriyom üstüne allahtan belanımı istiyon yapsana adam akıllı

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 16 Şubat 2015, 23:19:27 »
sen git okadar para ver adam seni mafetsin koysun ortaya tutucan o adamı bi güzel seviceksin doktorlarımıza biraz sert konusmadıgımızdan yumusak konustugumuzdan üstümüze cıkıolar bu iste hersey karsılıklı ben parayı veriyosam düdüğüde calıcam arkadas sen beni kandırıp ekiyosan dediklerinin harici bişeyle karşılaşmıcam dünyadaki en sorunsuz nerdeyse estetik operasyonların en basında gelen bir estetik operasyonda nası sen bunu becere biliyosun defalarca o doktoru seviceksin sevilmeyi öğrencek oda sonrasında bakıyım severekmi sevmeyerekmi yapıyomus isini canımı emanet ediyom sana kolaymı arkadasım parada veriyom üstüne allahtan belanımı istiyon yapsana adam akıllı
Burqa ne dersen haklısın,bu yaptıkları hatayı kabul etmeleri lazım ama üstüne diyorlarki git antibiyotik kullan yani kısaca kafana iyi bakmadın iltihap kaptı diyorlar,bir defa o iş o kadar kolay değil,ben daha iltihap kapan bir kafa hiç duymadım,kesinlikle açılan kanallardan kaynaklanıyor,işlerini düzgün yapsalar bunlar olmayacak seninde dediğin gibi,insan bir kendini düzeltir ,bunlar aynı bizim yakınlarda bir benzin istasyonu var,haftada en az iki araçta dizelle benzini karıştırıyorlar ve deponun içine ediyorlar,halende düzeltemediler kendilerini ,bunlarda aynı bu zihniyetten işte anlamak mümkün değil....

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 16 Şubat 2015, 23:23:41 »
son günlerin popüler ekim merkezi hlc ile devam edelim daha sonraki zamanlarda bu dense packing mevzuyla ilgili paylaşımlara devam ederiz..
bu İtalyan hlc de 3000 greft ekmiş ,yalnız siteye bunun fotoğrafları hlc tarafından eklenmiş,yani bence bakın ama çok referans almayın;

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 16 Şubat 2015, 23:25:11 »
en son hali  5 aylık fotolar;

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 16 Şubat 2015, 23:29:32 »
buda 2800 greft gene hlc kendi eklemiş;

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 16 Şubat 2015, 23:37:06 »
https://www.youtube.com/v/8XZcL6uI9TY#t=144

bu videoda aynı şekilde kendileri tarafından youtube eklenmiş ,nedense dense packing neticesi hep kendi koydukları videolarda ve fotoğraflarda oluyor yani hlc için demiyorum cm kareye 50 greft civarına ulaşan ekimcilerin hepsinde bu olay var...

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 22 Mart 2015, 17:24:10 »
 Birbirinizi (daha doğrusu siteyi) övmüşsünüz...hakkınızdır. Yukarıda yazdıklarınıza göre felsefeniz "Herkes dikkatini çeken önemli bir konuyu diğerleriyle paylaşmalı" Tamam ben de öyle yapıyorum o zaman. Bu sitenin adı "saçekimisonuçları" Bu durumda bu ülkede saç ekimi konusunda (haklı veya haksız) lokomotif mertebeye yükselmiş kişi yada kliniklerin de kritike ediliyor olması lazım. Siteye bakıyorum...adını hiç duymadığım yer ve kişilerin adı rahatça geçiyorken "bize 5 tane saç ekim merkezi sayın" diye sokakta uzatacağımız mikrofonda adı ilk ve ortak olarak söylenecek yerlerin adının baş harfi bile geçmemiş. (siteyi tamamen okuyamadım yanılıyorsam düzeltin) . Bunun bir sebebi olabilir. O zaman "bu sitede bazı kişi ve kurumlar için sansür vardır" uyarısı koymak gerekecektir.  Bilgilenmeye çalışan biri olarak sitenin tutumu güvenimi sarsıyor. Şöyle düşünün. Siz bir Fransızsınız. Ve dolayısıyla Türk pop müziğine de Fransız kalmışşsınız. :)) Türkiye'ye geleceksiniz ve gelmeden önce Türk Pop müziği hakkında bir şeyler okumak öğrenmek istiyorsunuz. Benim internet siteme giriyorsunuz. Sitemin adı "Türkiye'de iyisiyle kötüsüyle Pop müzik . com "  Okuyorsunuz bakıyorsunuz tamam bişeyler öğreniyorsunuz ama...Allah Allah Tarkan yok...hadi diyorsunuz belki Tarkan'la küstür ...ama Sezen Aksu nerde? aaaa Ajda Pekkan da yok.   Anlatabildim mi?  Yani Tarkan, Ajda, Sezen olmayacaksa o sitenin adını "Türkiye'de pop müzik"  diye koymayacaksın.  "Benim sevdiğim Türk pop müziği sanatçıları" diye koyabilirsiniz mesela. Ama amaç Bu ülkede olan biteni sansürsüzce konuşmaksa...müzik olsun saç olsun....bazı adların anılmaması siteye güveni sarsıyor. Eğer o kişiler size kendilerini yasaklamışlarsa bunu da ilan etmelisiniz. Böylece sizin saç ekimi konusunda aklınıza takılanları paylaşmanız gibi ben de siteniz hakkında aklıma takılanları paylaştım. Sevgiler saygılar.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2015, 17:45:47 Gönderen: serhanizmir »
Serhanizmir

