Gönderen Konu: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans  (Okunma sayısı 38274 defa)

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Hlc Ankara saç sakal ekim 3167 kök çalışması, 2 seans
« Yanıtla #150 : 28 Şubat 2019, 22:14:22 »
ekimden önce ortada bariz ve doğal olmayan bir açık alan varken, şimdi doğal bi saç dağılımı ve rahatsız etmeyen bir görünüş var. katılıyorum hintell başkana bu saç bi kaç aya atak yapar, daha da tatmin edici noktaya gider.

Sağ ol dostum, zaten ben görünüm olarak hiç bi kuşku taşımıyorum, sakal ekimi olduğu halde baya doğal görünüyor, belki resimde fazla anlaşılmıyor.
Sadece tepeye yakın bölgeler on bölgeye göre yavaş ilerliyor, bu ilerleme normalmi?
Yani tepeye ekilen saç önlere göre geçmi uzuyor?

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 28 Şubat 2019, 22:39:40 »
spider reis, saç ekiminde bilimsel çalışmalar yapıldığını sanmıyorum ama mantık olarak her ekimin bu işleme tepkisi: yaşa, donör kalitesine, uygulama yerine, uygulama tecrübesine göre değişmeli. bence senin sonucun olumlu gidiyor. sakal da Allahın bi lütfu:) öyle arada kamufle vaziyette uyumu harika bişey. köklerin dokuya uyumu sağlandıkça ön arka arasında denge olur inşallah. bence senin ekim oldu, zaman meselesi sadece.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2019, 22:48:32 Gönderen: lkmn »

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 28 Şubat 2019, 23:04:55 »
Sen bi harikasın dostun 🙂🤝👍

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 28 Şubat 2019, 23:57:01 »
ekim alanında saç olmasaydı şu andaki haline nazaran çok daha iyi bir sonuç olurdu ama malesef sıklaştırma ekimleri hep geç netice veriyor ve ekilenlerin çıkmaması gibi riskleri oluyor.önümüzdeki günlerde biraz daha netleşir durumun ama genel olarak gidişat fena değil.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 01 Mart 2019, 00:21:47 »
ekim alanında saç olmasaydı şu andaki haline nazaran çok daha iyi bir sonuç olurdu ama malesef sıklaştırma ekimleri hep geç netice veriyor ve ekilenlerin çıkmaması gibi riskleri oluyor.önümüzdeki günlerde biraz daha netleşir durumun ama genel olarak gidişat fena değil.

Selam dostum,

Saç ekiminde sonra, ilk ciddi atak 4 buçuk ile altıncı ay arası oluyor, baya saçlar belli ediyor uzadığını ve çoğaldığını, sonra altıncı ve sekizinci ay arası, saçlar dahada gürleșiyor gizli gizli, ama önceki gibi öyle fazla efekt vermiyor,8 ve 10. ay arası saçların bu sefer iki ay önceki resimlerine baktimi anlıyorsun dahada çok gürleștiğini ve yeni çıkışlar olduğunu...

Bu anlattığım benim ilk saç ekiminde oldu, sanırım bu sefer kafa üstüne ektirdigim için, ve o bölgeye ekilen saçlar hep yavaş yavaş çıkarmış ön saç çizgisine göre.
Ve bu yüzden bana baya uzun süreç gibi geliyor.

Saygılar

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 04 Mayıs 2019, 00:25:17 »
Slm Arkadaşlar,
Șu an 9. Ayı bitirdim 10. aya ayak basıyorum 3 gün sonra...
Son 3 ay daha değişim Olurmu ekilen saçlarda, değerli yorumlarınızı bekliyorum...

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 04 Mayıs 2019, 00:30:11 »
Not :Saçlar flaș ışığıyla çekildi!!

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 04 Mayıs 2019, 00:55:57 »
Sonucu farkettirecek bşr gelişme olmaz
Memnuniyet düzeyiniz nedir?

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 04 Mayıs 2019, 01:41:25 »
Ben başarısız bir ekim olduğunu düşünüyorum.

keleş

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 04 Mayıs 2019, 01:46:17 »
6 sene takip edip araştırmışsınız. size hayran kaldım doğrusu.
inşallah memnun kalmışsınızdır. anlattıklarınızdan, memnun kalmama ihtimali görünmüyor zaten.
güle güle tarayın.
yalnız, tepe önceden daha yoğunmuş gibi görünüyor fotolardan.

