Dostum siteyle ilgili kaygılarında sana katılıyorum ama yakında o bahsettiğin konulardaki ilgisiz mesajları silerim,şimdilik dursun bir zararı yok,site admini biraz temizlik yaparsa hiç sorun kalmaz
ama çoğu sitede ilgisizlikten paylaşımlar saçma sapan hale geliyor,örneğin bir saçımtedavisi var paylaşımlar saçma sapan,30 sayfa bir şeyler yazılıyor arıyorsun aralarından foto yok ortada :)konu sahibinden başka her kes yazmış,geçenlerde sitenin içeriğinin büyüklüğünü kıyasladım bizim site şu an oranın üçte biri büyüklüğünde,gözlerime inanamadım çok saçma geldi harbiden
yani bizim site yeni ve paylaşımlar oraya göre çok az olmasına rağmen demekki oranın içi ne kadar boş düşünün artık,foto yok bir defa içeriğin az olmasının sebebi bu yani benim hiç bakmadığım umursamadığım bir yer orası ama oranın adminine gıcığım biraz aklıma gelmişken yazayım dedim
Bu sitenin kurulma sebebide ordaki adminin yaptığı tuhaf işlerin bir neticesidir,o yüzden biz onlar gibi olmayacağız dostum ,her şeyi kendi haline bırakıp dürüst ve temiz paylaşım yapılabilecek bir ortam hazırladıktan sonra site amacına ulaşacaktır zaten,sonuçta bizler burda Tr de saç ekim işinin ne kadar yozlaştırılmış ve insanları nerdeyse dolandırılıp sağlıklarıyla oynandığı ticari bir iş haline getirildiğinin farkına varmış olan insanlarız,çoğu kişi malesef bunun henüz çok farkında değil,hatta siteyi ilk açtığımızda amacım saç ekim mağdurlarını bulup burda sonuçlarını yayınlamalarını sağlamaktı,ne yazıkki ülkemizde insanlar o kadar bilinçli değil,bana oldu başkalarınada olsun havası hakim nerdeyse çoğu kişide,insanlar o kadar basit düşünüyorlarki sanki kendilerine ekim yapan kişileri sahiplenme koruma içgüdüsü gelişiyor bir yerden sonra,üç tel bir şey çıkıyor adamın kafada ona rağmen ektirdiği yeri öven çok adam gördüm,kimse yanlış bir karar verip yanlış bir doktor yada merkez tercihi yaptığını itiraf etmek istemiyor,bazen itiraf edenlerde namus meselesiymiş gibi foto paylaşmak istemiyor, çektiği kafa fotoğrafının internette yayınlanmasından müthiş derecede korkup sanki bir yerleri deşifre olacakmış gibi hisseden bir sürü insan var,halbuki mantıklı hiç bir sebepleri yok böyle düşünmeleri için,sebep gösterebilecek olanada saygım sonsuz,neyse fazla uzattım umarım sitemiz amacına ulaşır ve doğru ekim merkezlerini insanlara göstererek kişilerin doğru yerleri tercih etmelerine vesile olur,bu uğurda bizlerde buna vesile olup iyi dualar alırsak ne mutlu bize...