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 22 Mart 2015, 22:09:12 »
Sitemizle ilgili olumsuz ama açıksözlü açıklamalarınız için teşekkürler,olumsuz ve şüpheci düşünceleri olanların açıkça düşüncelerini saklamadan yazmalarını her zaman isteriz..yalnız bu düşüncelerinize oldukça şaşırdığımıda belirtmeden geçemeyeceğim,öncelikle sitemizle ilgili yeterli bilgiye sahip olmadığınızı düşünüyorum,belki o yüzden böyle düşünüyor olabilirsiniz..
Kısaca size şöyle açıklayayım,sitemiz saç ekimi ile ilgili forumlarda yazan bir kaç arkadaş grubunun isteği doğrultusunda geçen sene kuruldu,ne yazıkki yeni bir site isteyen arkadaşlarımız siteyi onların istediği gibi  kurunca yüzüne bile bakmadılar,aslında haklılardıda çünkü site yeni olduğu için pek hareketlilik yoktu,işin gerçeği bende siteyi öylece kendi haline bıraktım,taki savaş11 arkadaşımız siteyi bir yerlere getirmek için uğraş verene kadar,kendisi sayesinde burda paylaşım yapan epey bir arkadaşımız oldu,bir nevi siteyi aktive etti ve şu an birinci yılı yeni dolmasına rağmen site gelecek vaad ediyor,sitenin geldiği son durum son bir kaç ay içerisinde olmuştur..
Sizin bahsettiğiniz ekimcilerin kim olduğunu çok anlamamakla birlikte şu an sitede ekim örnekleri  olan doktorların burda bulunmasının çok özel bir sebebi bulunmamaktadır ve daha çok burda paylaşım yapan arkadaşlarımızın ortak bir arayışın sonunda ekim yapılacak doktora karar verildiği için örneğin bir zekeriya kula ait daha çok ekim örneği olmaktadır,yoksa isteyen istediği konuyu açar burda bunun önüne hiç bir engel koymayız,hatta burda kime ait olursa olsun ne kadar çok ekim örneği olursa bizde bundan memnuniyet duyarız,bu konu bu kadar açıktır ....
Birde isim kim olursa olsun o şahısla ilgili bildiğimiz doğru ve yanlışları mutlaka paylaşırız,kimseden çekincemiz yoktur,sizin kendi açtığınız konuda üstü kapalı bahsi geçen bayan doktor tahminim melike külahçı olmalı eğer oysa onun hakkında bildiğim tek şey transmette çalıştığıdır,geçmişte ekim örneklerini nette görmüş olmama rağmen şu an çok hatırlamıyorum,sanırım sizde benim gibi bu işte yıllandığınız için melike külahçı gibileri az çok biliyorsunuz ama bu işi yeni takip edenler malesef bilmiyorlar  ve nette hiç örneği olmadığı için bilmemeleri çok doğal,ben şahsen eskiden sacekimiforumu adlı siteden kendisini hatırlıyorum ve şu an o site çalışmıyor....

serhanizmir

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 22 Mart 2015, 23:49:21 »
Yanıt için teşekkürler. Refleks olarak "ben site hakkında olumsuz bir şey yazmadım" diye başlayıp "sadece öğrenmek için soru sordum" diyecektim ama..."...siteye olan güvenim sarsılıyor..." şeklinde bir cümle kurmuşum. Geç de olsa bu cümlemi düzeltir "siteye olan güvenimin sarsılmaması için soruyorum" diyerek kastımı daha doğru ifade etmek isterim.