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 04 Mayıs 2019, 09:29:52 »
Sendeki dezavantaj şu aslında. Sakaldan alınan tüm greftler tek saç oluyor. Saç ekiminde ortalama yoğunluğun sağlanabilmasi için 1 cm2'ye 90 saç teli düşmeli ki kafada kapatıcılık sağlayabilsin. Yani 1 greft = 2 saç teli olmalı en azından. Senin ektirdiğin 2000 sakal greftinin saç teli karşılığı 2000 saç teli. Kısaca demek istediğim ortalama normalde arkasan alınan  ve olmasî gereken donör ortalamasînın yarîsî kadar oluyor. Keşke tahtaya yazdıkları greft sayılarınî çekseydinde sana tahmini saç teli ortalamanı söyleyebilseydim ama seninki büyük olasılıkla 1,35-40 arası. Bu nedenle yüksek bir başarı umudu gütme derim sana. Bu arada geçmiş olsun
3 ay önce yazdıklarım yukarıda. Tahmin ettiğim doğrultuda bir sonuca doğru gidiyor ekimin. Geçmiş olsun.

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 04 Mayıs 2019, 09:39:13 »
6 sene takip edip araştırmışsınız. size hayran kaldım doğrusu.
inşallah memnun kalmışsınızdır. anlattıklarınızdan, memnun kalmama ihtimali görünmüyor zaten.
güle güle tarayın.
yalnız, tepe önceden daha yoğunmuş gibi görünüyor fotolardan.

Slm dostum,
Șu an saçlarım çok kısa vaziyette, öncede tepede daha çok saç varmış dediğin resimde saçlarım uzun halı, belki bu seni yanılta bilir.
Aslında saçları uzun bıraktımı eskisine göre daha gür görünüyor...

lkmn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 04 Mayıs 2019, 09:49:18 »
ekimi başarısız bulan arkadaşlara ithafen düşüncem şudur:
forumda genel bir alışkanlık şu ekim yapan herkes fotolarını ters ışık, veya iyi görünen açılardan atarken
spider reis hep ekim sonucu en kötü çıkacak açıdan yani tam tepeden, flaş altında ve kısa sayılabilecek saçı ile atıyor. farkı ben mi görüyorum sadece bu saç iyi durumda. spider reis bir iki farklı açıdan artistik patinaj poz çekip atsa anlaşılır zaten. spider reisin tevellüt 73 bu arada 93 değil (yasit sayiliriz) Yaşa, Başa, Saça göre😂 ben beğendim spider reis, Güle Güle kullan...

Spider73

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 04 Mayıs 2019, 10:10:50 »
ekimi başarısız bulan arkadaşlara ithafen düşüncem şudur:
forumda genel bir alışkanlık şu ekim yapan herkes fotolarını ters ışık, veya iyi görünen açılardan atarken
spider reis hep ekim sonucu en kötü çıkacak açıdan yani tam tepeden, flaş altında ve kısa sayılabilecek saçı ile atıyor. farkı ben mi görüyorum sadece bu saç iyi durumda. spider reis bir iki farklı açıdan artistik patinaj poz çekip atsa anlaşılır zaten. spider reisin tevellüt 73 bu arada 93 değil (yasit sayiliriz) Yaşa, Başa, Saça göre😂 ben beğendim spider reis, Güle Güle kullan...

Tșk ederim başkan yorumun için, evet dediğin gibi ben direk tepede ve bol flaş ışığıyla resimleri çekip atıyorum, zaten saçlar burada çok kısa vasiyetde ayrietden her cm 35/38 greft ekildi, benim kendi doğal saçlarım da zaten gür değildi, ince telli.. Ekilen saçlar da diğer gürlüge göre ekildi, doğal görüntü olsun diye...
Inşallah anlamışsindir ne demek istediğimi...

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 04 Mayıs 2019, 10:36:15 »
Saçlar kısamı hocam? Biraz daha uzatsan daha iyi görünür diye düşünüyorum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram