Gönderen Konu: Lutfen onerinizi paylasin, ekim yaptirmak istiyorum  (Okunma sayısı 1724 defa)

Trabzon3461

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Lutfen onerinizi paylasin, ekim yaptirmak istiyorum
« : 20 Ağustos 2018, 01:11:03 »
Merhaba arkadaslar, son iki senedir cok sac dokmeye basladim ve suan ki halimi paylasmak istiyorum. Belki sizin onerilerinizden faydalanabilcem diye dusunmekteyim. Suanlik resimleri paylasiyorum

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ynt: Lutfen onerinizi paylasin, ekim yaptirmak istiyorum
« Yanıtla #1 : 20 Ağustos 2018, 01:21:43 »
Merhaba foruma hoşgeldiniz

Donör iyi durumda gözüküyor açıklığınız fazla ama iyi ellerde güzel sonuçlar alacağınızı düşünüyorum. Mevcut saçlarınız zayıf yani dökülmesi çok muhtemelen bunun için yanetkilerini göze alıp doktor kontrolünde finasterid kullanabilirsiniz. Forumda yüzlerce konular var tek tek araştırıp saç konusunda, ekim konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Şahsen ben 1 senedir sürekli bilgilerimi tazeliyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

stigma4885

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 20 Ağustos 2018, 06:59:59 »
Saç yapimiz aynı diyebilirim ben dhi den yana kullanacam Eylül ayında

dinodin11

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2018, 10:03:22 »
İncelen saclarını ilaç ile kuvvetlendirebilirsin
 Bir şey yapmasanda incelen tepedekilerin dışında dökülmeniz
Büyük bi ihtimalle  olmayacaktir.

Yaşınızı  tahmin edemedim

Ona göre öneri  yapardım

Radament

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 20 Ağustos 2018, 10:38:31 »
Donör iyi, saçlar ince telli, doğal durur ekim. Üstteki saçlar gidici. İlaç vs hemen kullanmayın, önce araştırın biraz, iyi ekimciler var bu saçta başarı sağlayacak. Karar verdiğiniz bir tanesiyle görüşün bence. Acele etmeyin.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 20 Ağustos 2018, 13:29:24 »
Merhaba arkadaslar, son iki senedir cok sac dokmeye basladim ve suan ki halimi paylasmak istiyorum. Belki sizin onerilerinizden faydalanabilcem diye dusunmekteyim. Suanlik resimleri paylasiyorum

Sizin donör iyi görünüyor. Yaşınız 20-30-35 bandında gibi.  Size  4400- 4700  greft  DHİ yöntemi ile  ekim  öneririm.  Tahmini (4 ay)120 günde netice büyük ihtimalle alınacağını düşünüyorum.

Bunun için size maximum 10.000 tl yeterli olacaktır. Madidiyat sıkıntınız yoksa diğer seçeneklerde Dr hakan doğanay- Dr koray erdoğan-Dr muttalip keser  de  önerebilirim.

Saç ekimi ciddi bir iştir, zaman ve para gerektirir. Bunlara katlanıldığı takdirde verimli neticeler alınmaktadır.

Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Trabzon3461

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 20 Ağustos 2018, 15:37:51 »

Sizin donör iyi görünüyor. Yaşınız 20-30-35 bandında gibi.  Size  4400- 4700  greft  DHİ yöntemi ile  ekim  öneririm.  Tahmini (4 ay)120 günde netice büyük ihtimalle alınacağını düşünüyorum.

Bunun için size maximum 10.000 tl yeterli olacaktır. Madidiyat sıkıntınız yoksa diğer seçeneklerde Dr hakan doğanay- Dr koray erdoğan-Dr muttalip keser  de  önerebilirim.

Saç ekimi ciddi bir iştir, zaman ve para gerektirir. Bunlara katlanıldığı takdirde verimli neticeler alınmaktadır.

Tessekurler, Dogan Turan hocayi birisi onermisti, onun hakkinda bilginiz varmi? Madidiyat sikintim yok suan ama riskli oldugu icinde 15000 euro gibi miktarda para sacima yatirmakda istemiyorum sonuc guzel olmayacaksa. Istedigim suan Dr Koray Erdogan cunku cok ekimler gordum onun yaptigi basarili gecen.