Ben (ne yazık ki) bu işte yıllanamadım. Yıllanan şey sadece kafamdaki ilk ekim saç.  :)  İnanır mısınız bilmem ben müdahaleyi sadece 2. olarak gittiğim yerde yaptırdım. İlk konuştuğum yer transmed idi. Parası uysa orada yaptıracaktım. Para uymadı gittim gene hiç araştırma yapmadan izmir shora da yaptırdım. İki kriter gözettim . İlki: mekanın lokasyonu (biri Levent diğeri Alsancak) ikincisi ise " Dr."  sıfatı idi. Çünkü bu iki unsurun bir arada olması (Nezih yerde hizmet veren gerçek medikal doktor) içimi rahatlatan unsurlardı.

Yıllar geçti tekrar saç ekim ihtiyacı dogdu...geçen sürede konuyla ilgili kendine yeni bilgi katmayan biri olarak aklıma gelen ilk düşünce şu oldu "Serhan bu sefer paradan kısma git transmedde ol"  Şimdiiiiiii. Burası zurnanın zırt dediği yer. Burası benim samimiyetime güveneceğiniz yer. Zira ben (ama transmed ama başka bir yer olsun)  her hangi bir yeri övmek yada yermek için girmiş olsam o yeri över ön plana çıkartırdım. Oysa ben aklıma gelen ilk fikri (yani git bas parayı bu sefer transmedde yaptır fikrini)  "hayır ya bari bu sefer biraz olsun araştır" şeklinde bir fikre dönüştürdüğüm için şimdi daha bilinçli hareket ediyorum ve 2 değil 12 yerle konuşmuş biri haline geldim. Ve farklı farklı yaklaşımlarla karşılaştığım için konunun basit olmadığını, öyle hemen kapılıp 2 dakikada girişilecek bir iş olmadığını anlamış bulunuyorum. Bu idrakimi sitenizdeki ilk yazıma konu yapmayı görev bildim ve açtığım başlıkta insanlara "çok yerle görüşmeden kararınızı vermeyin" diye  seslendim.

Çok araştırma yapılmasını öneriyor ama ben insanları henüz somut bir yere yönlendirmek istemiyorum. (Yönlendirme yapmaya cesaret edebileceğim gün umarım ki gelecektir) Görüşmelerde edindiğim tecrübeleri, bu siteden elde edeceğim (bana yapılan) yönlendirmelerle harmanlayıp kararımı vermek istiyorum. Daha açık yazayım ben buradan yönlendirme "bekliyorum".  Nasıl bir yönlendirme bekliyorum? "Deneyime dayanan, içinde çıkar ilişkisi olmayan, dürüst, samimi, gerçek"  yönlendirme bekliyorum.

Siteniz bunu başarmaya aday bir site . Somut örnek vereyim. Kafası vıcık vıcık yara olmuş...daha doğrusu "yara yapılmış"  bir adamı ve onun nerede olduğunu sitenizden öğrendim. Somut bir veri bu. laftan ibaret de değil fotoğrafla desteklenmiş. Buna teşekkür ederim/ederiz. Diğer tarafta kaymak gibi bir kafaderisi ve güzel sonuçlar...nerelerde yapıldığını okuyor görüyoruz. Buna da teşekkür ederim/ederiz.   
Şimdi nihayete geldik .  mevzunun nihayeti şu: Sitenizin "ara" boşluğuna transmed yazıp butona bastığımda "sıfır" sonuç çıkmıştı. (Benim sayemde bundan sonra 1 sonuç çıkacak artık en azından :)  )      Yani demem o ki benim aklıma takılan şey bu ülkede saç ekimi deyince aklıma gelen ilk birkaç ismin burada "sıfır" konuşulmasını ben yadırgadım. Yoksa demiyorum ki övün yada demiyorum ki yerin. Somut deneyime görgüye dayanan "bilgi" paylaşılmalı diye düşündüm. kastım bundan ibarettir. Yoksa bu emeğe ve dolayısıyla bu siteye "olumsuz" yaklaşmak yakışıksız olur.  Bizi bir doktora yada bir kliniğe yaklaştıracak yada uzaklaştıracak  "bilgi" yi burada "bulmak" son derece kıymetlidir.Teşekkür ederiz.  Bu bilgi birikimine katkıda bulunabilme dileğimle.
« Son Düzenleme: 23 Mart 2015, 00:25:43 Gönderen: serhanizmir »
Serhanizmir

