Sendeki dezavantaj şu aslında. Sakaldan alınan tüm greftler tek saç oluyor. Saç ekiminde ortalama yoğunluğun sağlanabilmasi için 1 cm2'ye 90 saç teli düşmeli ki kafada kapatıcılık sağlayabilsin. Yani 1 greft = 2 saç teli olmalı en azından. Senin ektirdiğin 2000 sakal greftinin saç teli karşılığı 2000 saç teli. Kısaca demek istediğim ortalama normalde arkasan alınan ve olmasî gereken donör ortalamasînın yarîsî kadar oluyor. Keşke tahtaya yazdıkları greft sayılarınî çekseydinde sana tahmini saç teli ortalamanı söyleyebilseydim ama seninki büyük olasılıkla 1,35-40 arası. Bu nedenle yüksek bir başarı umudu gütme derim sana. Bu arada geçmiş olsun
İlk önce yorumun için Tșk ederim...
Dediğin doğru sakal alımında genelde greftler hep tekdir, yani çiftli veya üçlü çıkmaz, ama inanmazsin (doktorun dediğini diyorum) çok nadiren de olsa çifte çıkıyor, ve sende de çift çıkan saç teli baya varmış...dedi bana
Ayrietden sakal teli normal bir saç teline nadiren daha kalın olduğu için, ekilen bölge saç telin kalın olduğu için daha gür görünüm kazanmazmı?
Tahtaya yazılan greft sayılarını çektim, ama şu an bilgisayarda yüklü, inşallah yakın bir zamanda burada paylaşırım...