o iki foto arasında fark göremiyorsan ekimden bir şey anlamıyorsun. İlk sayfadaki fotoda saçlar uzun ve ortaya taranmış açıklık kapansın diye. 2 sayfadaki fotoda saçlar yine uzun fakat açıklık gösterilmiş. Şu an ki fotoda ise adam saçını ekilen bölgeden ayırıyor. Ve saçı uzun değil garip durmuyor buna rağmen. Ve ekilen 2100 saç teli artı 1k sakal. Millet 3500 grefti sadece nw2 nw3te kullanıyor.
Abimiz saçını uzatsa ve yana tarasa zerre boşluk görmüceksin ortada. Ama adamın kullandığı saç stili bu.
azcık ingilizcen varsa şu videoyu izle, saç ekiminde beklenti nedir ne çıkar öğren lütfen.
Iyi günler değerli yorumcu kardeşim,
İlk önce tșk ederim kendi adıma yorumun için..
İlk önce bir şeyi düzelmek istiyorum, sizin yazdığınız gibi 2100 saç teli artı 1k sakal değil 1167 saç teli ve 2000 sakal..
Dediginiz gibi şu an saçlar 2 veya 2,5 santim uzunluğunda, yani kısa... Eğer uzatırsam daha farklı görünecegine bende eminim, ama ben saçın dolgun veya seyrek olmasinda ziyade doğallığa önem veriyorum, önceki yorumunda yazdığım gibi, eğer saçlar doğal durmadiktan sonra Bob marley sıklığınıda olsa saçlarım beni hiç mutlu etmezdi.
Ama arada bir kaç ay geçsin, uzun haliyle burada foto paylaşim yine yapıcam...
Hayırlı akşamlar