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 23 Mart 2015, 00:57:24 »
Serhan bey bu sefer inşallah sizin için en doğru ekim merkezinde karar kılıp saç derdinden kurtulmuş olursunuz,bizlerde size bu arayışınız doğrultusunda faydalı olabilirsek gerçekten mutlu oluruz..yalnız sizin gibi aklı başında ve burda oldukça medeni bir üslupla fikirlerini ve deneyimlerini yazan birinden faydalanmak isteriz..sizden ricam yaptığınız öngörüşmeleri isim vererek burda yazarsanız daha çok memnun oluruz ve ayrıca ekim merkezi seçerken bir karara varırsanız ve bunu burada nedenleriyle anlatırsanız oldukça faydalı olacağınızı düşünüyorum...

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #27 : 23 Mart 2015, 03:04:29 »
Birbirinizi (daha doğrusu siteyi) övmüşsünüz...hakkınızdır. Yukarıda yazdıklarınıza göre felsefeniz "Herkes dikkatini çeken önemli bir konuyu diğerleriyle paylaşmalı" Tamam ben de öyle yapıyorum o zaman. Bu sitenin adı "saçekimisonuçları" Bu durumda bu ülkede saç ekimi konusunda (haklı veya haksız) lokomotif mertebeye yükselmiş kişi yada kliniklerin de kritike ediliyor olması lazım. Siteye bakıyorum...adını hiç duymadığım yer ve kişilerin adı rahatça geçiyorken "bize 5 tane saç ekim merkezi sayın" diye sokakta uzatacağımız mikrofonda adı ilk ve ortak olarak söylenecek yerlerin adının baş harfi bile geçmemiş. (siteyi tamamen okuyamadım yanılıyorsam düzeltin) . Bunun bir sebebi olabilir. O zaman "bu sitede bazı kişi ve kurumlar için sansür vardır" uyarısı koymak gerekecektir.  Bilgilenmeye çalışan biri olarak sitenin tutumu güvenimi sarsıyor. Şöyle düşünün. Siz bir Fransızsınız. Ve dolayısıyla Türk pop müziğine de Fransız kalmışşsınız. :)) Türkiye'ye geleceksiniz ve gelmeden önce Türk Pop müziği hakkında bir şeyler okumak öğrenmek istiyorsunuz. Benim internet siteme giriyorsunuz. Sitemin adı "Türkiye'de iyisiyle kötüsüyle Pop müzik . com "  Okuyorsunuz bakıyorsunuz tamam bişeyler öğreniyorsunuz ama...Allah Allah Tarkan yok...hadi diyorsunuz belki Tarkan'la küstür ...ama Sezen Aksu nerde? aaaa Ajda Pekkan da yok.   Anlatabildim mi?  Yani Tarkan, Ajda, Sezen olmayacaksa o sitenin adını "Türkiye'de pop müzik"  diye koymayacaksın.  "Benim sevdiğim Türk pop müziği sanatçıları" diye koyabilirsiniz mesela. Ama amaç Bu ülkede olan biteni sansürsüzce konuşmaksa...müzik olsun saç olsun....bazı adların anılmaması siteye güveni sarsıyor. Eğer o kişiler size kendilerini yasaklamışlarsa bunu da ilan etmelisiniz. Böylece sizin saç ekimi konusunda aklınıza takılanları paylaşmanız gibi ben de siteniz hakkında aklıma takılanları paylaştım. Sevgiler saygılar.
Paylaşımınızı ilk okudugumda gercekten cok şaşırdım lakin seviyeli ve saygı içerisinde söylenilen fikirlere herzaman saygı duyarım. Benim anlamadıgım sizin düşüncenizde olan ve Türkiyenin lokomotif ekim merkezlerinin nereleri oldugu !!! Bunu söylerken karşıt söylem olarak degilde gercekten düşüncenizi öğrenmek için. Bizim bazen söylemlerimiz de siteyle ilgili övgümüzü paylaşmamız sadece gercekleri söylemek içindi :) siz bu söylemlerden dolayı neden tepki verdiginizide ayriyetten merak ediyorum.
   Burada paylaşımda bulunan kişiler,yasadıgı ekim sürecinin iyi/kötü sonuçlarını paylaşarak insanların fikir sahibi olmalarında etkili bir site. Siteyi hazırlayan reci dostumunda hobi olarak yaptıgını ve hiçbir menfaat gözetmeden bilgi paylaşımında bulundugundan cok daha başarılı olacagına inanıyorum.Sizin söyleminize göre Türkiyenin top 5 ekim merkezlerine ekim yaptırmış kişilerin paylaşımların oldugunu söyleyebilirim (benim ve forumdaki diger arkadaşların cogunun düşüncesinde olan top 5 merkezleri ) . Mesela benim yasadıgım 2 ekim süreciyle ilgili düşünce ve fotografları paylaşarak iyi/yada sonuçları insanlarla paylaştıktan sonra artık o ekim merkezleriyle ilgili düşüncelerini kendilerinin karar vermelerini istiyorum ,yoksa insanları direk olarak bir yere yönlendirmek hem yanlış hemde vebal altında kalmasıdır. Bundan dolayıda  bu sitenin ana fikiri yaşadıgın yada gözlemledigin ekim sonuçlarını fotograflarla paylaşmak olmalı yoksa burası iyidir kötüdür söylemlerinin kimseye bir faydası olmaz. 
  2 yıl önce yaptırdıgım ilk ekimden önce bende sizin gibi düşünüyordum malesef :) Türkiyede marka olmuş reklam yapan ve büyük hastane adı altında ekim yapan hastaneler en iyisidir diye.
   Sitede adı duyulmadık ekim merkezlerinin paylaşımlarına izin verilmedigini söylemişsiniz zaten şu paylaşsın bu paylaşmasın diye bir kısıtlama hiç olmadı ve olmazda. Yanıltıcı paylaşımda bulunan oldugu zaman da zaten insanlar anlıyor ve devamı da gelmiyor  :)
   Ekim yaptırmak için detaylı araştırma yapmanızda en dogrusu , insAllah sizin için hayırlı olan yerde karar verirsiniz. Görüşmelerinizle ilgili düşünceleride paylaşırsanız cok faydalı olacagını düşünüyorum.. 
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 11:42:07 Gönderen: savaş11 »

