Tessekurler, Dogan Turan hocayi birisi onermisti, onun hakkinda bilginiz varmi? Madidiyat sikintim yok suan ama riskli oldugu icinde 15000 euro gibi miktarda para sacima yatirmakda istemiyorum sonuc guzel olmayacaksa. Istedigim suan Dr Koray Erdogan cunku cok ekimler gordum onun yaptigi basarili gecen.
Anlıyorum. Garanti verilmeyecekse neden okadar para vereyim diyorsunuz haklı olarak.
En mantıklı olanı, beklentinin karşılandığı yere yatırım yapmaktır. Tabi maliyeti karşılayabidiğiniz ölçüde...
Dr. hakan doğanay 1.25 -1.50 Euro aralığında.
Dr.Koray erdoğan 2 -2.50 Euro aralığında.
Dr.muttalip keser 2.50-3 Euro aralığında.
Dr.hakan doğanayın ekibi 7-10.000 tl. aralığında.
Valla ben Doğan turanı hiç bilmiyorum forumda sonuçlarına bakın beğenirseniz onu seçersiniz gene ama siz yinede diğer hocaların ekimlerinide takip etmenizi tavsiye ederim. yukarıda belirtilen hocalar. Sitede en başarılı olanlarıdır.
Benim ekim sonucumada yukarıdaki ara butanundan bakabilirsiniz. Dr. Hakan doğanayın ekibide gerçekten iyi işler çıkarıyor. Benim bütçeme göre en uygun yerdi. Ama sizin maddi durumunuz bir tık daha iyi sanırım. Sonuçları bol bol takip edin. Merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyin bilgilenin.