Gayet başarılı bir sonuç gibi duruyor Süreciniz nedir ? ve siz memnun musunuz?
İlk önce iyi akşamlar, hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşim
Soruna gelince, yavaş yavas başarılı buluyorum, neden yavaş yavas dersen, çünkü ben birșeyin farkına vardım
Ekilen saçlariuzun bırakmak lazım üstadım, eğer uzun bıraktımı, saçlar kalın olduğu için hemen hemen
Ekilen bölgeyi kapatıyor... Sonuçta hiç bir zaman unutma, ekilen saçlar bizi bir 18 yaşındaki halimize götürmez , bunu kim söylerse yanılır, bende öncede öyle düşünüyordum ama hiç bir zaman olmaz, şu an ben 45 yaşındayım, ve benim kafadaki saç beni ne kel gösteriyor nede bir Elvis saç modeli gibi.
Ayrieden ben farkına varıyorumki daha yeni saçlar çıktığına, en çokta arka kısımda, zaten oraları on bölgeye yakın yerlere göre biraz ince görünüyor, sanırım çıkmasında normal, çünkü o bolgeyede saç ekildi
ama geç çıkmaya başladı demekki.. Zaten kim diyorsa 9.ayda sonra saçlar çıkmıyor yanılıyor, bende halen çıkıyor, neden ve niye yalan söyleyim, ozman kendimi kandırmış oluyorum sizleri değil.
Bende sakal ekimi olduğu için yeni çıkan kökleri hemen fark edebiliyorum, çünkü normal saça göre daha sert olduğu için, ve bir sürü elime batan yeni kökler var.bu beni daha çok mutlu ediyor.
Ben șu an 10 içindeyim, sanırım bu yeni kökler bir 12 aya kadar sürer, bunu zaten bana Dr. Özgür beyde söylemişti.
Kisa ve öz özetlemek gerekirse, ever șu ana kadar memnun ve daha iyi olacağını düşünüyorum.