sacsiz33

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 24 Mart 2015, 09:57:14 »
https://www.youtube.com/v/8XZcL6uI9TY#t=144

bu videoda aynı şekilde kendileri tarafından youtube eklenmiş ,nedense dense packing neticesi hep kendi koydukları videolarda ve fotoğraflarda oluyor yani hlc için demiyorum cm kareye 50 greft civarına ulaşan ekimcilerin hepsinde bu olay var...

Ekimlerde anadan doğma saç imkansız denildi genelde, fakat bu videoda ki arkadaşın saçları bildiğimiz anadan doğma gibi olmuş bence. Tesadüf mü bu yoksa iyi yapılan her ekimde olabilir mi bu sonuç?

savaş11

• Full Member
« Yanıtla #29 : 31 Ağustos 2015, 11:37:20 »
Saç ekiminden sonraki süreçte cogu kişi hangi ilaç ve destek ürünlerini kullanacagı için kafası karışmaktadır lakin tecrübeme ve gördüğüm saç ekimlerinden sonra şahsi düşüncem ; finasterin ve minoxidil türevi ilaçların kullanılması geçici olarak saçlara etkisinin oldugudur. Saglıklı saç kökleri olan ve dogru şekilde yapılan ekimlerde hiçbir destek ürüne gerek kalmaz. Hatta minox türevi losyonları kullanıp bıraktıktan sonra ekim yapılan ve mevcut saçlarda da dökülme olabiliyor.  En dogrusu bu tarz ürünlere hiç bulaşmamak lakin sürekli kullacagım derse kişi ozaman sorun yok. Beslenme düzenine sahip olan ve ekimden sonraki süreçte yapılmaması gerekenlere özen göstermek en dogrusu. Benim canlı olarak gördüğüm birkaç kişide , ekimden sonra enaz  6-7 minox kullanan arkadaşlarda bıraltıktan sonra ekim yapılan ve saglıklıklı görünen saçların daha sonra dökülerek  belirgin olarak seyrelmesi bu tarz destek ürünlerinin faydadan cok zarar verdigidir.
 Birde saç ekiminden sonra yıkamadan önce saça sürülmesi tavsiye edilen losyonlardan bephantol ve sebamed arasındaki en önemli fark , bephantol losyonun yıkamadan sonra ekim yapılan bölgeden rahatca temizlenmesidir. Sebamed losyon daha zor temizlendigi için cogu zaman sıkıntı yaratmaktadır...
« Son Düzenleme: 31 Ağustos 2015, 11:49:03 Gönderen: savaş11 »

Facebook Twitter Instagram