Trabzon3461

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 20 Ağustos 2018, 15:39:13 »
İncelen saclarını ilaç ile kuvvetlendirebilirsin
 Bir şey yapmasanda incelen tepedekilerin dışında dökülmeniz
Büyük bi ihtimalle  olmayacaktir.

Yaşınızı  tahmin edemedim

Ona göre öneri  yapardım

Tessekurler, yasim daha 24, biliyorum cok erken dokulmeye basladi saclar, son iki yildir stresli gunlerim cok oldu, lakin harekete gecip saclari duzeltme vakti de geldi.

Trabzon3461

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 20 Ağustos 2018, 15:40:20 »
Saç yapimiz aynı diyebilirim ben dhi den yana kullanacam Eylül ayında

Nerede yaptiracaksiniz diye sorabilirmiyim? Arastirmaya devam ediyorum suan bende. Dogan Turan cok iyi diye bir arkadas onermisti, onu dusunuyorum ve parami biriktirebilirsem Dr. Koray Erdogani da dusunuyorum.

Felix

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2018, 16:33:50 »
Tessekurler, Dogan Turan hocayi birisi onermisti, onun hakkinda bilginiz varmi? Madidiyat sikintim yok suan ama riskli oldugu icinde 15000 euro gibi miktarda para sacima yatirmakda istemiyorum sonuc guzel olmayacaksa. Istedigim suan Dr Koray Erdogan cunku cok ekimler gordum onun yaptigi basarili gecen.

Anlıyorum. Garanti verilmeyecekse neden okadar para vereyim diyorsunuz haklı olarak.

En mantıklı olanı, beklentinin karşılandığı yere  yatırım yapmaktır.  Tabi maliyeti karşılayabidiğiniz ölçüde...

Dr. hakan doğanay  1.25 -1.50 Euro aralığında.

Dr.Koray erdoğan 2 -2.50 Euro aralığında.

Dr.muttalip  keser  2.50-3 Euro aralığında.

Dr.hakan doğanayın ekibi  7-10.000 tl. aralığında.

Valla ben Doğan turanı hiç bilmiyorum forumda sonuçlarına bakın beğenirseniz onu seçersiniz gene ama siz yinede diğer hocaların ekimlerinide takip etmenizi tavsiye ederim.   yukarıda belirtilen hocalar. Sitede  en başarılı olanlarıdır.

Benim ekim sonucumada yukarıdaki  ara butanundan bakabilirsiniz. Dr. Hakan doğanayın ekibide gerçekten iyi işler çıkarıyor. Benim bütçeme göre en uygun yerdi. Ama sizin maddi  durumunuz  bir tık daha iyi sanırım. Sonuçları bol bol takip edin. Merak ettiğiniz şeyleri sormaktan çekinmeyin bilgilenin.

Bilgili olmadığımız konular hakkında fikir yürütmeyelim!  Soru soralım...👍

Vickman

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 20 Ağustos 2018, 17:13:28 »
Benim dökülme ve donor  alana  benziyor  eylül ayında  işlem  gerçekleşecek  5000- 5500 greft  muhtemel  olarak  sanada  aynısı  gerekir  birde  yaşın  kaç  mevcut  saçların kaybetme  ihtimali varmı yokmu  diye tahmin yürütmek  için  fikir  olur
Medeks saç ekim merkezi
Saç ekimi sonuçları

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #11 : 20 Ağustos 2018, 20:29:13 »
Asmed'e, Hakan Doğanay'a, Muttalip Keser'e mail atarak mevcut saçlarınız hakkında bilgi de alabilirsiniz. Maddiyat sıkıntım yok diyorsanız bana göre Asmed Koray Erdoğan'a gözü kapalı gidebilirsiniz.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Cenk49

• Full Member
« Yanıtla #12 : 20 Ağustos 2018, 22:49:16 »
Sibel ulusan ,şahin çelik ve hisar estemylife bu üçüne bak derim .fiyatlarıda bütçene uygun büyük ihtimal ile iyi sonuç alırsın bunlardan birinde.

dunya34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 23 Ağustos 2018, 22:46:12 »
Aynı saç tipine sahibiz sanırım .
33 yaşımdan sonra döküldü , sizin yaş kaç ?

Trabzon3461

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 24 Ağustos 2018, 00:44:59 »
Aynı saç tipine sahibiz sanırım .
33 yaşımdan sonra döküldü , sizin yaş kaç ?

Benim yas daha 24, erken dokuldu benimkiler:/

Facebook Twitter Instagram